Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
5.000+ Yobbers

Hier moet je heen in de maand februari!

28 februari 2020 door
Foto van Vera Foekema
Vera Foekema  ◦  1229 keer bekeken  ◦  4 minutes leestijd
Werken in het buitenland

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang en de kortste maand van het jaar is al bijna ten einde gekomen. Wat zijn nu de leukste bestemmingen gedurende deze maand? Wij zochten het voor je uit. Feest gegarandeerd, want carnaval wordt niet alleen onder onze rivieren gevierd, maar op veel meer plekken in de wereld. Alaaf! Krijg je al zin om te werken in het buitenland?

Trustpilot 5 stars Review van Jack Zweiphenning

Geweldig snel contact gehad met het…

Geweldig snel contact gehad met het team, persoonlijke gegevens doorgestuurd en binnen 2 weken een baan gevonden in het buitenland. Leuke gesprekken voor, tijdens en na het gehele proces. Ik heb er geen spijt van, ik mag beginnen met werken in Portugal. Dus avonturiers, niet twijfelen, gewoon doen. ..lees meer

20 augustus 2020

Egypte 

In februari is het hoogseizoen goed van kracht. Het weer is een stuk koeler rond deze tijd van het jaar. Ideaal om de piramides van Gizeh en andere historische bezienswaardigheden te bekijken. Deze mysterieuze historische structuren dateren uit 2560 voor Christus. Deze piramides van Gizeh is een bepalend symbool van Egypte en één van de laatste zeven klassieke wereldwonderen. Het is gelegen op het Gizeh-plateau in de buurt van de moderne stad Caïro. Noord-Egypte, vooral Caïro en de Nijl-Delta ervaren in februari lagere temperaturen. Dit zorgt voor een goede afwisseling met de brandende hitte die de rest van het jaar aanwezig is. Aan de kust is het een stukje warmer zoals bij de toeristische bestemmingen Hurghada en Sharm el-Sheikh, leuk om hier een tripje naar toe te boeken! Krijg je al zin om te werken in Egypte?

Brazillië, Rio de Janeiro 

De beste tijd om Rio de Janeiro te bezoeken is tussen december en maart. Wanneer je in februari gaat, kun je het carnaval ervaren. Honderdduizenden reizigers vanuit alle hoeken van de wereld komen naar Rio om dit beroemde feest te vieren. Carnaval is een groot feest en een belangrijk onderdeel van de Braziliaanse cultuur. Op deze manier kun je feest vieren en cultuur snuiven in één! De samba optocht is één van de hoogtepunten van het carnaval. Dit is een wedstrijd tussen verschillende dansgroepen, waarbij ze meerdere dagen tegen elkaar strijden. Er wordt muziek gemaakt, gezongen en natuurlijk uitbundig gedanst, op zijn Braziliaans! De dansgroepen gooien alles in de strijd om te winnen, een waar spektakel!

Duitsland, Keulen 

Wil je graag carnaval vieren in het buitenland, maar is Brazilië net iets te ver, dan is het carnaval in Keulen ook een goede plek om naartoe te gaan. Dit wordt zelfs gezien als de grootste carnavalsfeesten ter wereld. Wie weet een leuk tripje, wanneer jij gaat werken in Duitsland! Het carnaval in Keulen bestaat uit meerdere dagen natuurlijk. Iedere dag heeft een andere betekenis. De bekendste hiervan is Rosenmontag, hier vindt de grootste optocht ter wereld plaats. De optocht heeft meer dan 12.000 deelnemers, er doen 120 muziekkorpsen mee en natuurlijk kun je de prachtige praalwagens bewonderen.

Curaçao 

Februari is een ideale maand om te verblijven op Curaçao. Een gematigd klimaat, niet al te warm door de wind en met veel groen de perfecte omstandigheden voor watersport. Over het algemeen kun je Curaçao zonder al te veel problemen bezoeken, de weersomstandigheden zijn bijna altijd goed. Willemstad, de hoofdstad van Curaçao is een bezoekje waard. De stad is opgedeeld in een aantal wijken, waarvan Punda en Otrabanda de bekendste zijn. In de Punda vind je veel winkeltjes, restaurants en barretjes. Otrobanda was een echte volkswijk, deze is een aantal jaar geleden opgeknapt en is één van de toeristische hoogtepunten van Curaçao.

Zuid-Afrika, Kaapstad

Kaapstad is in februari een fantastische bestemming om te windsurfen. Januari is een redelijke drukke maand, maar februari is al een stuk rustiger. Gelukkig heb je elke dag meer dan 14 uur daglicht, dus genoeg tijd om dingen te plannen. Februari is daarnaast de warmste maand van het jaar en heeft weinig regen. De minimale dagtemperaturen zijn rond 27 graden, de nachten zijn een stuk koeler namelijk zo'n 16 graden. Wat je interesses ook zijn, Kaapstad heeft zeker iets dat bij je past. Dit is een belangrijke reden waarom Kaapstad zo'n geliefde bestemming is. Voor degenen die graag het avontuur op zoeken, is er genoeg aanbod: van paragliden tot windsurfen, van duiken met haaienkooien tot sandboarden. Door het mooie weer kun je optimaal genieten van deze activiteiten. Lijkt het jou een gaaf avontuur om te werken in Zuid-Afrika, scroll eens door onze vacatures!


Spanje, Ibiza

Februari is de maand om Ibiza te ontdekken zoals de locals het kennen. Vaak staan de amandelbomen vol in bloei, dit zorgt voor een prachtig wit en roze landschap op het eiland. De beste omgeving om dit prachtige fenomeen te bekijken is het natuurpark Es Amunts, gelegen in de noordelijk gemeente San Juan. Het klimaat in februari is ideaal om buitenactiviteiten te doen, zonder dat je wordt overweldigd door de extreme hitte. Ook in deze maand kun je met je voetjes van de vloer, de bekende club Pacha opent elke zaterdag zijn deuren in februari. Wil jij graag voor een periode werken in het buitenland? Neem eens een kijkje bij onze vakantiewerk vacatures! 

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie plekken om in februari te bezoeken. Welke landen of steden ga jij bezoeken in februari? Laat het ons weten!


Curaçao werken op Curacao Werken in Europa Werken in Duitsland Bucketlist Egypte Werken in het buitenland Reistips

Reacties

Suyenne Alberta Silie Curaçao, U.S.A Verenigde Staten

Wil je een reactie plaatsen?

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures