Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Salaris & Contract
Krijg ik een werk contract bij de werkgever in het buitenland of bij jullie?
Wanneer je gaat werken in het buitenland, krijg je een werkcontract van je nieuwe werkgever in het buitenland. Je bent dus niet bij Yobbers in dienst.
Geschreven door Lilly Bloemberg
Heeft dit antwoord je geholpen?
Is het salaris op de vacature een netto of bruto salaris?
Het salaris wordt verderop besproken in het sollicitatieproces. Voor alle vacatures op onze website geven wij een bruto salaris indicatie. Het netto salaris is per land en per werkgever verschillend, omdat dit van verschillende zaken afhankelijk is. De werkgever kan je daarom het beste vertellen wat het netto salaris zal zijn voor jouw specifieke functie en welk deel van het salaris dus belasting is.
Geschreven door Lilly Bloemberg
Heeft dit antwoord je geholpen?
Waarom is het salaris lager in het buitenland dan in Nederland?
Het bruto salaris ligt in het buitenland over het algemeen lager dan het bruto salaris in Nederland omdat de kosten van levensonderhoud ook lager zijn dan in Nederland. Je salaris zal dus veel meer waard zijn waardoor jij meer geld over houdt voor leuke dingen!
Geschreven door Lilly Bloemberg
Heeft dit antwoord je geholpen?
Moet ik iets betalen als ik via Yobbers naar het buitenland wil?
Nee! Yobbers advies en arbeidsbemiddeling is gratis, je hoeft niets te betalen! Afhankelijk van de baan en de werkgever kan het zijn dat je zelf voor je vlucht en accommodatie moet betalen, deze informatie kun je vinden in de personeelsadvertenties. 
Geschreven door Cheyenne Ververda
Heeft dit antwoord je geholpen?