Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

De 6 leukste en meest inspirerende reispodcasts!

22 april 2020 door
Foto van Maaike Boekema
Maaike Boekema  ◦  804 keer bekeken  ◦  3 minuten leestijd
Werken in het buitenland

Je koffer of backpack ligt netjes opgeborgen op zolder, je paspoort ligt geduldig op je te wachten in de kast en het enige spectaculaire uitzicht is dat vanuit je slaapkamerraam. Ook al kunnen we momenteel niet de wereld ontdekken, dit hoeft niet te betekenen dat we niet vooruit kunnen dromen tot de dag waarop we onze koffer of backpack van zolder mogen halen. Er is nog zóveel te zien en te beleven op de wereld. The world is waiting for you.. nieuwe landen ontdekken, werken in het buitenland, kennis maken met de meest inspirerende culturen, maar ook vooral de ervaring van je leven op doen! Ontdek alvast een stukje van de wereld met deze reispodcasts. Laat je inspireren voor jouw volgende buitenlandse avontuur en let it remind you of jouw eigen reisverhalen! Enjoy!

Trustpilot 5 stars Review van D.S

Hele duidelijke en snelle communicatie

Hele duidelijke en snelle communicatie met Grenzelooswerk. Ze besteden ook tijd aan je om te vragen over updates etc. Voor vragen staan ze ook altijd voor je klaar. Binnen 1,5 week ben ik aangenomen voor een baan in Lissabon! Lisa, super bedankt voor alles! Je bent een topper :) ..lees meer

12 maart 2021

1. Along With Annika

In deze leuke podcast reis je, gedurende de afleveringen, mee met de Nederlandse Annika. Ontdek haar gave avonturen als wereldreizigster en luister naar verhalen over liefde, cultuur en vriendschap van verschillende locals (wereldwijd). Samen met haar backpack volgt ze de Zijderoute in Centraal-Azië. Laat je inspireren!

2. Zero To Travel Podcast

Reis ervaringen, tips over budgetproof bestemmingen of informatie over werken in het buitenland? De Zero To Travel Podcast heeft het allemaal! Jason Moore helpt jou met je (toekomstige) avontuur in het buitenland. Of je nu al een wereld aan reiservaring hebt of binnenkort voor de eerste keer wilt gaan werken in het buitenland. Met vijftien jaar reiservaring (over de hele wereld) is it safe to say dat Jason de ideale persoon is die je kan helpen. Deze podcast is een absolute ‘must’ voor iedere reiziger.

3. Reisgenoten

De Nederlandse radiomaker Niels de Jager en enthousiaste reisjournaliste Daisy Scholte maken samen gave en inspirerende podcasts op het gebied van reizen. Ontdek bijvoorbeeld hoe je voor maar 1000 EUR door Japan kunt reizen (wie wil dat nou niet?). Of luister naar Daisy haar ervaring als backpacker in Bangladesh. Kortom: luisteren en wegdromen maar!

4. Wild Ideas Worth Living

In deze podcast interviewt journaliste Shelby Stanger wereldwijde avonturiers, wetenschappers, gezondheid experts en ondernemers die werken in het buitenland, met de vraag over hoe zij hun leven 360 graden hebben veranderd. Een voorbeeld is Jerry Holl, die alles achterliet om aan zijn avontuur in Amerika te beginnen. Heb jij ook grote dromen en wil jij ze waarmaken? Deze podcast helpt je to make your wild dreams happen! (gevalletje dit wil je luisteren)

5. The Journey

Dat reizen je leven verandert hoor je vaak, maar waarom is dit eigenlijk zo? In The Journey podcast (by KLM) worden verhalen verteld van mensen bij wie reizen hun leven totaal veranderde. Jonathan Groubert neemt je mee op reis met unieke hoofdpersonen van over de hele wereld. Ontdek de giga drukke straten van New Delhi (India) of hoor hoe het is om te leven met beren in Alaska. Wil jij zelf ook graag je reiservaring delen? Via de website kun jij je aanmelden om jouw verhaal te vertellen!

6. Woman who travel

Wie zegt dat vrouwen niet alleen de wereld kunnen ontdekken hebben het mis! Because a woman's place is wherever she chooses - Condé Nast Traveler. In deze podcast bespreken editors Meredith en Lale alle omstandigheden waarmee je als reizende vrouw te maken krijgt. Raak geïnspireerd voor jouw awesome solo avontuur (the new hype) en werken in het buitenland

Heb jij nog leuke podcasts over reizen en werken in het buitenland gevonden? Vergeet dan niet om ze met ons te delen in de reacties, wij zijn héél benieuwd (thanks guys)! Veel plezier met het luisteren van deze podcasts en laat je vooral inspireren voor nieuwe buitenlandse avonturen! 


Podcasts Podcast Tips Inspiratie Wonen in het buitenland Werken in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures