Zeker weten?

Vrije tijd Travel inspiration

5 redenen waarom Varna jouw nieuwe droombestemming is!

Laatste update: 2 februari 2024  ◦  15 maart 2021 door Foto van Emma Emma  ◦  1961 keer bekeken  ◦  2 minutes leestijd
.

De Bulgaarse stad Varna wordt ook wel de parel aan de Zwarte Zee genoemd. Het historische Varna is tegenwoordig een ontzettend populaire bestemming en biedt dan ook de perfecte afwisseling van stad en strand. Wij hebben voor jou 5 redenen op een rijtje gezet waarom Varna jouw nieuwe droombestemming is. Wonen en werken in Varna is namelijk helemaal fantastisch!

5 Trustpilot-sterren Review van

Thanks Yobbers!

Yobbers heeft mij hele fijne begeleiding gegeven tijdens mijn zoektocht naar een baan in het buitenland. Ze nemen echt de tijd voor je en denken goed met je mee. Super fijn! ..lees meer

23 januari 2024

1. Relax op de prachtige, langgerekte stranden van Varna

Laten we beginnen bij de bijna tropische, langgerekte stranden van de kuststad Varna. Denk aan witte zandstranden, gezellige beachclubs en kristalhelder water... Jij kan dus heerlijk bruin bakken aan het strand wanneer jij gaat werken in Varna! Een échte insider tip is Trakata Beach. Dit idyllische baaitje is nog niet ontdekt door toeristen en je kan hier dus heel relaxed genieten van je beach day!

2. Geniet van de adembenemende, Bulgaarse natuur

Say yes to roadtrips! In de omgeving van Varna zijn fantastische natuurparken te vinden. Huur dus gerust een auto en cruise samen met je collega’s of nieuwe vrienden naar de mooiste nationale parken en valleien! Bezoek bijvoorbeeld het Golden Sands Nature Park en ontdek de prachtige flora en fauna van het gebied. Of verken de Stone Valley, een woestijnachtige plek met waanzinnige rotspartijen. Tijdens het werken in Bulgarije kijk jij je ogen uit bij al het natuurschoon!

3. Varna is de belangrijkste havenstad van Bulgarije

Varna is dé havenstad van Bulgarije. Wandel langs de aangemeerde marineschepen, plof neer op een gezellig terrasje en geniet van het weidse uitzicht over de Zwarte Zee. Vooral tijdens zonsondergang is deze plek al helemaal de place to be. Wanneer jij gaat werken in Varna moet dit dus absoluut op jouw bucketlist staan!

4. Varna zit bomvol goede en hippe restaurantjes

Varna zit propvol toffe restaurantjes waar je ultiem kan genieten van de Bulgaarse keuken. Bestel de lekkerste gerechten in één van de gezellige restaurants aan de kust óf in de historische binnenstad. Wanneer jij gaat werken in Bulgarije moet jij sowieso de Shopska salade en tarator proeven. Deze lichte en verfrissende gerechten zijn typisch Bulgaars en echt overheerlijk!

5. Varna is een enorm bruisend en internationaal!

Er wonen ontzettend veel expats in Varna, en wij snappen wel waarom! Varna is ontzettend bruisend en heeft voor ieder wat wils. Stad, strand, cultuur, historie... You name it en Varna heeft het! Het maken van internationale vrienden is dus geen enkel probleem wanneer jij gaat wonen en werken in Varna.

Ben jij al overtuigd van het feit dat Varna jouw nieuwe droombestemming is?! Wij zijn in ieder geval helemaal om. Denk jij eraan om te gaan wonen en werken in Varna? Bekijk dan hier onze vacatures in Varna!


Wat vind je van deze blog?

Bulgarije wonen in Bulgarije werken in Bulgarije

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in