Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Een zomer vol feestjes en nieuwe mensen!

3 februari 2016 door
Foto van Fairouz Hofman
Fairouz Hofman  ◦  4139 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd

Werken in het buitenland? Ik zeg doen! Het is niet alleen heel erg leuk, maar je leert er ook nog wat van.

Na een druk 6 vwo, vol examens, boeken en vervelende leraren, was ik opzoek naar uitdaging en ontspanning. Toen ik op Facebook een advertentie over vakantiewerk in het buitenland voor propper in Lloret de Mar voorbij zag komen, twijfelde ik dan ook geen moment. De advertentie was van de discotheek waar ik afgelopen zomer heel wat mooie avonden had beleefd. Ik solliciteerde en werd aangenomen.
Zo’n zeven maanden later was het zover, daar ging ik, in m’n eentje zes weken naar Spanje! Gezond gespannen zat ik in het vliegtuig. Eindelijk… want óh wat had ik hier lang naar uitgekeken! Toch had ik zo nog wel mijn twijfels. Ik had namelijk geen idee wat ik kon verwachten, ik vond Lloret hartstikke leuk toen ik er op vakantie was, maar wat nou als het tegenviel als propper?
Eenmaal aangekomen in Lloret smolt deze twijfel weg als sneeuw voor de zon. Het proppen beviel me goed en al snel kende ik de helft van werkend Lloret de Mar. Mensen van mijn eigen discotheek, maar ook van de andere discotheken. Samen genoten we van de gekke dingen die gebeurde tijdens ‘t werken en van de nog gekkere dingen die gebeurde op de feestjes ná ‘t werk.
Het meest genoot ik van de gezellige sfeer en de leuke grappige mensen om me heen. Terwijl alle vakantiegangers na een week weer vertrokken, mochten ik en de mensen om me heen blijven. Heerlijk! Ik heb vrienden gemaakt, die ik nog dagelijks spreek en regelmatig nog een feestje mee bouw! Ook over het proppen hoor je mij niet klagen, voor het eerst had ik een baantje wat niet als werken voelde. Zwaar was het soms wel hoor. Maar dit was het allemaal waard als er weer een groep naar me toe kwam om te zeggen dat ze, zoals ik ze had beloofd, een geweldige avond hadden gehad in de discotheek waar ik werkte.
Werken in het buitenland? Ik zeg doen! Het is niet alleen heel erg leuk, maar je leert er ook nog wat van. Ik ben, hoe gek het ook klinkt, ‘n stukje volwassener geworden in Lloret. Zo heeft mijn huisgenootje in Lloret me geleerd hoe ik de was moest doen, heb ik dingen geleerd over vriendschap en heb ik zelfs dingen geleerd over de liefde deze zomer.
Inmiddels begint het ook bij mij weer te kriebelen en heb ik zelfs m’n beste vriendin zover gekregen om met me mee te gaan komend seizoen. Want zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet? Zo’n zomer vol met zon, zee, strand, feestjes en nieuwe mensen!
Zie ik jou komend seizoen ook werken in het buitenland?

Propper Spanje Uitgaansleven

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures