Waarom werken op een camping zo leuk is!

1 mei 2020 door
Foto van Gast Blog
Gast Blog  ◦  2425 keer bekeken  ◦  2 minutes leestijd
Waarom werken op een camping zo leuk is!

Ben jij op zoek naar een bijbaan waarbij je iedere dag geniet van een vakantiegevoel? Misschien dat werken op een camping wel wat voor jou is. Je kunt aan de slag op campings in verschillende zonnige landen als animatie medewerker. Bijvoorbeeld in Frankrijk en Spanje. Lees snel verder om de voordelen van werken op een camping te ontdekken.

Trustpilot 5 stars Review van Ara Kindy

Goede ervaring Grenzelooswerk!

Super goede ervaring bij Grenzelooswerk! vond super relaxt dat zij mee dachten met wat voor soort banen bij mij pasten en gaven ook duidelijk aan wat bepaalde vacature’s inhielden. Wat ik ook goed vond waren hun blogs, heb hier zelf ook veel waarde & tips uit kunnen halen! En als laatste, het contact ging ook altijd super gemakkelijk via whatsapp, kreeg dan ook snel antwoorden op me vragen! Ook bij vragen met spoed kon ik makkelijk bellen en kreeg ik duidelijk antwoord ..lees meer

22 mei 2020

Veel ervaring opdoen

Steeds meer jongeren hebben een bijbaan of een vakantiebaan. Met een zomerbaan in het buitenland doe je veel waardevolle ervaring op. Veel jongeren kiezen ervoor om als animatie medewerker aan de slag te gaan. Voor deze functie moet je van alle markten thuis zijn, omdat je met kinderen en volwassenen van alle leeftijden werkt. Je vermaakt de campinggasten, bedenkt steeds nieuwe en creatieve activiteiten en zorgt ervoor dat er een planning komt. Op de camping werk je hecht samen met een team van enthousiaste collega's en ontdek je jouw eigen organisatie skills. Af en toe doen zich onverwachte situaties voor, waardoor je jouw eigen veerkracht ontwikkelt. Een periode werken op een camping in het buitenland vormt zeker een waardevolle toevoeging aan je cv.

Lekker bezig zijn

Als animatie medewerker hoef je je nooit te vervelen. Je zit namelijk nooit stil omdat je bezig bent met het uitvoeren van activiteiten of omdat je iets nieuws aan het regelen bent. Zo geef je de ene dag een training in het zwembad en trek je er de volgende dag met een groep camping bezoekers op uit om te gaan survivallen in de bossen. Je brengt veel tijd door in de buitenlucht en geniet dus optimaal van de zon als je gaat werken in het buitenland op een camping. Vaak hebben campings ook hun eigen social media waarop je foto's en video's kunt delen van de activiteiten. Op een rustig moment deel je de leukste activiteiten van de dag en pak je even de tijd om te reageren op opmerkingen en vragen. Niet alleen campings zijn vaak op zoek naar animatoren, maar ook hotels in heel Europa. Soms zelfs op nóg exotischere bestemmingen zoals Mexico. 

Je krijgt betaald

Werken op een camping is een groot avontuur en om meerdere redenen een uitstekende manier om jouw zomer door te brengen. Ook niet onbelangrijk: je krijgt betaald voor je werkzaamheden. Je kunt natuurlijk thuisblijven en krantjes rondbrengen of vakken vullen in de lokale supermarkt, maar dat is toch een stuk minder spannend dan werken in het buitenland. In het buitenland doe je nieuwe ervaringen op en maak je vrienden voor het leven, terwijl je ook een aardig zakcentje verdient. Vaak is kost en inwoning gratis en af en toe worden zelfs je reiskosten vergoed. Dat klinkt mooi toch? Bij de vakantiewerk vacatures kun je alle opties bekijken en een toffe baan in het buitenland zoeken die past bij jouw skills en wensen. Het enige dat je hoeft te doen is solliciteren, je koffer inpakken, een reisverzekering afsluiten en gaan met die banaan!


animatie Animator Animatiemedewerker Vakantiewerk Camping Blog bevat affiliate links

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures