Zeker weten?

Vrije tijd Travel inspiration

De 6 meest fantastische plekken voor op jouw bucketlist!

Laatste update: 4 augustus 2022  ◦  11 augustus 2021 door Foto van Emma Emma  ◦  3 minutes leestijd
.

Ga jij binnenkort weer op reis om de wereld te ontdekken? Dan ben jij vast toe aan een flinke dosis inspiratie voor op jouw bucketlist. Ga dus maar lekker wegdromen bij het zien van deze 6 magische plekken op aarde. Lees verder om ze te ontdekken!

#1 Furore, Italië

Dit prachtige, verborgen strandje in Italië moet jij absoluut bezoeken! Furore is gelegen aan de schitterende Amalfikust, in het zuidwesten van Italië. Om bij het strandje te komen volg je de stenen trap naar beneden, waarbij je uitkomt op het kleine strandje vol oude vissersbootjes. Neem een duik in het kristalheldere water en laat je betoveren door de kalmte om je heen! Wanneer jij gaat werken in Italië, moet jij je avontuur absoluut verlengen met een tripje naar de Amalfikust.

#2 Petra, Jordanië

Het magische, eeuwenoude Petra is een plek die niet mag ontbreken op jouw bucketlist. Deze Jordaanse stad ligt midden in de woestijn en is omringd door indrukwekkende roodoranje rotspartijen. Ontdek de uit rots gehakte tempels, huizen en amfitheaters en spot ook zeker de kamelen die overal tussendoor lopen. Eén ding is zeker: je kijkt je ogen uit hier!

#3 Santorini, Griekenland

Je kent het bekende beeld vast en zeker: talloze witte huisjes met blauwe daken, afstekend tegen de azuurblauwe zee. Santorini maakt deel uit van de Cycladen en staat bekend om haar romantische en sfeervolle karakter. Proef de heerlijke, relaxte sfeer die op de Griekse eilanden heerst tijdens het werken in Griekenland! Vanaf Athene vlieg je namelijk binnen een uurtje naar het iconische Santorini.

#4 Plitvice meren, Kroatië

Smaragdgroene meren en ontelbare watervallen in een oase van rust. Dat klinkt toch als een waar paradijs? Het Nationaal Park Plitvicemeren is ongetwijfeld één van de mooiste plekken in het verrassende Kroatië. Wandel op je gemakje over de houten steigers en geniet van de meest adembenemende uitzichten van het gebied. Wát een droomlocatie! 

#5 Wicklow mountains, Ierland

De Wicklow mountains in Ierland staan bekend om haar prachtige en rustgevende bergmeren, omringd door ruige natuur. Je vindt hier zelfs de grootste waterval van Ierland, namelijk de Powerscourt Waterfall! Wanneer jij gaat werken in Dublin, is deze prachtige plek zeker een bezoekje waard. Geniet in alle stilte van de prachtige natuur, of verken de omgeving juist op een actieve manier tijdens het mountainbiken, raften of hiken!

#6 Benagil Caves, Portugal

De Benagil Caves is het pareltje van de Algarve. Wanneer jij gaat werken in Portugal moet jij dus zeker een dagje vertoeven op deze waanzinnige plek. Huur een motorbootje, kayak of SUP board, en baan je weg naar deze sprookjesachtig mooie plek! Vanuit het heerlijke zandstrand kijk je door het gat in de rotsen omhoog naar de helderblauwe lucht boven je. Neem een verfrissende duik in de zee en geniet!

Welke van deze betoverende plekken wil jij dolgraag bezoeken tijdens het werken in het buitenland? Wij zijn ontzettend benieuwd. Laat het ons weten in de comments!


Wat vind je van deze blog?

hotspots reizen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in