Zeker weten?

Werken Droombanen

Waarom werken voor Odido in Valencia?

Laatste update: 7 november 2023  ◦  4 september 2019 door Foto van Suzanne Suzanne  ◦  5190 keer bekeken  ◦  3 minutes leestijd
Wonen en werken in Valencia bij Odido

Buenos Dias! Heb jij de droom om te werken in het zonovergoten Valencia? Wij vertellen je precies waarom jij je droom niet moet uitstellen, maar nu moet waarmaken!

Meer dan alleen Odido

Wonen en werken in Valencia voor Odido (voorheen bekend als T-Mobile, maar gaat nu verder onder de naam Odido) biedt alleen maar voordelen. Natuurlijk denk je bij werken in het buitenland aan het hebben van een woning in het buitenland. Waarschijnlijk denk je dat het een hele opgave zal zijn om een geschikte woonruimte in het buitenland te vinden, maar dit valt reuze mee. Het leuke aan deze werkgever is dat zij accommodatie al voor je hebben geregeld. Dit scheelt een hoop tijd, geld en energie. Alle appartementen van je werkgever liggen op steenworp afstand van Turia Park. Hier komt iedereen vanuit elke hoek van Valencia om te chillen, picknicken, sporten en te socializen. De appartementen deel je met één of meerdere collega’s. Natuurlijk heb je wel een eigen privé kamer.

Je werktijden zijn heel flexibel waardoor jij in je vrije tijd veel kunt ondernemen wanneer je gaat werken in Valencia. Geniet ‘s ochtends van een lekker uitgebreid ontbijtje, ‘s middags van de zon op het strand en ‘s avonds van een lekkere cocktail tijdens het uitgaan in het bruisende uitgaansleven. Het fijne aan werken namens Odido in Valencia is dat je collega’s Nederlands zijn. Natuurlijk zul je ook geregeld een woordje Engels spreken en wellicht dat je je Spaans ook graag wilt bijspijkeren. Dit kan, de werkgever wil jou goede inzet belonen en de helft van de kosten van je Cursus Spaans betalen. Zet jij je al voor lange tijd hartstikke goed in voor Odido? Dan staat er een tripje naar het party eiland Ibiza op je te wachten! Win-Win!

De beste service bieden vanuit zonnig Valencia!

Wanneer jij aan de slag gaat in de prachtige Spaanse stad zal jij de Nederlandse klanten helpen van Odido (voorheen T-mobile) via de telefoon, mail en chat. Want zeg nou zelf; waarom dat in Nederland doen als dat ook kan in het zonnige Valencia? Wat voor vragen je zoal krijgt? Technische vragen en vragen over betalingen en facturen. Geen vraag en geen dag zal hetzelfde zijn wanneer jij gaat werken in Valencia. Hierdoor blijft het werk uitdagend. Daarnaast voorzie je de klant ook van informatie over internet, telefonie en televisie. Wees maar niet bang, vooraf krijg je een uitgebreide betaalde training zodat jij alles weet wat je moet weten en jij als echte pro de klanten van op een afstand blij kunt maken! 

Werken in Valencia

Maar waarom Valencia? 

Wonen en werken in Valencia biedt alleen maar voordelen. Het leven is er spotgoedkoop, het klimaat is geweldig (lees: 300 dagen per jaar zon) en het eten is er super lekker! De Valencianen weten namelijk wel wat lekker eten is. De lekkerste Paella wordt je in menig restaurant voorgeschoteld. Bestel dit samen met het lokale drankje Agua de Valencia, een heerlijk alcoholisch drankje met sinaasappelsap en je avond is compleet! Ook wordt er veel Churros gegeten! Jij als Nederlander zult je er al gauw thuis gaan voelen, maar al helemaal omdat jij je fiets niet hoeft te missen in Valencia. Valencia is een echte fietsstad omdat het een vlakke stad is waardoor jij je gemakkelijk van A naar B kunt verplaatsen en jij binnen no-time alle hotspots van Valencia kunt bezoeken! 


Wat vind je van deze blog?

werken in Valencia customer service Spanje Valencia werken in Spanje wonen in Spanje wonen in Valencia

Reacties

Wietse Feenstra
Wietse Feenstra ik wil wel een keer wat anders doen en lijkt mij wel leuk werk
Ramon Kalt
Ramon van Yobbers Hoi Wietse, fijn om te horen dat je geïnteresseerd bent in werken in het buitenland! Wanneer je een vacature hebt gevonden die bij je past kan je direct solliciteren, en zal een van onze recruiters contact met je opnemen. Groetjes, Ramon

Wil je een reactie plaatsen?

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in