Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Mijn ongelooflijk leuke tijd in Malta!

13 februari 2020 door
Foto van Birga Tillner
Birga Tillner  ◦  964 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd
Malta

Degenen die leven, zien veel, maar degenen die reizen, zien meer. Reizen is al sinds mijn vroege jeugd iets wat ik het allerliefste doe. Op tweejarige leeftijd ging ik voor het eerst op het vliegtuig naar het Caribisch gebied. Sindsdien ben ik vooral dol op zonnige reisbestemmingen.

Trustpilot 5 stars Review van Leeuwe

Alleen maar lof voor het team…

Alleen maar lof voor het team 'grenzelooswerk'. Zeer professioneel en vriendelijk. Jassine Sounni ..lees meer

29 september 2020

Naast mijn liefde voor reizen behoren het leren van vreemde talen en het ontmoeten van nieuwe mensen tot mijn grote passies. Tot kort voor de zomer wist ik niet zeker wat ik wilde doen tijdens mijn vrije semester. Ik vond het heel belangrijk om een vakantiebaan te hebben, maar ik wilde ook graag nieuwe en onbekende plekken verkennen. Daarom zocht ik naar vacatures op het internet en kwam ik een baan als supervisor voor jongeren tijdens taalreizen op Malta tegen. De beslissing was niet moeilijk voor mij en daarom heb ik direct gesolliciteerd. In de daaropvolgende dagen ontving ik een bevestiging en het bedrijf liet mij onmiddellijk weten dat mijn vlucht al was geboekt. Nu was er maar één vraag: wat is het addertje? Ergens werken waar andere mensen op vakantie gaan en alles betaald krijgen, hoe kan dat?

Trustpilot 5 stars Review van Brian

Niet denken maar doen! :D

Na een lange tijd werken in een fabriek in Nederland was ik wel toe aan vernieuwing. Ik ben een avontuurlijke backpacker die van uitdaging houdt. Ik heb er altijd al van gedroomd om in het buitenland te leven en te werken. Mede dankzij Grenzelooswerk.nl kon ik deze wens vervullen. Ik ben aan de slag gegaan in een gasthof in Oostenrijk. Mijn taken zijn ontbijt verzorgen, kamers schoonmaken, gasten in en uit-checken, in het restaurant meehelpen. Oftewel een allrounder! Het klinkt veel werk maar dat is het helemaal niet als je goed je taken verdeeld heb je ook nog eens veel vrije tijd! Lekker wandelen, fietsen, klimmen, nieuwe plekken verkennen en dat midden van de dag!! Ik raad iedereen aan om dit ook te gaan doen zeker als je jong bent! Heb je nog geen verantwoordelijkheden en heb denk je erover om te gaan werken in het buitenland? Dan moet je het NU doen! Ik hoop met mijn review meer mensen te stimuleren om te gaan reizen en werken in het buitenland. Dankjewel Grenzelooswerk!! ..lees meer

8 november 2019

Ik had niet veel tijd om over deze vraag na te denken, want een week na mijn laatste semester ging mijn vlucht. Op het vliegveld aangekomen was het een vreemd idee dat ik mijn hele zomer zou doorbrengen op een plek die ik nog niet ken en bovendien een plek waar ik ook geen mensen kende. Maar ik ging de uitdaging aan en hier ben ik achteraf gezien super blij mee!

Op het vliegveld werd ik vriendelijk ontvangen. Daarna ging ik rechtstreeks naar mijn accommodatie. Ik kreeg huisvesting op een universiteitscampus. Mijn kamer was erg klein, maar ik had mezelf vooraf voorbereid op, en ingelezen over de levensstandaard op Malta, en wist dat dit niet te vergelijken was met Duitsland. Bovendien zou ik nauwelijks tijd doorbrengen in mijn kamer omdat ik de aankomende weken vooral heel veel onderweg zou zijn.

-

Toen begon het avontuur. Ik had de verantwoordelijkheid over ongeveer 15 jongeren uit Colombia, Duitsland, Oekraïne en Rusland. Naast al deze lieve kinderen leerde ik ook mijn collega-begeleiders kennen die uit Duitsland, Colombia en Portugal kwamen. Samen hebben we een geweldige tijd gehad! Het werk was soms vermoeiend maar het eiland Malta fascineerde mij met haar schoonheid.

Het absolute hoogtepunt was het eiland Gozo dat bij Malta hoort. De traditionele markten, de kristalheldere zee en het kustlandschap waren prachtig. Ook de pittoreske straten van de hoofdstad Valletta vol met barretjes waren perfect om de werkdag af te sluiten met een drankje op één van de terrassen.

Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik mijn zomer op Malta heb doorgebracht. Gedurende deze tijd kreeg ik de kans om een aantal ongelofelijk leuke nieuwe mensen te ontmoeten en heb ik mezelf verder ontwikkeld. Het was de beste keus die ik gemaakt heb. Naar mijn mening moet iedereen de uitdaging aan gaan om te werken in het buitenland!

Malta vanaf de zee

Malta Werken in het buitenland werken op Malta Vakantiewerk

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures