Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Het is geweldig om te wonen en werken in Lissabon!

15 juni 2018 door
Foto van Amanda Onbekend
Amanda Onbekend  ◦  5134 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd
Amando op een bankje in Lissabon

''Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik deze sprong in het diepe heb genomen.Het is geweldig om te wonen en werken in Lissabon. De hoofdstad van Portugal is bruisend, levendig, historisch maar ook héérlijk rustig als je het geluk hebt om, net zoals ik, in een appartement te wonen met een fantastisch uitzicht op de Taag!" Lees snel verder voor Amanda haar ervaring in Lissabon!

Werken in Lissabon

Het voelde gelijk heel goed aan toen ik via Yobbers solliciteerde op deze vacature, om te werken in Lissabon. Het contact via de telefoon en via de mail... het voelde allemaal heel vertrouwd aan! De communicatie bij Yobbers komt bij mij over als professioneel, duidelijk en correct. Wanneer je vragen hebt over werken in het buitenland, is Yobbers de contactpersoon waar jij terecht kan om je vragen te beantwoorden. 

Die hele lijn van correctheid en begeleiding trekt zich door van de sollicitatie via Grenzeloooswerk, de sollicitatie van de werkgever tot aan de training van de werkgever waar ik me momenteel nog in bevind. Ik volg namelijk een training van 4 weken voor een bedrijf dat een insuline-apparaatje voor diabetici heeft ontwikkeld. De training is super interessant maar pittig. Uitdaging genoeg dus! Ik zit op de helft, nog twee weken te gaan en dan ga ik officieel werken in Lissabon

De keuze om te werken in het buitenland

Waarom ik ben gaan werken in het buitenland? Wel, het was een nu-of-nooit gedachte. Ik ben pás geleden 59 jaar geworden, niet meer één van de jongste. Desondanks heeft Grenzelooswerk mij deze unieke kans gegeven om te gaan werken in het buitenland. Ik ben blij dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen jongeren en wat oudere mensen als het aankomt op werken in het buitenland. Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik deze sprong in het diepe heb genomen. Ik kan het anderen van mijn leeftijd ook zeker aanraden! 

Terrasje in Lissabon
Pastéis de nata.
Pastéis de nata.

Het is geweldig om te wonen en werken in Lissabon. De hoofdstad van Portugal is bruisend, levendig, historisch maar ook héérlijk rustig. Wie weet heb jij net als ik het geluk om in een appartement te wonen met een fantastisch uitzicht op de rivier de Taag. Werken in Lissabon is echt een geweldige ervaring. Ik wil hier ook nog lang niet weg! 

Warme groeten uit Lisboa! 
Amanda

Plein in Lissabon
Lissabon in de avond

Customer service Portugal Werken in Lissabon Lissabon Wonen in Lissabon Klantenservice

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures