Zeker weten?

Wonen Social life

De leukste activiteiten om te doen naast het werken in het buitenland!

Laatste update: 5 maart 2024  ◦  29 juni 2022 door Foto van Cheyenne Cheyenne  ◦  736 keer bekeken  ◦  3 minutes leestijd
Activiteiten in het buitenland

Onze werkgevers in het buitenland bieden je niet alleen een baan in het buitenland, maar nog veel meer... Als je bij deze bedrijven gaat werken, krijg je namelijk ook de kans om deel te nemen aan een aantal super leuke activiteiten. Deze activiteiten zullen je bijvoorbeeld helpen nieuwe mensen te ontmoeten. Dit is natuurlijk super fijn als je in je eentje een nieuw leven begint in het buitenland. Voor sommige activiteiten krijg je zelfs de kans om jouw grenzen te verleggen. Lees alles over de leukste activiteiten naast het werken in het buitenland in deze blog!

Trotseer de golven 

Wanneer je gaat werken in Portugal, is er absoluut iets wat je niet wilt missen. Portugal staat bekend om haar warme cultuur, het zonnige weer en de prachtige stranden. Dit maakt het de ideale plek om te surfen. In 2018 is het wereldrecord voor de hoogste gesurfde golf hier zelfs gevestigd! Dit moet dan wel de plek om te surfen zijn, toch? Wanneer jij gaat wonen en werken in Portugal is het dus zeker de moeite waard om een keer de golven te trotseren! In de buurt van Lissabon ligt Nazaré, hier vind je het strand met de hoogste golven van de wereld. Hier is dan ook het wereldrecord behaald. Wij raden aan hier zeker een kijkje te nemen wanneer je gaat werken in Portugal. Ook zijn er vaak mogelijkheden om via je werkgever surflessen te nemen. Trotseer samen met jouw collega’s de golven!

Neem taallessen

Of je nu naar Spanje, Portugal of Duitsland gaat, veel werkgevers bieden taalcursussen aan. Meestal heb je de lokale taal niet nodig voor het werk wat je gaat doen in het buitenland. Bij de vacatures in het buitenland van Yobbers werk je namelijk (bijna) altijd in je eigen taal. Natuurlijk is het vaak wel fijn om wat Engels te spreken omdat je vaak met internationale collega's werkt. Engels is de meest gesproken taal ter wereld en Spaans de vierde meest gesproken taal ter wereld. Een plaatselijke taal leren is natuurlijk wél extra leuk wanneer je gaat wonen en werken in het buitenland. Als je de plaatselijke taal kent, kun je met de plaatselijke bevolking communiceren en hun uitdrukkingen en gewoonten begrijpen. Als je op een later moment weer gaat reizen kan je dit weer gebruiken. Je kunt jezelf dan volledig redden. Het beheersen van een taal is echt de moeite waard, het geeft je internationaal meer mogelijkheden en jezelf verder ontwikkelen is altijd goed! Wanneer jij in je eentje gaat werken in het buitenland wil je natuurlijk ook snel vrienden maken. Bij een taalcursus kom je snel veel mensen met verschillende nationaliteiten tegen. Jouw nieuwe vriendengroep is dan zo gemaakt! 

Lekker eten op een festival 

Tijdens het werken in het buitenland is het tof om lokale festivals te bezoeken! Dit is een geweldige manier om de cultuur van jouw nieuwe thuisland te leren kennen. Het World Food Festival mag je echt niet missen, hier kan je veel culturen ontdekken aan de hand van eten, activiteiten en workshops. Het festival wordt overal ter wereld gehouden, dus op veel plekken in de wereld wordt er iets georganiseerd. Wat is er mooier dan dit moment te delen met je nieuwe vrienden, lekker eten en goede muziek? Als je nog twijfelt, check dan de foto’s van het lekkere eten hieronder!

Andere sportieve activiteiten zoals kanoën, go-karting, yoga, skiën, snowboarden of de nieuwe trendy sport van het moment "padel" zijn allemaal activiteiten waar je aan kunt meedoen als je met Yobbers in het buitenland gaat werken. Wandelen is ook een activiteit en is de uitgelezen kans om de verborgen paden van jouw stad te ontdekken. Het is dus onmogelijk je te vervelen als je gaat werken in het buitenland. Avontuur wacht op je! Check snel onze vacatures in het buitenland.


Wat vind je van deze blog?

surfen vreemde taal festival leer een taal werken in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in