Zeker weten?

Vrije tijd Travel inspiration

3 redenen om verliefd te worden op deze toffe bestemmingen

Laatste update: 5 maart 2024  ◦  8 februari 2022 door Foto van Lilly Lilly  ◦  1545 keer bekeken  ◦  5 minutes leestijd
3 redenen om verliefd te worden op onze bestemmingen

Gaat je hart sneller kloppen wanneer je denkt aan een avontuur in het buitenland? Lees dan snel verder en laat jouw reizigers hart een sprongetje maken. Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Wij helpen je om de perfecte match te maken tussen jou en jouw baan in het buitenland. Maak je klaar om verliefd te worden op de allerleukste bestemmingen!

3 redenen om verliefd te worden op Athene

Athene, de stad van de goden en is een stad met voor ieder wat wils. Eeuwenoude Griekse ruïnes, tempels, musea, standbeelden, maar ook een rijk aan leuke kroegen, bars en discotheken waar de tijd even stil staat. Waarom wij verliefd zijn op Athene? 

  1. In Griekenland zijn er meer dan honderd archeologische vindplaatsen, waarvan er 18 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. Als je gaat wonen en werken in Griekenland, stel je jezelf open voor een hele wereld van cultuur en geschiedenis!
  2. Ga nu naar Griekenland en neem deel aan carnaval dat bekend staat als "Apocries", dat 10 weken voor Pasen begint en enkele dagen duurt. Geniet van van de Griekse gewoonten, bijgeloven en vieringen, want die zijn uniek en maak je niet snel nog een keer mee.
  3. Het weer in Griekenland is toch echt om van te genieten. Het mediterrane klimaat zorgt in Griekenland voor zachte winters en warme zomers. Maar de zon blijft het hele jaar door schijnen, heerlijk, toch?

3 redenen om verliefd te worden op Valencia

De sinaasappelstad, de stad waar de beroemde paella is geboren en de derde stad van Spanje. Bekend van Ciudad de las Artes y las Ciencias, het boegbeeld van het moderne Valencia. Maar ook het historische stadscentrum, de stadsstranden en de parken in de stad zijn zeker het bezoeken waard.

  1. Heb je ooit gehoord van Las Fallas? Dit zijn mega bekende stadsfeesten in Valencia. Een uniek moment dat niemand zou willen missen! Wanneer jij al gauw start met wonen en werken in Valencia dan kun jij Las Fallas dit jaar nog meemaken. Waar wacht je nog op?! 💃🏻
  2. In Valencia is de levensverwachting 83,4 jaar! En dat is niet toevallig, de levensstijl, de zon en de relaxte manier van leven maken er allemaal deel van uit.
  3. Hou je meer van natuur en open ruimtes? De Calderones de Chulilla, een grandioze bergkloof niet ver van Valencia, moet je gezien hebben! Geniet daarnaast van de de lang uitgestrekte kustlijn van Valencia of geniet in het Turia park!

3 redenen om verliefd te worden op Dublin

Dublin is de hoofdstad en tevens ook grootste stad van Ierland. Deze gezellige en bruisende stad heeft een lang verleden en dat zie je terug. Wonen en werken in Dublin heeft jou ontzettend veel te bieden!

  1. Start al snel met wonen en werken in Ierland en vier St Patrick's Day in maart. Trek iets groen aan en geniet van de feesten in het hele land. Ontdek dan de Ierse "craic" (pret)!
  2. De connemara. Het is een prachtig deel van Ierland op slechts een paar uur van Dublin!
  3. Het accent, het accent en het accent! Ja, het is moeilijk te begrijpen, maar eerlijk gezegd heeft het zijn charme. Laten we niet vergeten dat Cillian Murphy uit Ierland komt (als je hem niet kent, is het tijd om Peaky Blinders te gaan kijken!). 🍀

3 redenen om verliefd te worden op Sofia 

Sofia is de hoofdstad van Bulgarije en is de goedkoopste hoofdstad van heel Europa (hoe fijn is dat). Het is daarom ook een plek voor wonen en werken in het buitenland waar jij gemakkelijk kunt rondkomen. Lees snel verder en laat je overtuigen door de charme van Sofia!

  1. Het studentenleven is zeker aanwezig in Sofia. Je vindt er veel bars met een leuke sfeer en het is er niet te duur.
  2. Met het openbaar vervoer kan je heel gemakkelijk een aantal Oost-Europese steden ontdekken! Je kunt naar Istanbul, Griekenland, Servië, Roemenië en Macedonië. Wonen en werken in Sofia geeft je dus ook een unieke kans om meerdere landen te bezoeken.
  3. Heb je wel eens gehoord van Sofia Art? De laatste jaren heeft de kunst- en fotografie scène van de stad een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Als je een liefhebber bent van moderne kunst, street art of fotografie, ga er dan voor! Swimming Pool, bijvoorbeeld, is een van de nieuwe centra voor moderne kunst in de hoofdstad geworden.

3 redenen om verliefd te worden op Lissabon

Lissabon, of Lisboa, de parel van Europa. Nergens in Europa vind je een stad met meer zonuren. Het hele kleurenspectrum is te vinden in de charmante hoofdstad van Portugal! Gebouwd op zeven heuvels biedt de stad overal adembenemende uitzichten. Waarom wij verliefd zijn geworden op Lissabon?

  1. Lissabon behaald meerdere wereldrecords, waaronder de langste brug van Europa. De Vasco da Gama brug is 17,2 km lang en loopt over de rivier de Taag. Op de 145 meter hoge Torre Vasco da Gama kun je genieten van een schitterend uitzicht op de rivier en de brug. Een foto-momentje waard! 📸 En dat zal niet het enige foto-moment zijn, Lissabon heeft veel prachtige plekken om een foto te maken. Ontdek jij ze allemaal wanneer jij gaat wonen en werken in Lissabon?
  2. Boekenwurmen opgelet! Lissabon heeft de oudste boekwinkel ter wereld. Deze boekenwinkel is gesticht in 1732. Hij is nu te vinden in de winkelstraat van de Rua Garrett, in de wijk Chiado.
  3. Wil jij lekker sportief bezig zijn? Je vindt hier genoeg surfscholen waar jij een surfles kan boeken óf een board kan huren! Binnen een half uurtje sta je al op het strand. Durf jij de golven te trotseren?

3 redenen om verliefd te worden op Lyon 

Ben jij al bekend met de fantastische, gastronomische hoofdstad van Frankrijk? We hebben het dan natuurlijk over Lyon: de derde stad van Frankrijk! Wij zijn in ieder geval enorm fan van de karakteristieke sfeer van de stad, het prachtige historische stadscentrum en de vele toffe hotspots. Ontdek ze allemaal tijdens het wonen en werken in Lyon

  1. Ontdek "les bouchons" een typisch historisch restaurant in Lyon. Geniet van een heerlijk traditioneel gerecht voor een leuk prijsje.
  2. Komend jaar wordt de viering van de stad gehouden "Les fêtes des lumières", het lichtfeest. Gedurende vier avonden in december verandert Lyon in een groot lichtspektakel. In de hele stad zijn lichtshows en feesten te vinden. Dit wil je niet missen!
  3. Het oudste Romeinse theater van Frankrijk is te vinden in Lyon. Wandel over de heuvel Fourvière met geweldig uitzicht, om bij het theater te komen. Geniet hier in de zomer van dans- en muziekuitvoeringen!

Van welke stad gaat jouw reizigershart sneller kloppen? Is het Lissabon, Lyon, Dublin of toch een van onze andere bestemmingen? Er zijn heel veel mogelijkheden om jouw favoriete stad verder te ontdekken. Ga op avontuur en start met een baan in het buitenland. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match. Ben je klaar om verliefd te worden op een van onze toffe bestemmingen? Bekijk snel al onze vacatures en maak je klaar voor een nieuw avontuur! 🌎


Wat vind je van deze blog?

inspiratie reizen Europa

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in