Zeker weten?

Werken Solliciteren

Het begin van jouw avontuur in Lissabon!

Laatste update: 4 augustus 2022  ◦  2 januari 2019 door Foto van Emma Emma  ◦  3 minutes leestijd
Gesolliciteerd op een vacature! En dan?

Droom jij ervan om te gaan wonen en werken in Lissabon? Geweldige keus! Dan ben je vast ook heel benieuwd hoe alles verloopt vanaf het moment dat jij bij ons solliciteert. Lees snel verder om alle stappen te ontdekken: van de precieze sollicitatieprocedure tot aan je eerste werkdag in Lissabon. Dit is alles wat jij moet weten voordat je solliciteert op een baan in Lissabon!

5 Trustpilot-sterren Review van

Super ervaring

Ik heb een super ervaring door hier te solliciteren ze hebben me heel goed geholpen en waren super vriendelijk en ze wouden me helpen met alles, het is zeker een aanrader!! ..lees meer

2 juli 2021

Jouw sollicitatieprocedure van begin tot eind!

Jouw sollicitatie is natuurlijk de eerste stap naar jouw Lissabon avontuur! Zorg ervoor dat je een profiel hebt aangemaakt, dat je deze zo compleet mogelijk invult én dat je je Engelse CV hebt toegevoegd! Ready? Dan kan je vrijblijvend solliciteren op onze vacatures in Lissabon! Na jouw sollicitatie zal je na enkele dagen de sollicitatie telefonisch bespreken met een van onze recruiters. Naast het geven van de nodige informatie over de vacature, zijn onze recruiters natuurlijk enorm benieuwd naar jouw motivatie om te gaan werken in Lissabon. Wanneer jullie beide dit gesprek met een positief gevoel hebben afgesloten, is het tijd voor de volgende stap: testen! Door middel van een aantal korte testjes worden je taalvaardigheid of computer skills getest.

 

Wanneer jij geschikt bent voor de job, wordt jij door onze recruiters voorgesteld aan de werkgever in het buitenland. Dit houdt in dat de werkgever jouw CV, testresultaten en motivatiebrief ontvangt. Vervolgens nemen de internationale recruiters in het buitenland ook nog zelf contact met jou op voor een interview! Ben je aangenomen? Dan volgt er nog een tweede kennismakingsgesprekje. Daarna wordt het écht officieel! Voordat je het weet zit jij dan op het vliegtuig naar Portugal...

Praktische zaken

Wanneer je bent aangenomen om te gaan werken in Lissabon, krijg jij kort daarna een document met alle belangrijke informatie in je mailbox. Zo kan jij je thuis rustig voorbereiden op je avontuur! Deze informatie zal specifiek gaan over je eventuele accommodatie, het regelen van de benodigde documenten en jouw exacte werkzaamheden binnen het bedrijf. Ook krijg jij van ons een toffe Lissabon guide in je mailbox, waarin alle ins & outs van de stad staan beschreven. De voorpet kan dus echt beginnen nu!

 

Soms is de huisvesting in het mooie Lissabon zelfs al voor je geregeld. Dan deel jij samen met internationale collega’s een accommodatie in de stad. Dit verschilt per werkgever en zal duidelijk besproken worden tijdens jouw eerste telefonische gesprek. Natuurlijk mag jij er ook altijd voor kiezen om zélf op zoek te gaan naar een accommodatie in Lissabon.

De dag van vertrek

Vandaag is dé dag: jij vertrekt naar het zonnige Lissabon! Gelukkig ga jij met een gerust hart op weg naar het vliegveld. Alles is namelijk piekfijn geregeld: je hebt je koffers zorgvuldig ingepakt, je hebt alle benodigde documenten in je tas, en je bent perfect geïnformeerd over je toekomstige baan en accommodatie. Inmiddels ben je op het vliegveld en wacht je geduldig op je vlucht naar Portugal. Onderweg droom jij alvast over alle avonturen die jou straks te wachten staan!

Je eerste werkdag!

Het is maandagochtend: vandaag is eindelijk je eerste werkdag in Lissabon! In het weekend heb jij al een stukje van Lissabon mogen ontdekken. Je kijkt er enorm naar uit om straks ook je nieuwe werkomgeving en je collega’s te leren kennen. De training zal vandaag van start gaan, waardoor je perfect wordt voorbereid op je nieuwe baan. Jij besluit om er een fantastische eerste werkdag van maken. En onthoud: you got this!

Zie jij jezelf al helemaal wonen en werken in Lissabon? Zet direct de eerste stap en bekijk hier al onze vacatures in Lissabon! Hulp nodig bij het vinden van de juiste vacature? Stuur ons een chat via de website en we helpen je graag!


Wat vind je van deze blog?

voorbereiding werken in Lissabon Portugal werken in Portugal Lissabon wonen in Lissabon

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in