De lancering van ons Franse platform! 🇫🇷

28 september 2020 door
Foto van Suzanne Meinsma
Suzanne Meinsma  ◦  884 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd
Werken in het buitenland

‘Inspiring people to discover the world’, dat is wat ons iedere dag beweegt. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen werken in het buitenland. Van Portugal tot Zuid-Afrika en van Mexico tot Griekenland, de mogelijkheden bij ons om te werken in het buitenland zijn eindeloos!

Met meer dan 1000 bedrijven in het buitenland waar we mee samenwerken, hebben we met onze Nederlandse platform en ons Duitse platform al ruim 5.500 avonturiers geholpen aan hun droombaan in het buitenland. En sinds kort hebben wij een nieuwe taal, oftewel een nieuw platform aan het rijtje toegevoegd!

Het afgelopen jaar zagen wij een toenemende behoefte van internationale bedrijven naar Franstalige werkzoekenden. En ja, je raadt het al.. ons nieuwe platform is daarom ook Franstalig! Yobbers FR staat live! Dit betekent dat wij nu ook Franse enthousiaste avonturiers kunnen helpen aan een baan in het buitenland!

Yobbers.fr

Wij hebben ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en kunnen niet wachten om nog meer mensen te helpen aan een baan in het buitenland! Samen met ons Franse team zullen wij nog meer mensen inspireren om de wereld te ontdekken! Met ons nieuwe platform Yobbers FR hebben wij inmiddels al de eerste Franstalige kandidaten mogen plaatsen! De lancering van ons Franse platform is ook weer een stap richting een wereldwijde community van avonturiers!

De toekomst

Houdt het hier op? Zeker niet! De mogelijkheden zijn grenzeloos! We willen de komende jaren zoveel mogelijk nationaliteiten en culturen met elkaar verbinden. We zijn daarom ook erg enthousiast om in de toekomst nog meer talen te mogen helpen en kunnen daarom ook niet wachten wat de toekomst zal brengen!

À bientôt & let’s inspire more people to discover the world!


Yobbers FR Yobbers Wonen in het buitenland Werken in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures