Ontdek Europa met de voordelen van FlixBus!

13 oktober 2021 door
Foto van Isabel Habekothé
Isabel Habekothé  ◦  301 keer bekeken  ◦  3 minutes leestijd
Blogheader-FlixBus

Met trots kunnen wij melden dat wij een nieuwe partner aan ons lijstje mogen toevoegen. Maak kennis met onze nieuwe partner: FlixBus! Ontdek Europa op een andere manier en reis eens per Flixbus. Ga jij wonen en werken in het buitenland of ben jij al een tijdje aan het werk? Dan hebben wij een leuke kortingscode voor jou die jij kunt gebruiken voor jouw reis met Flixbus! Benieuwd naar wat dit nog meer voor jou betekent? In deze blog vertellen wij meer!

FlixBus 

FlixBus werd in München opgericht door drie jonge ondernemers om duurzaam reizen comfortabel en tegelijkertijd betaalbaar te maken. FlixBus heeft inmiddels het grootste busnetwerk van Europa. Zo kun jij op je gemak de wereld ontdekken. Plan een vaste reis naar een van de hotspots in Europa of boek een reis op weg naar jouw nieuwe avontuur als jij gaat werken in het buitenland!

Voordelen van FlixBus

We horen je denken: ‘Europa door met de bus, waarom!?’ Reizen met FlixBus heeft vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een vliegreis. Je kunt namelijk met FlixBus twee stuks gratis(!) bagage meenemen en zelfs een simpele fiets mag mee. Onderweg kun jij genieten van de prachtige uitzichten en landschappen die jouw naar je bestemming brengen. Maak jij liever een busreis dan een vliegreis dan is FlixBus ook de oplossing! Door de vele bestemmingen die FlixBus aanbiedt hoef jij niets van de wereld te missen. Als je met de bus reist kun je af en toe even heerlijk je benen strekken tijdens een van de tussenstops.

Sustainability 

Het wordt steeds belangrijker om bewust te zijn van het milieu. Door het reizen met FlixBus kun jij je steentje bijdragen. De bussen van FlixBus voldoen aan de hoogste milieustandaarden en kunnen ongeveer 75 personen meenemen, afhankelijk van de bus. Yobbers vindt het belangrijk iets terug te doen voor het milieu en is daarom ook verbonden aan One Tree Planted. Deze organisatie zet zich in voor bedrijven en particulieren die iets terug willen doen voor het milieu. One Tree Planted zet zich in voor de herbebossing over de hele wereld. Yobbers werkt samen met One Tree Planted om een steentje bij te dragen. Wij zijn trots om ook een nieuwe samenwerking met Flixbus aan te kondigen, hiermee kunnen wij nog meer bijdragen aan een duurzamere, prachtige wereld!

Een leuke extra via Yobbers met Flixbus 

Ga jij binnenkort wonen en werken in het buitenland of ben jij al een tijdje aan het werk via Yobbers? Dan heeft FlixBus voor jou een leuke extra! Wanneer jij start met werken in het buitenland kun je via een van onze recruiters jouw persoonlijke kortingscode voor Flixbus aanvragen. We hebben daarnaast een speciale kortingscode (met extra korting!) voor je wanneer start met werken in Lissabon. Ontdek de omgeving van jouw nieuwe woonplaats als jij gaat wonen en werken in het buitenland, of plan een leuke weekend trip in de buurt!

Ontdek de leukste hotspots van Europa met FlixBus 

De mogelijkheden met FlixBus zijn eindeloos. Bezoek vanuit Lissabon het mooie Porto en maak er een lekker lang weekend van. Reis bijvoorbeeld naar Berlijn of Barcelona. Het Europese busnetwerk van FlixBus groeit elke dag en biedt nu meer dan 2.500 bestemmingen! Een busreis plannen is zo gedaan. Download de FlixBus App, plan je reis en stap in! Reis met FlixBus door heel Europa met jouw kortingscode! Via FlixBus kun jij je trip door heel Europa plannen. Vraag jouw kortingscode aan een van onze recruiters wanneer je bent aangenomen voor jouw nieuwe baan in het buitenland. Start jouw periode van werken in het buitenland snel en ontdek de wereld met deze leuke manier van reizen! 


Werken in Europa Voordelen Reizen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account