Zeker weten?

Werken Droombanen

Waarom jij voor Google wilt werken in Lissabon!

Laatste update: 2 maart 2024  ◦  19 januari 2021 door Foto van Emma Emma  ◦  2175 keer bekeken  ◦  3 minutes leestijd
Klantenservice medewerker voor tram in Lissabon Photoshop

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan binnenkort aan de slag voor Google in het mooie Lissabon! Werken in het buitenland biedt jou de unieke kans om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen en om ondertussen een nieuw land te ontdekken. Lees in deze blog waarom jij deze stap zou moeten nemen en waarom jij voor Google in Lissabon zou moet werken!

5 Trustpilot-sterren Review van

Ich habe letztes Jahr nach Stellen im…

Ich habe letztes Jahr nach Stellen im Ausland gesucht und da wurde mir Yobbers in der Suche direkt vorgeschlagen. ( Leider weiss ich das genaue Datum nicht mehr, wann ich mit Yobbers das erste Mal in Kontakt gekommen bin, glaube aber es war im Juni letzten Jahres) Was soll ich sagen, man findet sich schnell und gut auf der Seite zurecht und bei Interesse wird man auch zügig kontaktiert. Ich war in Kontakt mit der lieben Nina, welche mich auch durch den ganzen Bewerbungsprozess geleitet und unterstützt hat. Am Ende hat sie mich in Kontakt mit der Firma in Kontakt gebracht und der Rest ergab sich dann nach den Vorstellungsgesprächen und ich hatte einen Vertrag. Yobbers ist sehr zu empfehlen, aber leider nicht die Firma bei der ich letztendlich dann gearbeitet habe, aber da kann Yobbers nichts dafür, da sie nur vermitteln, doch das machen sie wie schon erwähnt sehr gut und zügig. LG Marcel Ludwig ..lees meer

1 maart 2024

Werken in Lissabon

Werken in het buitenland heeft veel voordelen: je ontwikkelt je niet alleen op persoonlijk en professioneel vlak, je leert ook een nieuwe cultuur en een nieuw land kennen. Dompel jezelf onder in de zuidelijke cultuur van de Portugezen en profiteer van een unieke omgeving wanneer je in Lissabon werkt! Lissabon is de stad met de meeste zonuren van Europa en betovert je het hele jaar door met warme tot aangename temperaturen. Het is dus de perfecte bestemming om na een lange dag werken te relaxen op het gouden strand of om de heerlijke mediterrane keuken te proeven in een van de vele gezellige restaurantjes of café's. Tijdens je vrije weekenden leer jij de diversiteit van de stad kennen. Of trommel jij je nieuwe collega's en vrienden op voor een roadtrip door het mooie Portugal. Werken in Portugal zal je zeker niet teleurstellen!

Werken voor Google in Lissabon

Als je een passie hebt voor online adverteren en nieuwe technologieën en graag wilt werken voor een van de toonaangevende technologie bedrijven, dan is werken in Portugal bij Google de juiste keuze voor jou! Hoe gaaf is het om aan een project te werken voor 's werelds beroemdste zoekmachine? En nog beter: de mogelijkheden zijn eindeloos! Werk als klantenservice medewerker en bied je klanten de beste service. Of inspireer met je verkooptalent als marketing & sales expert door robuuste verkoopkansen te identificeren en nieuwe marketingcampagnes te creëren.
 

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Zet dan de stap en ga aan de slag in het buitenland. Wanneer je in Portugal werkt, werk je in een vriendelijke en multiculturele omgeving en maak je deel uit van een professioneel en proactief team. De uitgelezen kans om internationale verbindingen te leggen en een internationaal netwerk op te bouwen! Je kunt je kennis uitbreiden in een innovatieve en snel veranderende omgeving. Een unieke kans om je internationale carrière en je cv een boost te geven!

De voordelen van werken voor Google in het buitenland!

Wil jij het koude Nederland verlaten en genieten van het leven in het zonnige Portugal? Heel begrijpelijk. Werken in het buitenland voor Google is de uitgelezen kans! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste baan en begeleiden je door het hele sollicitatieproces. Ook word je actief ondersteund door het bedrijf in Lissabon. Niets staat je nieuwe baan in het buitenland dus in de weg! Om ervoor te zorgen dat je baan in het buitenland vlot kan beginnen, is er een ondersteuningsteam ter plaatse. Zij regelen niet alleen je luchthaventransfer, maar bieden jou ook administratieve ondersteuning bij je inschrijving in Lissabon. Geen zin om vanuit Nederland al op zoek te gaan naar een nieuwe woonruimte? Geen probleem! Je hebt de mogelijkheid om in een gedeeld appartement te wonen. Altijd al willen surfen of Portugees willen leren? Jij krijgt snel die kans! In je vrije tijd kun je deelnemen aan een gratis cursus Portugees en kun je vrijetijds- en sportactiviteiten ondernemen.
 

Weet je nog steeds niet hoe je dagelijkse werkdag er precies uit zal zien? Maak je geen zorgen! Voordat je aan je nieuwe baan in Portugal begint, volg je een training van vier weken op locatie. Deze betaalde training omvat een uitgebreide producttraining over de producten en diensten van de klant en een uitgebreide klant- en salesmanagement training voor telefoon, e-mail en (chat) contact. Daarna ben je dus goed voorbereid en klaar om aan je werk in het buitenland te beginnen! Zelfs tijdens je dagelijkse werk zijn er doorlopende opleidingsmogelijkheden en interne doorgroeimogelijkheden. Wil je je nieuwe collega's beter leren kennen en naast je werk ook het land ontdekken? Geen probleem! Als je in aan een Google project werkt, heb je vaste werktijden en dagen en kun je dus vrij genieten van uw vrije avonden en weekenden!

Klinkt werken voor 's werelds beroemdste zoekmachine als de nieuwe uitdaging waar jij naar op zoek bent? Dit is je kans! Solliciteer nu direct om te gaan werken in Portugal voor Google en ga binnenkort al aan de slag in Portugal! Samen met jou en de werkgever gaan we op zoek naar een verantwoorde en veilige startdatum.


Wat vind je van deze blog?

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in