Zeker weten?

Werken Tips & tricks

Deze 5 tips zorgen voor een onvergetelijke zomer!

Laatste update: 9 februari 2024  ◦  27 april 2022 door Foto van Cheyenne Cheyenne  ◦  1140 keer bekeken  ◦  4 minutes leestijd
Strand en palmbomen

Wil jij deze zomer een onvergetelijke tijd beleven? Ga dan tijdens jouw zomer werken in het buitenland! Je maakt nieuwe vrienden, je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en het is een aanvulling op je cv. Het voelt alsof je op vakantie bent, terwijl je ook nog lekker wat geld bijverdient! Er zijn verschillende banen die jouw zomer geweldig kunnen maken. In deze blog kom jij erachter welk vakantiewerk in het buitenland bij jou past.

1. Ervaring opdoen en geld verdienen, wie wil dat niet! 

Werken in het buitenland is een ervaring die je niet wilt missen! Zin om er voor langere tijd tussenuit te gaan? Kijk dan eens tussen de vaste banen, dat zijn banen voor een periode van minimaal 6 maanden. Zo heb jij alle tijd om de stad te ontdekken en alle hotspots te bezoeken. 

 

Denk jij bij het woord zomer aan zon, feesten, ervaring opdoen en lol maken? Dan is deze zomer jouw kans om dit te gaan doen tijdens vakantiewerk in het buitenland! Er zijn veel verschillende banen te vinden in het uitgaansleven in het buitenland. Als ticketverkoper of promoter zorg jij ervoor dat de gastenlijst goed gevuld wordt! Overdag wandel je over de boulevard of het strand en spreek je mensen aan over een geweldig feest of een club. Met jouw enthousiasme overtuig je mensen om die avond bij jouw club of feest te komen feesten. Ook kan je achter de bar of in de bediening gaan werken van restaurants en clubs. Je maakt de lekkerste drankjes en bezorgt de feestgangers een onvergetelijke tijd! Vaak werk je in een super gezellig team en kan je iedere avond de discotheek in om te feesten met alle mensen die je die dag ontmoet hebt. Naast dat dit super toffe banen zijn, zijn dit tevens ervaringen om nooit te vergeten, maak je vrienden voor het leven en ben je het gezicht van super toffe feesten of clubs op jouw bestemming!

2. Run een camping, biedt de beste service of sta achter de bar!

Lijkt het je leuk om deze zomer bij een hotel of camping te werken? Lees dan snel verder! In verschillende landen krijg jij de kans om dit te gaan doen. Veel resorts, boutique hotels en campings zijn voor de zomer op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen hotel of camping te runnen en te gaan werken in het buitenland? Dan is dit jouw kans! Jij krijgt de kans om voor een paar maanden te proeven aan het vak. In de zomermaanden run je een hotel of camping en leer je alle facetten kennen. Misschien is dit jouw begin van het bouwen aan een eigen camping of hotel! Kijk snel tussen de seizoensvacatures in het buitenland of er iets leuks voor jou tussen zit! 

 

Lijkt het jou tof om langer dan alleen de zomer in het buitenland te blijven? Kijk gauw tussen de vaste banen in het buitenland, daar vind je toffe vacatures voor een periode van minimaal 6 maanden. Zo kun je bijvoorbeeld werken voor Bol.com, Google Ads of hét grootste social media platform van nu. 

3. Fit blijven en geld verdienen 

Ben jij het liefst de hele dag in beweging? Deze zomer kan jij dit combineren met zon en geld verdienen. Veel resorts en campings zijn op zoek naar enthousiaste mensen die de gasten kunnen vermaken met verschillende activiteiten. Jij deelt je eigen dag in. Begin bijvoorbeeld met een potje voetbal in de ochtend. In de middag laat je mensen zweten tijdens de Aquagym en aan het einde van de middag organiseer jij een toernooi. Samen met het animatieteam zorg jij ervoor dat de gasten genieten en bewegen! Tijdens jouw vakantiewerk in het buitenland moet jezelf natuurlijk ook genieten. Naast je werk ga je met je nieuwe vrienden er op uit. Je geniet van de vele restaurants, het strand, de bergen of het uitgaansleven. Jij gaat je in ieder geval niet vervelen tijdens jouw werken in het buitenland avontuur! 

Beach volleybal met de zonsondergang

4. Samen met een vriend of vriendin 

Wil jij je beste vriend(in) of partner niet missen? Dat kunnen wij begrijpen! Gelukkig zijn er veel vacatures waarbij er meer mensen worden gezocht en zijn er zelfs vacatures waarbij een koppel wordt gezocht! Jij hoeft jouw vriend(in) dus niet te missen deze zomer. Samen genieten in het buitenland van de heerlijke zon, jullie nieuwe baan en vrienden maken is superleuk! Zo heb je als je thuis bent ook iemand waar je de herinneringen mee kan delen. Van Yobbers krijg je zelfs een beloning als je een vriend of vriendin mee vraagt op avontuur! Zijn jullie klaar om samen te beginnen aan vakantiewerk in het buitenland en een onvergetelijke zomer te beleven? 

5. Vrijwilligerswerk

Wil jij deze zomer het verschil maken? Kies er dan voor om vrijwilligerswerk te gaan doen. Werk mee aan mooie projecten en initiatieven van over de hele wereld. Het aanbod is hierin erg divers. Van olifanten beschermen in Thailand tot het meebouwen aan een cultuurcentrum in België. Kies iets waar jij je goed bij voelt en waar jij passie voor hebt. Je doet met dit werk waardevolle ervaring op en bent sociaal betrokken. Het geeft je het gevoel dat je iets zinvols hebt gedaan. Vrijwilligerswerk in het buitenland laat jouw persoonlijk groeien. Je wordt volwassener en zelfstandiger en leert met problemen en uitdagingen om te gaan. 

Met deze tips word jouw zomer geweldig. Maak snel een keuze, voor je het weet is jouw avontuur begonnen en ga jij werken in het buitenland! Check al onze vacatures hier.


Wat vind je van deze blog?

voorbereiding tips werken in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in