Grenzeloze Kalender Januari

31 januari 2019 door
Foto van Suzanne Meinsma
Suzanne Meinsma  ◦  927 keer bekeken  ◦  3 minuten leestijd
Grenzeloze Kalender Januari

De eerste maand van het nieuwe jaar is al bijna om. Het perfecte moment om terug te kijken op wat er afgelopen maand is gebeurd. Maar het is natuurlijk veel leuker om te kijken naar wat er nog komen gaat. Vanaf nu kan jij aan het begin van elke maand een Grenzeloze-Kalender verwachten zo dat jij altijd op de hoogte bent van alle festivals, events en activiteiten van over de hele wereld!

JANUARI 2019!

1 januari: NYE 

Celebrate NYE around the world! Kies bijvoorbeeld voor Reykjavik in het koude IJsland of het warme Sydney in het tropische Australië! Beide staan garant voor extreem veel vuurwerk en een once in a lifetime ervaring! De IJslanders kunnen zich vaak niet in houden om te wachten tot middernacht, het vuurwerk barst namelijk al los rond 23:30 uur. Haast je naar de beroemde Hallgrímskirkja kerk en sta minstens anderhalf uur lang versteld hoeveel vuurwerk de lucht in gaat! Een prachtig gezicht dat alleen daarom al een bezoek aan IJsland waard is! 

 

Het is voor velen een #Bucketlist dingetje... oud&nieuw vieren in Sydney! Vele locals, toeristen en backpackers komen er op af. Het is natuurlijk ook heel wat anders om op je slippers en korte broek het nieuwe jaar in te gaan. Het is ieder jaar weer vechten om het beste plekje. Al vroeg in de ochtend verzamelen mensen zich rond de Harbour Bridge en het Opera House, daar waar het vuurwerk wordt afgestoken. Ieder claimt een spot door een kleedje of stoeltje neer te leggen om zo de hele dag te picknicken en te wachten tot de laatste avond van het jaar valt. Precies om twaalf uur barst het vuurwerk los! Een geweldige ervaring die je hele leven bij zal blijven!

13 januari: Winnaar Businesshero 

Ja, ja.... Onze eigen Casper Lemmen (oprichter van Grenzelooswerk) was genomineerd door De Jonge 100 in de categorie Businesshero en heeft deze award op zondag 13 januari binnen gesleept! Een prijs als beloning voor het harde werken! Als Grenzelooswerk-team zijn wij super trots op hem! 

Casper Lemmen, oprichter van Grenzelooswerk, neemt de award voor Business Hero in ontvangst

21 januari: Blue Monday 

Heel goed, Blue Monday is geweest en dat betekent dat je deze dag weer hebt overleefd! Zonder gekheid... dat ze deze dag hebben verkozen tot meest deprimerende dag van het jaar, omdat de meeste mensen deze dag het meest neerslachtig zijn, is natuurlijk lariekoek. Alhoewel wij wel geloven dat rond deze tijd de meeste goede voornemens weer opgeheven zijn. MAAR het is nooit te laat om deze weer op te pakken. Was meer sporten jouw goede voornemen, maar vind jij het uitzicht van de sportschool toch niet zo geweldig? Ga dan aan de slag als Ski-leraar, Sport- en Game-Entertainer, Watersport-Entertainer, Bike-Entertainer, Dance-Entertainer of als Fitness-Trainer in zonnige oorden als Griekenland, Egypte, Tunesië, Turkije, Italië en Spanje. Geniet iedere dag van een prachtig uitzicht en van de zon. Heeft de Blue Monday jou toch wel een beetje te pakken gehad? Dan kan het heel goed zijn dat jij een Vitamine-D tekort hebt. Een goed excuus om te werken in het buitenland en de zon zal gratis en voor niets jouw Vitamine-D tekort aanvullen! 

Heb jij nog tips? Laat het ons hieronder weten!


Werken in het buitenland Wonen in het buitenland Grenzelooswerk

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures