Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Werken Droombanen

Werken in het buitenland als campingmedewerker of animator!

22 mei 2019 door
Foto van Remi Veldman
Remi Veldman  ◦  3510 keer bekeken  ◦  3 minutes leestijd
Werken op de camping?

Wij Nederlanders houden van kamperen. Jaarlijks worden er zo'n 5 miljoen kampeervakanties ondernomen. In de schoolvakanties kleuren de campings oranje van de Adriatische kust in Italië tot aan de westkust van Frankrijk. Dan is het natuurlijk handig om ook Nederlands sprekend personeel in te zetten op deze campings. Ben jij avontuurlijk, gezellig, sportief en vooral op zoek naar een fantastische tijd? Zoek de zon op, ga werken in het buitenland en wordt middelpunt van alle gezelligheid op de camping!

Als camping medewerker of animator heb jij de perfecte afwisseling te pakken tussen werken en vakantie vieren. Ben jij er nog niet van overtuigd dat dit dé beste keuze is voor jou? Lees dan even verder en kom er achter waarom dit is wat jij wil! Alle redenen om op een camping in het buitenland aan de slag te gaan, staan hier op een rijtje.

Genieten van tropische temperaturen

Tropische temperaturen, een bruin kleurtje meepakken in het zonnetje en ondertussen ook nog geld verdienen. Het lijkt de ideale situatie en dat is het ook! Je bent als camping medewerker of animator dag in, dag uit bezig om het de gasten naar de zin te maken op de mooiste plekken in Europa. Je wisselt hard werken in het buitenland af met nog harder genieten in de zon en iedereen zit vrolijk in de vakantiestemming. Werken, geld verdienen, ondertussen vakantie vieren en jij zorgt voor de glimlach op de gezichten van de gasten! Goed plan toch?

-

Vakantiewerk in het buitenland als boost voor je cv

Deze onvergetelijke ervaring staat nog eens goed op je cv ook. Je gaat in je eentje werken in het buitenland en zult zelfstandig moeten zijn of worden. Daarnaast leer je een andere cultuur kennen. Op je vrije dag naar het strand, shoppen in de stad, uitgaan met nieuwe vrienden die je net hebt ontmoet; het hoort er allemaal bij. Je zal snel moeten schakelen en veel verschillende werkzaamheden hebben. Een baan in het buitenland laat zien dat je zelfstandig en sociaal bent. Bovendien heb je een andere taal leren spreken. Dat is mooi meegenomen. Vergroot je kansen voor de toekomst met een baan in het buitenland!

Elke dag iets anders

Ga je als animator aan de slag, dan is er ruimte voor je eigen creativiteit. Doe een dansje met de kids, neem plaats in de jury van de playbackshow of organiseer een volleybaltoernooi op het strand; het is enorm gevarieerd. Fit blijven in de zomer door te sporten en spelletjes te spelen terwijl je geld verdient in het buitenland. Perfect toch? 

Ga je als camping medewerker aan de slag, dan is er natuurlijk ook genoeg afwisseling. Werken in de receptie, achter de bar, in de bediening, in de evenementen organisatie of bij de kids club? Het hoort er allemaal bij en zorgt er voor dat je een super gave tijd tegemoet gaat.

Talent voor talen

Het is natuurlijk handig om vooraf te weten wat un, deux, trois of uno, due, tre betekent voordat je aan de slag gaat. Na een seizoen op de camping te hebben gewerkt, zal je al een aardig woordje over de grens spreken en daar heb je natuurlijk voor de rest van je leven wat aan! Juist omdat Nederlanders over het algemeen zo'n talenknobbel hebben, zijn we erg gewild voor het werk in het buitenland. 

Vakken vullen of kranten bezorgen?

Kortom, een onvergetelijke tijd beleven in een ander land en geld verdienen. Tenzij je liever de vakken vult bij de plaatselijke supermarkt vlakbij huis of de reclamefolders door de bus gooit, is dit zeker de moeite waard om te overwegen. De ervaring die je opdoet als medewerker op een camping in het buitenland, neemt niemand je meer af. Bij onze vakantiewerk vacatures kan je een kijkje nemen naar de verschillende opties. Alvast een hele leuke tijd gewenst!

-

Wat vind je van deze blog?

Werken in het buitenland Camping Animatie Animatiemedewerker Vakantiewerk

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures