Algemeen
Kunnen Belgen ook solliciteren?
Jazeker, ook Belgen kunnen bij ons solliciteren! Voor veel vacatures is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst, dit staat altijd vermeld in de vacature.
Geschreven door Charlotte Sars
Kan ik ook werken als ZZP’er?
Op dit moment bieden wij helaas niet de mogelijkheid om als ZZP’er aan de slag te gaan voor de vacatures die wij aanbieden op onze website. Uiteraard kan hier in de toekomst verandering in komen.
Geschreven door Charlotte Sars
Heb ik recht op vakantiedagen wanneer ik ga werken in het buitenland?
Als werknemer heb jij altijd recht op een wettelijk aantal vakantiedagen per jaar. Wil jij je vakantiedagen inzetten? Overleg dit dan met je werkgever in het buitenland.
Geschreven door Charlotte Sars
Zijn er ook vacatures waarbij je enkel de Nederlandse taal spreekt?
Voor de meeste vacatures is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Voor sommige vacatures kun jij je werkzaamheden in het Nederlands uitvoeren. Je moet hierbij denken aan verscheidene klantenservice functies waar je de Nederlandse klant te woord staat. Voor sommige vacatures is een tweede vreemde taal ook een pre of een must, denk aan Duits, Frans of Spaans. Dit komt echter niet heel vaak voor.
Geschreven door Charlotte Sars
Hoe kan ik updates ontvangen over de nieuwste vacatures op Yobbers?
Wekelijks plaatsen wij nieuwe vacatures! Om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures is het belangrijk dat je een account hebt. Deze kun je gemakkelijk hier aanmaken. Zodra er een vacature beschikbaar is die aansluit bij je profiel en interesses ben jij de eerste die erop kan solliciteren! Daarnaast kun je op de vacature pagina aangeven dat je updates wilt ontvangen.
Geschreven door Charlotte Sars
Kan ik via Yobbers stage lopen in het buitenland?
Het is soms mogelijk om bij onze vakantiewerk vacatures stage te lopen. Deze vraag kun je het beste stellen onderaan de vacature. De werkgever krijgt hier bericht van en zal zo snel mogelijk hierop reageren.
Geschreven door Charlotte Sars
Kan ik werken vanuit huis?
Voor de meeste vacatures is het niet mogelijk om vanuit huis in Nederland of België te werken, tenzij dit duidelijk wordt vermeld in de vacature. Werkgevers verwachten dat jij naar het land verhuist waar je gaat werken. Door de huidige corona crisis ga je echter bij sommige bedrijven in eerste instantie in je nieuwe huis in het buitenland werken en niet direct op kantoor, zodat de bijbehorende corona-maatregelen kunnen worden nageleefd. Het werkmateriaal wordt dan geleverd. Zodra de situatie verbetert, werk je echter samen met je nieuwe collega's op kantoor.
Geschreven door Charlotte Sars
Mijn buitenlandse avontuur begint bijna, wat moet ik allemaal regelen?
Te gek! Maar wat nu? Vraag jij je wellicht af. Wat moet je allemaal regelen in Nederland en wat kun jij alvast regelen voor in het buitenland? Speciaal voor jou hebben wij een checklist opgesteld om je zo goed mogelijk voorbereid op avontuur te laten gaan in het buitenland! Deze checklist vind je hier!
Geschreven door Charlotte Sars