Zeker weten?

Vrije tijd Good to know

De leukste travel accounts op Instagram!

Laatste update: 10 januari 2024  ◦  19 januari 2022 door Foto van Lilly Lilly  ◦  5 minutes leestijd
Werken in het buitenland

Voor als je in desperate need bent of reisinspiratie, binnenkort gaat werken in het buitenland, een off-day hebt of gewoon even lekker wilt wegdromen bij foto’s van het azuurblauwe water op Bora Bora of de mooie skyline van New York City; deze Instagram Accounts wil je echt volgen.Wedden? We houden je natuurlijk met alle liefde op de hoogte van de allerleukste Nederlandse travel accounts on the gram, dus hier komen ze:

5 Trustpilot-Sterne Review von

Mijn complimenten voor het direct…

Mijn complimenten voor het direct meedenken in het proces. Het direct schakelen voor informatie. Het op de hoogte brengen en dan ook nog de ‘ nazorg’ . Het belletje hoe gaat het nu .. ben je tevreden etc. Lisa is een topper. Gedreven met juiste dosis enthousiasme! Dank je! ...lies mehr

29. Dezember 2023

1. @travelrebels_

 

Wie: Greg & Irene

On the gram sinds: 2014

 

Ze zijn ‘reisjunks’, bloggers en schrijvers, maar vooral gewoon twee avontuurlijke personen die ontzettend graag zoveel mogelijk van de wereld willen zien. Dit schattige koppel (aren’t they cute?) heeft dan inmiddels ook al heel wat landen op de wereld gezien. Met “travel” bedoelen ze niet loungen op een strand, maar op zoek gaan naar inspiratie, onderdompelen in de cultuur en connecten met de lokale wonderen. En O-M-G zodra je dit ziet wil je spontaan gaan werken en wonen in het buitenland.

2. @Wearetravellersnl

 

Wie: Roëll de Ram

On the gram sinds: 2014

 

Wearetravellersnl is het Instagram account van Roëll de Ram, een Nederlandse reisblogster die in haar vrije tijd het liefst haar koffer of backpack pakt. Ze is onlangs in Zuid-Afrika, Qatar, Bali en Oman geweest. Haar Insta account is een walhalla voor reisliefhebbers en staat bomvol met inspiratie voor jouw volgende reis. Ook geeft ze tips, zoals de tofste restaurants (die gewoon lekker budget proof zijn), de leukste hotspots en nog veel meer. Hoe. Handig! Ook ideaal voor als je gaat werken in het buitenland

3. @waanzinnigewereld

Wie: Carlo & Maaike

On the gram sinds: 2019

 

Carlo & Maaike zijn dol op reizen, natuur en dagjes uit. Via hun Instagram-account delen ze foto’s van de mooiste bestemmingen: van wandelroutes in de Drentse natuur tot hagelwitte stranden in Kroatië en van een citytrip naar Boedapest tot hikes met adembenemende uitzichten in Oostenrijk. Hun droom? Locatieonafhankelijk werken in het buitenland afwisselen met locatieonafhankelijk werken in ons eigen land. Wil je meer lezen en zien? Bekijk dan zeker de blog van Waanzinnige Wereld en volg ze op Instagram @waanzinnigewereld. 

4. @Travelaar

 

Wie: Erick & Kirsten

On the gram sinds: 2016

 

Travel addicts Erick en Kirsten uit Groningen zijn inmiddels ook helemaal besmet met het wanderlust virus. Samen reizen zij sinds 2016 heel Europa en Azië door op zoek naar de leukste plekjes. Jaloers? Wij? Naast de standaard foto’s (witte stranden, mooie bezienswaardigheden) laten zij ook vooral zien hoe mensen in het buitenland werken en wonen. Kijk zelf maar:

5. @Flipflopwanderers

 

Wie: Bram & Manon

On the gram sinds: 2016

 

Als wij van één Instagram account blij worden dan is het wel die van Flipflopwanderers, oftewel Bram en Manon (een to cute koppel uit Nederland). Hun motto? ‘Go where your flip flops take you’, ze zijn dan ook vaak op de heerlijkste warme bestemmingen te vinden. Op Instagram delen ze foto’s van hun tweeën (couple goals) op de meest inspirerende bestemmingen waarbij je heerluuukkkk kunt wegdromen. 

6. @Travellab

 

Wie: De zusje Larissa, Tara & Serena Verbon

On the gram sinds: 2009

 

Een aantal jaar geleden begonnen de zussen Verbon met hun Instagram account Travellab om hun liefde voor reizen te delen. Inmiddels is dit, if you ask us, uitgegroeid tot een vrolijk and inspiring travel account. Maar op dit account vind je nog veel meer dan alleen reisfoto’s, wat het extra leuk maakt om hun te volgen. Zij delen over de hele wereld de leukste lunch hotspots, rooftop barretjes en andere highlights. Super handig voor als je gaat wonen of werken in het buitenland!

7. @Liesbethrasker

 

Wie: Liesbeth Rasker

On the gram sinds: 2012

 

Zoals ze zichzelf omschrijft: poezenvrouw, reisblogger, instagrammer en nog wat dingen. Liesbeth is iemand die zegt waar het op staat en is eerlijk, “Als iets kut is is het kut, als iets vet is is het vet”. Houden we van. Haar vrolijke en en kleurrijke foto’s maken je dag gelijk een stuk beter. Kortom, we love her!  

8. @Travellust_nl

 

Wie: Lisette van Beek

On the gram sinds: 2014

 

Travellust_nl is het trendy Instagram account van Lisette, you’re gonna love it. Wat wij nou zo leuk vinden aan haar? Zij heeft echt een enorme lust voor reizen! Of het nu om grote of kleinere reizen gaat, overal maakt ze de meest mooie foto’s en heeft een Instagram feed om jaloers op te zijn. Ze is onlangs in Oostenrijk en Duitsland geweest (zo blijft het voor ons niet alleen bij wegdromen). 

9. @Reisverslaafd

 

Wie: Chantal

On the gram sinds: 2013

 

Reisverslaafd zijn, kan dat echt? Jazeker, Chantal reist meer dan dat ze thuis is. Ze is dol op vliegen en call her crazy, maar het liefst overnacht ze ook op het vliegveld. Over levensgenieters gesproken. Haar account inspireert je om je eigen ‘wanderlust’ droom te achtervolgen en is dan ook echt een dikke aanrader!

10. @Professionaltraveler

 

Wie: Catarina Mello

On the gram sinds: 2017

 

And last but certainly not least: Caterina Mello. Grote kans - wild guess - dat je dit account echt helemaal te gek gaat vinden! Either way, neem zeker even een kijkje. Ze neemt je naar exotische plaatsen, inspireert je met de meest kleurrijke foto’s en geeft je tips voor de leukste fotogenieke plekjes. Dit Instagram account mag je dan ook absoluut niet missen wanneer jij gaat werken in het buitenland!

Heb jij zelf nog leuke, trendy reisaccounts ontdekt op Instagram die we echt moeten volgen? Laat het ons dan zeker even weten in de reacties!


Wat vind je van deze blog?

reizen tips

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in