Zeker weten?

Werken Solliciteren

Waarom via Yobbers aan de slag in het buitenland?

Laatste update: 9 februari 2024  ◦  10 januari 2022 door Foto van Cheyenne Cheyenne  ◦  5556 keer bekeken  ◦  2 minutes leestijd
Via Yobbers werken in het buitenland

Je loopt al een tijdje met het idee om te gaan werken in het buitenland! Je bent toe aan een nieuwe uitdaging, wilt voor een tussenjaar naar het buitenland of gewoon graag ervaren hoe het is om in een ander land te wonen. Wat de reden ook mag zijn; jij bent toe aan een nieuw avontuur! Maar hoe begin je nou zoiets? Wat is de eerste stap? En hoe solliciteer je op een baan bij een bedrijf in het buitenland? Logische vragen waar wij van Yobbers jou bij kunnen helpen! Wat wij nog meer voor je kunnen betekenen lees je in deze blog!

5 Trustpilot-sterren Review van

Ilias heeft me goed geregeld en al mijn…

Ilias heeft me goed geregeld en al mijn vragen beantwoord ik kreeg voldoende informatie en hulp waar ik het nodig had. ..lees meer

7 februari 2024

Wij nemen jou het werk uit handen

  1. Geen ellendig lange zoektocht naar jouw droombaan, maar een helder overzicht van de leukste vacatures in het buitenland. Niet alleen binnen Europa, maar ook ver daarbuiten! Wat dacht je van werken op Sint Maarten, in Zuid-Afrika of Mexico? Allemaal bestemmingen die binnen handbereik liggen! Ben je op zoek naar een vaste baan, vrijwilligerswerk of vakantiewerk in het buitenland? Geef jouw persoonlijke voorkeuren aan en vind een vacature die bij jou past. In een paar clicks matchen wij jouw profiel aan de werkgever in het buitenland. Op die manier nemen wij je werk uit handen en geven wij je een unieke levenservaring op een presenteerblaadje!

Wij bieden meer dan alleen vacatures in het buitenland

Onze internationale recruiters weten precies wat je nodig hebt om te gaan wonen en werken in het buitenland. We adviseren je graag, maar zorgen er ook voor dat de werkgever jou ondersteunt met praktische zaken. Zo krijg je vanuit de werkgever hulp bij het vinden van accommodatie, het openen van een bankrekening, het inschrijven bij de gemeente waar je werkzaam bent en eventueel het aanvragen van een werkvisum. Wij denken vooraf aan de details die komen kijken bij wonen en werken in het buitenland, zodat je goed voorbereid bent en weet wat je kunt verwachten.

Inspiring people to discover the world

Je kunt op ons terugvallen

Loopt het niet allemaal zoals gepland? Of heb je een brandende vraag? Ook dan staan wij voor je klaar! Je kunt namelijk altijd op ons terugvallen. De lijntjes binnen Yobbers zijn kort en persoonlijk. Wij fungeren als ‘tussenpersoon’ voor jou en de werkgever in het buitenland. We schakelen snel en gaan voor jou in gesprek met de werkgever als er iets rechtgezet moet worden. Je staat er dus niet alleen voor als het even anders loopt dan gepland! 

Wij hebben veel ervaring

Het team van Yobbers bestaat uit ervaren reizigers die ook in het buitenland hebben rondgereisd, gestudeerd ­of gewerkt. We weten dus hoe het is om voor een langere periode te gaan wonen in het buitenland en kunnen je daar alles over vertellen. Tijdens het gehele proces geven wij je goed advies bij het maken van de juiste beslissingen, zodat jij het avontuur aangaat dat bij jou past. Wij geloven erin dat iedereen de kans moet krijgen om in het buitenland te werken en daar helpen wij jou heel graag bij!

Wij helpen iedereen persoonlijk

Door onze wereldwijde ervaringen weten wij wat we aanbieden en kunnen wij je voorzien van alle informatie omtrent de vacatures en de werkplek waar je terecht komt. Wij helpen je persoonlijk en begeleiden je door het hele proces heen om een baan in het buitenland te vinden. 

Het team van Yobbers
Het team van Yobbers

Kun jij niet wachten om zelf te ervaren hoe wonen en werken in het buitenland is? Start jouw avontuur vandaag nog! Bekijk al onze wereldwijde vacatures én solliciteer op jouw droombaan in het buitenland!


Wat vind je van deze blog?

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in