Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Een geweldig werkavontuur in de sneeuw in Oostenrijk!

23 oktober 2019 door
Foto van Suzanne Meinsma
Suzanne Meinsma  ◦  2082 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd
Werken in Oostenrijk

Werken in de sneeuw... klinkt als een droom, niet waar? Deze koppels deden het en kijken terug op een onwijs leuk winterseizoen. Wil jij ook de uitdaging aan gaan in de sneeuw door te werken in Oostenrijk? Lees dan snel verder!

Trustpilot 5 stars Review van Brian

Niet denken maar doen! :D

Na een lange tijd werken in een fabriek in Nederland was ik wel toe aan vernieuwing. Ik ben een avontuurlijke backpacker die van uitdaging houdt. Ik heb er altijd al van gedroomd om in het buitenland te leven en te werken. Mede dankzij Grenzelooswerk.nl kon ik deze wens vervullen. Ik ben aan de slag gegaan in een gasthof in Oostenrijk. Mijn taken zijn ontbijt verzorgen, kamers schoonmaken, gasten in en uit-checken, in het restaurant meehelpen. Oftewel een allrounder! Het klinkt veel werk maar dat is het helemaal niet als je goed je taken verdeeld heb je ook nog eens veel vrije tijd! Lekker wandelen, fietsen, klimmen, nieuwe plekken verkennen en dat midden van de dag!! Ik raad iedereen aan om dit ook te gaan doen zeker als je jong bent! Heb je nog geen verantwoordelijkheden en heb denk je erover om te gaan werken in het buitenland? Dan moet je het NU doen! Ik hoop met mijn review meer mensen te stimuleren om te gaan reizen en werken in het buitenland. Dankjewel Grenzelooswerk!! ..lees meer

8 november 2019

Cas en Marielle

Ons eerste werkavontuur in de sneeuw zit er na drie maanden alweer op. Wij kijken terug op een leerzame, leuke en gezellige periode in Ehrwald in Oostenrijk. In Chalet Erlifeld hebben wij diverse business-groepen en families mogen verwelkomen. 

Wat voor ons dit avontuur zo leuk heeft gemaakt is de combinatie van werken en wintersport, de relatie met gasten- waar al na enkele dagen een hechte band mee is opgebouwd. Met beiden geen horeca-ervaring, vertrouwde de gasten ons volkomen. De zelfstandigheid, creativiteit en verantwoordelijkheid die zij ons als stafleden direct gaven hebben wij altijd zeer gewaardeerd. Kortom, werken in Oostenrijk was de perfecte invulling voor ons tussenjaar!

Links Cas & Marielle en rechts Bryan & Manouk
Links Cas & Marielle en rechts Bryan & Manouk

Manouk en Bryan

'' Vier maanden van verschillende uiterste '' Dit is volgens ons een korte omschrijving van ons mooie eerste seizoen voor werken in Oostenrijk. Zo gingen we van bizar veel sneeuw, waardoor sommige wegen tijdelijk niet bereikbaar waren, naar al smerend in een t-shirt op het terras. Maar voor ons was dit ook een seizoen waarbij we heel veel toffe nieuwe mensen hebben leren kennen. Van grote gezinnen en vriendengroepen die kwamen voor een gezellige vakantie tot kleine en grote bedrijven die wel van een goed feestje hielden. Kortom, van alles wat!

Gelukkig was er genoeg vrije tijd waardoor wij ook konden genieten van 270km aan besneeuwde pistes en het heerlijke zonnetje. Omdat het toch een beetje als een tweede thuis begon aan te voelen, vonden wij het een gek idee dat we na vier geweldige maanden de deur achter ons dicht gooiden. Al met al kijken wij terug op een onwijs leuk seizoen! Wat er voor heeft gezorgd dat we er zeker open voor staan om volgend jaar weer een winterseizoen te werken in Oostenrijk!

-

Wintersport Samen Seizoenswerk Vakantiewerk Oostenrijk Chalet host

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures