Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Ervaringen Winterseizoen

Een geweldig werkavontuur in de sneeuw in Oostenrijk!

23 september 2021 door
Foto van Suzanne
Suzanne  ◦  3646 keer bekeken  ◦  2 minutes leestijd
Werken in Oostenrijk

Werken in de sneeuw... klinkt als een droom, niet waar? Deze koppels deden het en kijken terug op een onwijs leuk winterseizoen. Wil jij ook de uitdaging aan gaan in de sneeuw door te werken in Oostenrijk? Lees dan snel verder!

Trustpilot 5 stars Review van Emma Gielen

Uitstekende ervaring

Ik ben heel blij met de hulp die ik gekregen heb van de medewerkers bij Yobbers! De recruiter was heel vriendelijk en hielp me bij al m'n vragen. Ze zocht samen met mij wat de beste opties waren voor mij wat me echt een goed gevoel gaf omdat ik eerst zelf nog niet wist wat ik wou gaan doen. Ze heeft me echt nog enthousiaster en meer zeker gemaakt over m'n keuze! ..lees meer

29 mei 2021

Cas en Marielle

Ons eerste werkavontuur in de sneeuw zit er na drie maanden alweer op. Wij kijken terug op een leerzame, leuke en gezellige periode in Ehrwald in Oostenrijk. In Chalet Erlifeld hebben wij diverse business-groepen en families mogen verwelkomen. 

Wat voor ons dit avontuur zo leuk heeft gemaakt is de combinatie van werken en wintersport, de relatie met gasten- waar al na enkele dagen een hechte band mee is opgebouwd. Met beiden geen horeca-ervaring, vertrouwde de gasten ons volkomen. De zelfstandigheid, creativiteit en verantwoordelijkheid die zij ons als stafleden direct gaven hebben wij altijd zeer gewaardeerd. Kortom, werken in Oostenrijk was de perfecte invulling voor ons tussenjaar!

Links Cas & Marielle en rechts Bryan & Manouk
Links Cas & Marielle en rechts Bryan & Manouk

Manouk en Bryan

'' Vier maanden van verschillende uiterste '' Dit is volgens ons een korte omschrijving van ons mooie eerste seizoen voor werken in Oostenrijk. Zo gingen we van bizar veel sneeuw, waardoor sommige wegen tijdelijk niet bereikbaar waren, naar al smerend in een t-shirt op het terras. Maar voor ons was dit ook een seizoen waarbij we heel veel toffe nieuwe mensen hebben leren kennen. Van grote gezinnen en vriendengroepen die kwamen voor een gezellige vakantie tot kleine en grote bedrijven die wel van een goed feestje hielden. Kortom, van alles wat!

Gelukkig was er genoeg vrije tijd waardoor wij ook konden genieten van 270km aan besneeuwde pistes en het heerlijke zonnetje. Omdat het toch een beetje als een tweede thuis begon aan te voelen, vonden wij het een gek idee dat we na vier geweldige maanden de deur achter ons dicht gooiden. Al met al kijken wij terug op een onwijs leuk seizoen! Wat er voor heeft gezorgd dat we er zeker open voor staan om volgend jaar weer een winterseizoen te werken in Oostenrijk!

-

Wat vind je van deze blog?

Wintersport Seizoenswerk Samen Vakantiewerk Oostenrijk Chalet host Ervaring

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures