Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers

Vind je droombaan in het buitenland met Yobbers

Wij geloven erin dat iedereen de kans moet krijgen om in het buitenland te werken. Meld je aan en begin aan jouw avontuur!

Vind je droombaan in het buitenland met Yobbers
Trustpilot 5 stars
TrustScore 4.9 | 453 Reviews

Begin direct aan jouw avontuur

Onze nieuwste vacatures

Jullie ervaringen

Dit zeggen avonturiers over ons

4.9 van de 5
Gebaseerd op 453 reviews
5
Erg fijn contact en persoonlijke…
Erg fijn contact en persoonlijke aandacht, er wordt goed meegedacht!
Anoniem
5
Dankjewel Yobbers en met name recruiter…
Dankjewel Yobbers en met name recruiter Gijs voor jullie persoonlijke en erg prettige ondersteuning tijdens mijn zoektocht naar een mooie baan in het buitenland! Ik ben helemaal blij met de nieuwe uitdaging in Duitsland en ik ben echt tevreden met de manier waarop jullie me keurig begeleid hebben tijdens het sollicitatie proces. Groetjes A. Kastelijns
Arjan
5
Ik ben blij dat ik via Yobbers gezocht…
Ik ben blij dat ik via Yobbers gezocht heb naar een nieuwe uitdaging! Yobbers is een snelle en prettige hulp gebleken tijdens het hele sollicitatieproces met een leuke nieuwe baan in België als resultaat! Dankjewel zover, Arjan
Arjan
5
Ysaline heeft me heel erg goed en…
Ysaline heeft me heel erg goed en duidelijk geholpen bij het rekruteren. Heb nu een fijne baan in het buitenland voor enkele maanden. Bedankt!
Eniola
5
Super tevreden!
Via Google was ik bij Yobbers terecht gekomen. In minder dan een dag had ik Lisa aan de lijn: super vriendelijk, professioneel en oprechte interesse. Beter had mijn ervaring niet kunnen zijn. Ik heb letterlijk binnen een paar dagen een toffe baan in Valencia gevonden, waar ik over een maand mee ga beginnen.
Willemijn
5
Heel blij!
Ik ben heel goed geholpen. Het contact verliep heel goed en snel. Ze zijn goed bereikbaar en het personeel is heel vriendelijk. Binnen een week was ik geholpen aan een baan. Echt snel! Ze hielpen mij goed en de informatie was duidelijk. Ik ben er heel blij mee!
Edwin Mulder
5
Heel fijne samenwerking met de mensen…
Heel fijne samenwerking met de mensen van Yobbers. Op 1 maandje tijd is alles rond en officieel en kan ik door Yobbers binnen een maandje beginnen bij een bedrijf in Portugal. Mede door Yobbers is onze droom realiteit geworden waarvoor 100 maal dank. Er was altijd snelle respons van de recruiters en ze maken ook echt tijd voor je, wat opzich een heel fijn gevoel geeft. Na dat ik werd aangenomen werd er ook nog eens contact opgenomen waardoor je echt het gevoel krijgt dat ze meeleven met jou en je echt volledig begeleid wordt door hun. Ik kan het iedereen aanraden om hun kans te wagen via Yobbers, thanks guys! Melissa Werniers
Melissa Werniers
5
Doe zo verder.
Heel snel en correct geholpen. Sollicitatie doorgeduwd volgende dag al een telefoon mogen ontvangen en 2 dagen later werd ik aangenomen. Dit is zeker de juiste en meest effectieve manier om mensen gelukkig te houden en op te volgen. Ik ben heel erg blij met de kansen die ik gekregen heb en kijk heel graag uit naar onze samenwerking. DOE ZO VERDER ! Dit is zeker iets om trots op te zijn. Ik wil graag het hele team bedanken maar vooral Linda voor haar vriendelijkheid , snelle hulp en deze kans ! Als ik je ooit zie trakteer ik je zeker ! 😉
Bjorn

Zet de stap

Vaste banen in het buitenland

Beleef het nu

Vakantiewerk in het buitenland

Wekelijks de leukste vacatures

Mis je droombaan niet!

Blijf net als andere avonturiers wekelijks op de hoogte van de nieuwste vacatures en ontvang de leukste travel inspiratie direct in je inbox. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Over Yobbers

Sinds 2015 zijn wij hét platform voor werken in het buitenland. We hebben inmiddels al meer dan 6.000 mensen aan een baan in het buitenland geholpen! Door onze eigen ervaringen met werken in het buitenland weten we exact hoe we jullie het beste kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat alle vacatures goed en betrouwbaar zijn, zodat jij de tijd van je leven kunt hebben als je gaat werken in het buitenland. Ons moderne en innovatieve sollicitatiesysteem maakt het bovendien makkelijk voor jou om te solliciteren op je droombaan. Want wij als Yobbers geloven erin dat iedereen de kans moet hebben gehad om over grenzen heen te stappen en te werken in het buitenland!

Vacature plaatsen?

Plaats snel en gemakkelijk uw vacature bij Yobbers! Yobbers helpt opdrachtgevers graag met het vinden van ervaren en gemotiveerd personeel. Met onze expertise en hoge online vindbaarheid maakt u de beste kans om het werving- en selectieproces succesvol te voltooien. Door uw vacatures bij Yobbers uit te zetten, krijgt u via Yobbers toegang tot meer dan 84.700 Nederlands sprekende werkzoekenden! Meer weten?

Plaats uw vacature