Zeker weten?

Algemeen Latest news

Onze hoogtepunten in 2020!

Laatste update: 9 februari 2024  ◦  30 december 2020 door Foto van Simon Simon  ◦  1743 keer bekeken  ◦  1 minute leestijd
Recap 2020

2020 is, net als voor veel anderen, ook voor ons een bijzonder jaar geweest. Het was een jaar met uitdagingen, maar ook een jaar waarin we hoogtepunten beleefden én online vierden. Zo lanceerden we ons Franstalige platform Yobbers, wonnen we gave prijzen en inspireerden we héél veel avonturiers om de wereld te ontdekken! Benieuwd naar al onze hoogtepunten van 2020? Lees ze in onze recap hieronder!

De wereld rond in 2020

Dit jaar vlogen honderden avonturiers de wereld over naar nieuwe bestemmingen om te gaan werken in het buitenland. Van tropische eilanden tot bruisende steden en winterse plekken; Nederlandse, Duitse én Franse avonturiers solliciteerde massaal op vacatures in het buitenland. Benieuwd naar het populairste land in 2020? Met stipt op nummer 1: Portugal! In totaal ontvingen wij maar liefst 10.318 sollicitaties op vacatures in Portugal!

Lancering Yobbers Frankrijk

Eén van onze hoogtepunten dit jaar: de lancering van ons Franse platform Yobbers! Supergaaf dat we naast Nederlandse en Duitse werkzoekenden sinds september ook Franse werkzoekenden kunnen inspireren om de wereld met ons te ontdekken. In vier maanden tijd meldde al meer dan 900 Franse avonturiers zich aan voor een avontuur in het buitenland! 

Dit waren nog niet al onze hoogtepunten van het afgelopen jaar! Benieuwd hoeveel avonturiers via ons platform gingen werken in het buitenland? Welke prijzen wij wonnen? En hoe snel de eerste Franse plaatsing in het buitenland was? Het antwoord op deze vragen lees je allemaal in onze 2020 recap! 

Samenvatting 2020

Wat vind je van deze blog?

Yobbers

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in