Zeker weten?

Vrije tijd Hotspots

Onze favoriete plekken in Thessaloniki!

Laatste update: 19 april 2024  ◦  17 februari 2020 door Foto van Maaike Maaike  ◦  3 minutes leestijd
Werken in Thessaloniki

Wie denkt aan Griekenland denkt al gauw aan Athene, Corfu en Kreta. Maar vergeet zeker niet het mooie Thessaloniki. Drankjes drinken op trendy rooftop bars, eten bij hippe cafeetjes en natuurlijk heerlijk bruin worden op het strand: Thessaloniki heeft het allemaal. Met gemiddeld 300 dagen zon per jaar, is het de ideale bestemming om te gaan wonen en werken in het buitenland. Speciaal voor jou hebben wij daarom de vijf leukste hotspots op een rij gezet voor als jij gaat werken in Thessaloniki! Read, enjoy & get inspired!

5 Trustpilot-sterren Review van

I got the job!

Dankzij Lisa super snel aan een baan gekomen. Goede communicatie en behulpzaamheid. Ik kan niet wachten om te beginnen aan een nieuw avontuur hier in Spanje. ..lees meer

18 maart 2024

Chalkidiki

Is het water daar echt zo blauw of hebben ze er een leuk filtertje over gedaan? Nee, Chalkidiki heeft echt het allermooiste blauwe water dat je ooit gezien hebt. Chalkidiki (of Halkidiki) ligt vlakbij het zuiden van de stad Thessaloniki. Het bestaat uit verschillende bruisende schiereilanden met stranden vol leuke beach clubs. Ideaal dus voor een dagtripje wanneer jij gaat werken in het buitenland

Fragile Rooftop Bar Thessaloniki

Drankjes drinken en tegelijk uitzicht hebben over de hele stad? Dat kan bij de Fragile Rooftop Bar in Thessaloniki. Een heerlijk plekje waar je ’s avonds tot in de late uurtjes kunt wijnen. Deze bar vind je dan ook midden in Valaoritou, één van de leukste wijken om uit te gaan. Goed om te weten: in het weekend kun je er ook heerlijk brunchen. Brunch with a view? Leuk idee voor als je gaat werken in Griekenland!

Street art Valaoritou

Een echte must-see van Thessaloniki is de street art in de wijk Valaoritou. Je kunt hier uren ronddwalen (je stappenteller zal trots zijn) en ondertussen de meest arty werken van de locals bewonderen. Moe geworden van al dat lopen? Deze wijk staat vol leuke restaurants en mag je dan ook zeker niet overslaan wanneer jij gaat werken in Thessaloniki! Do we need to say more?

Elia Lemoni X Thessaloniki

Mocht je gaan werken in Griekenland dan kun je deze culi-hotspot echt niet missen! Heerlijke authentieke Griekse gerechten met een moderne touch. Waaronder de favoriet van de locals, Griekse mezze. Dit zijn heerlijke kleine gerechtjes (lijkt wel op tapas, maar dan beter natuurlijk) die je kunt delen met meerdere mensen. Leuk om vrienden mee te nemen als je gaat werken in Thessaloniki. Uitproberen dus!

Pittoresk dorpje Hanioti

Vlakbij Thessaloniki ligt het schattige dorpje Hanioti. Naast de prachtige witte stranden en het helderblauwe water vind je hier een gezellige boulevard met leuke restaurants, clubs en winkeltjes. Hier proef je heerlijke traditionele Griekse gerechten onder het genot van een (welverdiend) wijntje.

Natuurlijk zijn er nog veel meer hippe cafeetjes, trendy barretjes en leuke stranden die je moet bezoeken als je gaat wonen en werken in Thessaloniki. Laat daarom vooral in de reacties weten welke hotspots volgens jou absoluut in deze lijst moeten! Thank you, merci, gracias of op zijn Grieks, efcharistó.

Wil je genoeg tijd hebben om alle hotspots in Thessaloniki en omgeving te ontdekken? Denk dan eens aan wonen en werken in Thessaloniki! Check snel alle vacatures in Thessaloniki en start een een avontuur in Griekenland!


Wat vind je van deze blog?

Griekenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in