Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

Dé 6 voordelen van samen solliciteren!

5 oktober 2020 door
Foto van Marit Gerardu
Marit Gerardu  ◦  1639 keer bekeken  ◦  3 minuten leestijd
Samen solliciteren

Als je voor het eerst alleen gaat werken en wonen in het buitenland kan dat best een beetje spannend zijn. Je ontdekt een nieuwe bestemming, ontmoet nieuwe mensen en bent wat verder weg van je bekenden. Maar, waarom zou je alleen het avontuur aangaan als je ook samen kunt gaan? Hoe leuk is het om samen met een vriend(in), familielid of partner op avontuur te gaan in het buitenland! Lees snel dé 6 voordelen van samen solliciteren!

Trustpilot 5 stars Review van Inge Schuurman

Tussenjaar? Grenzelooswerk!

Mijn ervaring met grenzelooswerk is erg goed. Aan het begin van mijn tussenjaar had ik geen idee wat ik wilde doen. Wel wist ik dat ik naar het buitenland wilde voor een langere periode. Al snel kwam ik op deze website en dat bleek een hele goede stap! Je kunt makkelijk invullen waar je heen wil of welke functies je interessant vindt en er komt zo iets uitrollen wat wellicht erg goed bij je past. Ook kun je gewoon uren scrollen en lezen om inspiratie op te doen als je echt nog geen idee hebt. Aan het begin was het spannend, maar als je eenmaal je eerste sollicitatie hebt verstuurd gaat het vanzelf. Je zit niet meteen ergens aan vast en kunt altijd nog voor een andere weg kiezen. ..lees meer

6 november 2019

1. Support van een vriend(in), familielid of partner

Soms kan het niet fijn voelen om iets alleen te gaan doen terwijl je dat nog erg spannend vindt. Dat snappen wij helemaal en wat support is dan meer dan welkom! Wanneer je gaat werken in het buitenland stap je vaak toch uit je ‘comfort zone’. Om ervoor te zorgen dat jij je volkomen op je gemak voelt, kun je ook samen het avontuur aangaan. Solliciteer samen met een vriend(in), familielid of partner op een vacature in het buitenland. Op deze manier hoef je hen niet te missen, heb je altijd support van een bekende en krijg je ook minder snel heimwee!

2. Altijd een buddy om samen activiteiten mee te doen

Durf je toch niet zo goed alleen te gaan bungeejumpen? Vind je samen koken een stuk gezelliger? Of ontdek je liever met een buddy het bruisende nachtleven? Dat is zeker niet raar! Iemand aan je zijde hebben die je goed kent is altijd fijn én gezellig! Doordat jij niet alleen het avontuur aangaat, zul je veel sneller activiteiten gaan doen die je normaal gesproken alleen minder snel onderneemt. Doe eens gek, verzamel een dosis goede moed en ontdek de mooiste en leukste activiteiten samen!

3. Je kunt veel kosten delen

Wanneer jij naar het buitenland gaat, kun je de kosten voor een groot gedeelte delen. Zoek samen naar een gezellig appartement, doe samen boodschappen en deel de kosten van de taxi. Wanneer je pijnlijke voeten hebt van het ontdekken van de bruisende stad of het dansen in de club, pak je waarschijnlijk toch liever samen een taxi naar huis. Met z'n tweetjes kun je deze kosten mooi splitten en ben je een stuk goedkoper uit. Niet verkeerd toch?!

4. Pret voor vertrek

Lekker samen brainstormen over wat je allemaal nog moet uitvogelen voordat je weggaat? Hoe leuk is dat?! Doordat je niet alleen gaat, kun je samen een lijst maken met wat je moet inpakken en regelen voor vertrek. Op deze manier vergeet je niks mee te nemen en beginnen jullie goed voorbereidt aan jullie avontuur. Hoe reizen jullie naar jullie nieuwe bestemming? En welke leuke dingen willen jullie allemaal gaan doen wanneer jullie aankomen? Maak samen een plan zodat je geen één hotspot mist als jullie gaan wonen en werken in het buitenland!

5. Levenslange vriend(in)

Maak maar vast een afspraak om de gouden kiekjes samen in een fotoboek te zetten! Je travel en werk buddy wordt namelijk een vriend(in) voor je hele leven. Samen werken in het buitenland zorgt ervoor dat je elkaar leert kennen op een heel nieuw level. Je brengt alle leuke momenten met elkaar door en bent er voor elkaar wanneer nodig. Samen kijken jullie later terug op deze unieke levenservaring en halen jullie de leukste herinneringen op!

6. Zorgen delen

Je hebt gelukkig altijd iemand bij je die in hetzelfde schuitje zit. Heb jij het ergens moeilijk mee? Praat erover met je buddy en los het samen op! Niet alleen de lastige momenten zijn fijn om te delen, maar natuurlijk ook de leuke momenten. Vier jij voor het eerst je verjaardag in het buitenland of moet er iets geregeld worden? Deze momenten deel jij samen met jouw travel buddy als je samen solliciteert!

Wil jij nou ook graag met je vriend(in), familielid of partner gaan werken in het buitenland? Maak allebei een account aan, bekijk de vacatures en solliciteer (individueel) voor jullie droombaan in het buitenland!


Wonen in het buitenland Werken in het buitenland Samen solliciteren Samen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures