Zeker weten?

Werken Tips & tricks

Deze 10 items mogen niet ontbreken in jouw koffer!

Laatste update: 21 februari 2024  ◦  21 juni 2021 door Foto van Emma Emma  ◦  3 minutes leestijd
.

Woohoo! Jij vertrekt binnenkort naar het buitenland en je staat op het punt om je koffers in te pakken. De voorpret kan beginnen! De eerste stap is natuurlijk het uitzoeken van een mooie, grote koffer. Vervolgens is het tijd om alle bijeengeraapte spullen zorgvuldig in te pakken. Maar wat mag jij absoluut niet vergeten wanneer je vertrekt naar het buitenland? Lees snel verder en ontdek welke 10 items jij absoluut moet toevoegen aan jouw packing list!

1. Onmisbaar: packing cubes

Houd jij van een nette en overzichtelijke koffer? Of wil jij simpelweg gewoon veel meer spullen mee dan gewoonlijk? Maak gebruik van packing cubes. Dit zijn handige tasjes met rits, waarmee jij je koffer overzichtelijk kan indelen in verschillende vakken. Onmisbaar wat ons betreft! Scoor van tevoren een set fijne packing cubes, rol je kleding netjes op en stop de tasjes zo compact mogelijk vol. Vervolgens leg je de packing cubes gewoon in je koffer. As simple as that!

2. Travel journal

Jij gaat ontzettend veel mooie, nieuwe herinneringen maken tijdens jouw toekomstige buitenlandavontuur. Deze mooie momenten wil je natuurlijk vastleggen en nooit meer vergeten. Pak daarom een tof reisdagboek in en schrijf daarin de mooiste belevenissen. Heel waardevol om later terug te lezen!

3. Kleine reisflesjes met je favoriete producten

Nog een belangrijke: zorg voor kleine reisflesjes en vul deze thuis met je favoriete verzorgingsproducten! Door het skippen van grote flacons bespaar jij veel ruimte en ben je de eerste paar weken toch verzekerd van je eigen verzorgingsroutine.

4. Een opgeladen powerbank

Je wilt een prachtige foto maken van het uitzicht, of even snel iets opzoeken op internet. Maar plotseling is de batterij van je telefoon leeg... Herkenbaar? Dat gaat je dus niet nog een keer gebeuren. Een powerbank moet dus absoluut op jouw packing list staan!

6. De multifunctionele hamamdoek

Een fijne hamamdoek is onmisbaar wanneer jij naar het buitenland vertrekt. Een hamamdoek gebruik je namelijk als strandlaken of picknickkleed, of zelfs als dekentje of omslagdoek. Dit multifunctionele item ga jij ongetwijfeld veel gebruiken op jouw plek van bestemming!

5. Een EHBO setje

Onder het motto ‘je weet maar nooit’: zorg dat je een kleine EHBO set in je koffer stopt. Zo ben jij altijd voorbereid tijdens kleine ongelukjes en heb jij snel een verbandje of pleister bij de hand.

7. Voor de boekenliefhebbers: een e-reader

Ben jij een liefhebber van boeken? Dan staat een e-reader vast hoog op jouw inpaklijst! Met een e-reader kan jij ongelimiteerd boeken lezen zonder dat jouw koffer veel te zwaar wordt. Aanrader!

8. Camera!

Jij wilt natuurlijk de mooiste plaatjes schieten tijdens jouw buitenlandavontuur. Maar kies jij voor je professionele spiegelreflexcamera, of neem jij liever een compacte digitale camera mee? Ook kan jij natuurlijk kiezen voor een polaroid camera of voor een analoge wegwerpcamera. Natuurlijk kan jij ook simpelweg vertrouwen op de kwaliteiten van je smartphonecamera. Wat een opties, hè?

9. Je favoriete hoedje

Vertrek jij binnenkort naar de zon? Vergeet dan niet om je favoriete hoedje of pet in je koffer te stoppen. Zo houd jij overdag je hoofd koel en ben je tijdens de heetste uurtjes goed beschermd tegen de zon. Daarbij is het ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je zomerse outfit. Win-win situatie dus!

10. Badslippers

De allerlaatste must-have die niet mag ontbreken in jouw koffer: badslippers! Perfect tijdens een bezoekje naar het strand of om binnenshuis even snel aan te trekken. Badslippers zijn echte travel essentials als je het ons vraagt!

Inpakken maar! Na het lezen van deze blog weet jij welke 10 items absoluut niet mogen ontbreken in jouw gloednieuwe reiskoffer. Veel succes met het pakken van je spullen en vergeet vooral niet te genieten van de voorpret! Nog op zoek naar de perfecte koffer? Bekijk dan vooral de prachtige, stijlvolle koffers van SUITSUIT. Jij steelt gegarandeerd de show!

Wil jij nou ook zo'n stijlvolle koffer van SUITSUIT? Solliciteer dan snel en start vóór september met een van onze vaste banen in het buitenland. De eerste 25 starters krijgen namelijk een koffer cadeau! Wees er dus snel bij!


Wat vind je van deze blog?

voorbereiding reizen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in