Zeker weten?

Wonen Wonen en werken in

Wonen en werken in Malaga!

Laatste update: 9 oktober 2023  ◦  4 december 2020 door Foto van Marit Marit  ◦  7782 keer bekeken  ◦  4 minutes leestijd
Wonen en werken in Malaga

De kunstliefhebbers onder ons weten natuurlijk meteen waar Malaga bekend om staat. De wereldberoemde schilder Pablo Picasso is hier geboren, net als veel andere beroemde schilders. Bekijk de prachtige kunst, geniet van de mooie zandstranden, of vertoef lekker op de terrasjes onder het genot van heerlijke Frita Malagueña en heerlijke fino! Klinkt goed, toch? Klinkt wonen en werken in Malaga als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder en ontdek alle toffe ins en outs over deze bruisende stad!

5 Trustpilot-sterren Review van

Avontuur in Málaga dankzij Yobbers

Kort na mijn sollicitatie via Yobbers werd ik gebeld voor een gesprek. Martin van Yobbers heeft mij zeer goed geholpen bij het zoeken naar mogelijkheden. De opvolging was goed en duidelijk. Hij denkt met je mee en legt het proces goed uit. Er werd goed gekeken naar wat er mogelijk is aan de hand van mijn profiel en waar mijn interesses liggen. Er is dan ook een match gevonden met een baan in Málaga! Ik heb ontzettend veel zin in dit avontuur dat gaat komen dankzij de service van Yobbers. Mijn dank is groot en complimenten voor Martin! ..lees meer

24 juni 2021

Malaga

Malaga is de op één na grootste en belangrijkste stad van Spanje, gelegen in het zuiden van het land. De stad bevindt zich in het prachtige Andalusië-gebied, dat bekend staat om het milde klimaat. In de zomer kun je heerlijk genieten van de warme Spaanse zon, en in de winter kun je van de pistes afglijden in een winterwonderparadijs. Hoe cool is dat?! De perfecte locatie om te gaan wonen en werken in Spanje.

 

Wanneer je gaat wonen en werken in Malaga, ontdek je al snel dat de Malagueños (bewoners) van de mooie stad gezellig en behulpzaam zijn. De sfeer is altijd goed! Malaga staat zelfs bekend als een van de meest glimlachende steden ter wereld. Say cheese! De stad staat natuurlijk ook bekend om de buitengewoon mooie kunstwerken van Pablo Picasso. Je kunt het geboortehuis bezoeken óf een avontuur beleven in het Picasso museum. Leuk toch? Ook als je zin hebt in een sportieve activiteit is er genoeg te beleven. Beklim bijvoorbeeld de berg van Malaga en ontdek de eeuwenoude Moorse forten. Het is een flinke klim, maar het schitterende uitzicht over de hele horizon van deze betoverende stad maakt het de moeite waard! Na dit avontuur is het tijd om jezelf te verwennen. Let’s go to the beach, beach! Dit is dé perfecte plek om lekker te ontspannen wanneer je gaat werken in Malaga. Laat je verwennen door een masseur en geniet van alle prachtige ervaringen die je zult opdoen. Zie je jezelf al lekker liggen op het strand?

Leven in Malaga

Wanneer je gaat wonen en werken in Malaga is het weer een enorm pluspunt. In Malaga kun je namelijk 2905 uren per jaar genieten van de Spaanse zon. Aan vitamine D zul je dus niet tekort komen! In de avonden vinden Malagueños het gezellig om de stad in te trekken. Denk aan leuke barretjes, cafeetjes en terrassen! Dit is dus de place to be om nieuwe mensen te ontmoeten. Geniet van de heerlijke tapas en tinto de verano terwijl jij een kijkje neemt in het leven van een echt Malagueño. Zodra de zon weer opkomt in de ochtend gaat de dag weer stralend van start. Begin de dag goed met een lekkere bak en een pitufo (klein broodje) bij Plaza de la Merced.

Wonen in Malaga

Malaga wordt steeds populairder, niet alleen onder toeristen, maar ook onder buitenlanders die er willen wonen. De stad heeft zijn eigen charme en trekt veel buitenlandse bewoners aan. Er zijn verschillende leuke wijken, zoals de Soho-wijk, Pedregalejo en El Palo, waar je talloze hippe bars en cafés vindt! Het historische centrum staat bekend om het feit dat het grotendeels autovrij is. Gelukkig is alles uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer! Treinen, bussen, metro's en taxi's staan klaar om je overal naartoe te brengen. Dit is erg handig, vooral als je wat verder weg woont van alle activiteiten. Geef je de voorkeur aan de Nederlandse gewoonte om met de fiets te gaan? Dat is ook mogelijk! Je kunt fietsen huren in de hele stad. Leuk weetje: Het leven in Malaga is een stuk goedkoper, dus je kunt alle leuke activiteiten ondernemen die je in gedachten had!

 

De gemiddelde kosten om te wonen en te werken in Malaga variëren meestal tussen de 150 EUR en 600 EUR. Dit hangt natuurlijk af van de buurt waarin je graag wilt wonen en of je van plan bent een gedeeld huis te hebben. Op deze pagina vind je via ons kortingen voor accommodaties! Betrouwbare websites die je kunnen helpen bij het vinden van je eigen plekje zijn:

Werken in Malaga

Malaga is een grote, gezellige en levendige stad, en dit merk je ook aan de diverse en afwisselende banen wanneer je in het buitenland gaat werken! Veel verschillende internationale bedrijven vestigen zich in Malaga vanwege de prettige werksfeer en de goede infrastructuur. De gezellige Spaanse cultuur zorgt vaak voor een ontspannen sfeer op kantoor. Mooi, toch?! Op de werkvloer zul je waarschijnlijk merken dat persoonlijk contact belangrijk is voor de Spanjaarden en dat ze willen dat jij je goed voelt. Samen met je nieuwe collega's kun je de lunch doorbrengen en genieten van een heerlijke portie churros in het gezellige stadspark. Tip: Vergeet niet dat je een NIE-nummer nodig hebt om in Spanje te mogen werken!

Zie je jezelf al genieten van Spaanse paella en een heerlijke sangria? Vamos a Malaga! Bekijk dan snel al onze topvacatures!


Wat vind je van deze blog?

Spanje Malaga werken in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in