Zeker weten?

Werken Tips & tricks

Koffer review - SUITSUIT Fab Seventies Collectie

Laatste update: 27 februari 2024  ◦  30 juni 2021 door Foto van Myrthe Myrthe  ◦  2418 keer bekeken  ◦  2 minutes leestijd
header

Op zoek naar een praktische, maar stijlvolle koffer? Check dan vooral de SUITSUIT Fabulous Seventies collectie! Deze nieuwe collectie is vorige week gelanceerd en is ideaal voor jouw volgende reis. In dit blogartikel testen wij uitgebreid de allernieuwste koffer van SUITSUIT. Snel verder lezen dus!

Het uiterlijk

Deze nieuwe collectie is écht prachtig! De koffers hebben een hele mooie, luxe uitstraling en de groene kleur staat prachtig met de bruine leren afwerking. Ben je nou niet helemaal fan van het Basil Green, dan heeft SUITSUIT ook nog genoeg andere kleuren om uit te kiezen! Ga bijvoorbeeld voor het mooie Coral Cloud of het heldere Seaport Blue… Er is voor ieder wat wils!

Koffers

Verschillende groottes

Door de 3 verschillende formaten SUITSUIT koffers vind jij ongetwijfeld de perfecte koffer voor jouw toekomstige reis. Zo is de handbagage koffer ideaal voor korte (city)tripjes, aangezien je deze gratis kan meenemen in het vliegtuig. Voor een langere vakantie van 1-3 weken is de middelgrote koffer het perfecte formaat. Maar heb jij een reis van 3 weken of langer op de planning staan? Dan is het allergrootste formaat koffer jouw absolute go-to!

Formaten koffers

Het TSA-slot

Of je nou naar Australië, Ierland of Spanje gaat: een SUITSUIT koffer is voor elke reis geschikt! Je kunt ze zelfs meenemen naar Amerika, want de koffers zijn allemaal voorzien van een TSA slot (Travel Sentry Approved slot). Door dit slot kan de douane op het vliegveld in Amerika je koffer met een bepaalde sleutel openmaken, zonder het te hoeven forceren. Steeds meer landen gaan gebruik maken van dit systeem: super handig dus om zo’n slot op je koffer te hebben!

TSA-slot

De wieltjes

De koffers van de Fabulous Seventies collectie bevatten vier 360-graden wieltjes, die heel soepel rijden. De soepele wieltjes in combinatie met het lichte materiaal van de koffer (ABS/polycarbonaat) zorgen ervoor dat jij zelfs je vliegtuig nog redt als je een tikkeltje te laat bent!

Wieltjes

De binnenkant van de koffer

Wil je last minute nog iets toevoegen aan je koffer of wil jij alles gewoon goed gescheiden opbergen? Dat kan! Door het grote afsluitbare vak met daarin wat kleinere vakjes kun je dit gemakkelijk regelen. Er is dus meer dan genoeg plek voor al je kleding, schoenen en andere travel essentials!

Binnenkant

Ons eindoordeel…

Ons eindoordeel is simpel: wij zijn heel enthousiast over de Fabulous Seventies collectie van SUITSUIT. Het zijn mooie, praktische koffers die geschikt zijn voor al jouw reizen! Wil jij nou ook zo'n stijlvolle koffer van SUITSUIT? Solliciteer op een van onze vaste banen en start vóór september 2021. De eerste 25 starters krijgen namelijk deze koffer cadeau! Wees er dus snel bij! 


Wat vind je van deze blog?

voorbereiding reizen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in