Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
5.000+ Yobbers

Take your chance...

8 december 2021 door
Foto van Emma Kiewiet
Emma Kiewiet  ◦  1869 keer bekeken  ◦  2 minutes leestijd
Header blog take your chance

Take your chance! 2022 wordt hét jaar waarin jij een compleet andere draai aan je leven geeft. Wie weet spookt een buitenlandervaring al langer door je gedachten. Of misschien vind je het juist lastig om de knoop door te hakken en uit je comfortzone te stappen. Hoe dan ook: nú is het moment om door te zetten. Een avontuur in het buitenland is namelijk een levensveranderende ervaring in positieve zin. Waarom? Dat vertellen wij je in dit artikel. In 2022 kan jij jouw kans grijpen om...

… om nieuwe plekken te ontdekken

Een compleet nieuwe omgeving: dat is iets waar we allemaal wel eens bij wegdromen. Uitgerekte zandstranden, perfecte surfspots, gezellige pleinen of culturele hotspots. Kies een bestemming die precies bij jou past. Of je nou kiest voor het bruisende Valencia, het charmante Sofia, het levendige Lissabon, of juist voor een eilandleven op Malta: jij krijgt de kans om een compleet nieuwe bestemming te ontdekken én eigen te maken. Want na een tijdje voel jij je ongetwijfeld helemaal thuis! Ben jij benieuwd naar al onze bestemmingen? Bekijk dan hier alvast al onze vacatures in het buitenland.

Take your chance... om nieuwe plekken te ontdekken!
Take your chance... om nieuwe plekken te ontdekken!

… om de volgende stap te zetten

Of je nou pas afgestudeerd bent, een tussenjaar hebt genomen óf juist de koers van je huidige carrière wilt veranderen: het zetten van een volgende stap is altijd een goed plan. De voordelen? Door te gaan wonen en werken in het buitenland groei jij op persoonlijk vlak, verbreed je jouw horizon én krijg je vaak nieuwe, waardevolle inzichten. En als dat nog niet genoeg is: wat dacht je van het maken van talloze nieuwe herinneringen, het leren van een nieuwe taal én het sluiten van nieuwe vriendschappen? Kortom: reden genoeg om het avontuur in het buitenland aan te gaan! Ben je benieuwd hoe het nu écht is om de volgende stap te zetten en te gaan werken in het buitenland? Lees ervaringen van andere avonturiers hier

Take your chance... om de volgende stap te zetten!
Take your chance... om de volgende stap te zetten!

… om te werken in een internationale omgeving

Werken in een internationaal bedrijf is ontzettend leerzaam en is daarnaast ook nog eens een mooie toevoeging aan je cv. Je leert namelijk tijdens het werken in het buitenland hoe je omgaat met verschillende culturen en nationaliteiten op de werkvloer. Wie weet houden ze op jouw nieuwe werk wel siësta, of misschien is uitgebreid lunchen met zakelijke contacten wel de norm? Kom erachter en vergeet vooral niet te genieten van de culturele verschillen en de nieuwe sociale contacten die je opdoet! Dit maakt jouw avontuur in het buitenland extra speciaal!

Take your chance... om te werken in een internationale omgeving!
Take your chance... om te werken in een internationale omgeving!

Ben jij klaar om nieuwe plekken te ontdekken, de volgende stap in je leven te zetten én een internationale werkomgeving te ervaren? Geweldig! Wij helpen jou hier heel graag bij. Start direct met oriënteren en bekijk al onze vacatures in het buitenland. Heb je een vacature gevonden die perfect bij jou past? Solliciteer dan meteen en kom gelijk een stap dichterbij jouw nieuwe avontuur. 2022 is hét jaar om jouw kans te pakken en avontuur in het buitenland aan te gaan!


tussenjaar in het buitenland Wonen in het buitenland Werken in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures