Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Gezinssituatie / Relatie / Huisdieren
Mag ik mijn huisdier meenemen naar het buitenland?
Bij de meeste banen brengt het meenemen van huisdieren veel complicaties met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan of een huisdier is toegestaan in je nieuwe wooncomplex of wat de regels- en wetgeving zijn over het invoeren van een huisdier naar een ander land. Ook kunnen de voorzieningen anders zijn dan in Nederland. Wees je er daarnaast bewust van dat je vaak een 40-urige werkweek draait en weinig thuis bent. Onze ervaring is dat het zelden voorkomt dat je huisdieren mee kan nemen naar het buitenland. Maar de keus is natuurlijk aan jou!
Geschreven door Lilly Bloemberg
Heeft dit antwoord je geholpen?
Kan mijn vriend/vriendin mee naar het buitenland zonder dat hij/zij via Yobbers gaat werken?
Wat leuk dat je vriend/vriendin/partner met jou mee wil naar het buitenland. Soms worden er accommodaties aangeboden door de werkgever. Wanneer dit het geval is dan worden deze accommodaties enkel aangeboden voor kandidaten die daadwerkelijk bij de werkgever in dienst zijn. Wanneer je besluit samen met je vriend/vriendin/partner te komen die niet voor dezelfde werkgever aan de slag gaat, dan kun je er uiteraard voor kiezen om op eigen initiatief woonruimte te vinden voor jullie beide.
Geschreven door Lilly Bloemberg
Heeft dit antwoord je geholpen?
Is het mogelijk om met mijn gezin te vertrekken naar het buitenland?
Voor de meeste vacatures die we aanbieden is het niet mogelijk om met één of meerdere kinderen naar het buitenland te vertrekken. Helaas is het salaris vaak ontoereikend om één of meerdere kinderen van te onderhouden. Daarnaast verwachten de werkgevers vaak dat je fulltime aan de slag gaat en een oppas valt moeilijk te regelen. Ook komen er organisatorisch nogal wat zaken bij kijken om met één of meerdere kinderen in het buitenland te gaan wonen en werken. Onze ervaring is dan ook dat het zelden voorkomt dat je kinderen mee kunnen naar het buitenland voor de vacatures die we op dit moment aanbieden.
Geschreven door Lilly Bloemberg
Heeft dit antwoord je geholpen?