Zeker weten?

Werken Solliciteren

Ontdek onze nieuwe open sollicitatie mogelijkheid!

Laatste update: 5 maart 2024  ◦  22 september 2021 door Foto van Isabel Isabel  ◦  2 minutes leestijd
Open sollicitatie header

Loop jij al een tijdje rond met het idee dat je in het buitenland wilt gaan werken, maar zit je nog met een aantal vragen of kom je er niet helemaal uit? Wij zijn er om te helpen! Met onze nieuwe optie voor een open sollicitatie kun jij vrijblijvend in contact worden gebracht met een van onze recruiters om er zo erachter te komen welke baan bij jou past. In deze blog vertellen wij jou hoe het werkt!

Een open sollicitatie: Wat houdt dat in? 

Zoveel keuzes en grenzeloze mogelijkheden! Wij snappen best dat werken in het buitenland een grote stap kan zijn. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen en adviseren tijdens jouw zoektocht, hebben wij nu een nieuwe mogelijkheid toegevoegd aan onze website: de open sollicitatie! Met deze nieuwe sollicitatie functie brengen wij jou vrijblijvend in contact met een van onze recruiters. Zo kun je al je vragen al stellen voor je op een specifieke functie solliciteert. Super handig toch?!

Voor wie? 

Altijd al gedroomd van een avontuur in het buitenland, maar twijfel je nog? Wij kunnen je helpen! Wil jij bijvoorbeeld lekker dichtbij Nederland werken, of juist wat verder weg? Met vacatures van Duitsland tot Sint Maarten zit er altijd wat voor jou tussen. Twijfel je of je genoeg ervaring hebt? Heb je geen idee welke functie het beste bij jou past? Heb je vragen over de bestemming of hoe je collega’s zijn? Of heb je een vraag over praktische zaken? Onze recruiters hebben overal een antwoord op dankzij de vele ervaring die zij met het helpen van de kandidaten hebben!

Hoe werkt het? 

Start jouw open sollicitatie door in te loggen en je gegevens in te vullen. Onze recruiters kunnen jou het beste helpen als zij alvast wat aanvullende informatie hebben zoals jouw 

e-mail, telefoonnummer én cv. Vul tijdens je open sollicitatie een aantal vragen in om ons alvast een beeld te geven waar je naar op zoek bent. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of je al een voorkeur voor een bepaald land of type baan hebt. Heb je dit nog niet? Geen probleem! Heb je al wat interessante vacatures bekeken, maar twijfel je tussen twee? Ook dan is de open sollicitatie optie iets voor jou! Dankzij deze nieuwe functie kunnen wij jou helpen met jouw zoektocht naar je nieuwe uitdaging of droombaan! Nadat jij je sollicitatie verstuurd hebt zal een van onze recruiters contact met je opnemen om een gesprek te plannen. In dit vrijblijvende en persoonlijke gesprek willen wij jou beter leren kennen. Jouw interesses, wensen en de mogelijkheden zullen aan bod komen. Tijdens dit gesprek worden ook al jouw vragen zo goed mogelijk beantwoord en kunnen wij eventuele twijfels wegnemen. Op naar jouw nieuwe uitdaging!


Plan nu jouw open sollicitatie in en ontdek wat er voor jou mogelijk is!


Wat vind je van deze blog?

sollicitatie Yobbers

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in