Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
5.000+ Yobbers

Werk vanuit huis tijdens de Corona crisis en vervolg straks je avontuur op kantoor!

Voordelen
  • Je hoeft je niet langer te vervelen thuis, je kunt nu al geld verdienen!
  • Je kunt jouw avontuur al starten vanuit je nieuwe bestemming
  • Je kunt in je eigen omgeving wennen aan het werk
  • Je hebt zekerheid van een baan

Zit jij nu thuis en is het jouw droom om straks in het buitenland te werken?

Goed nieuws! Jij kunt nu al aan jouw avontuur beginnen! Voor meerdere projecten is het mogelijk om tijdens de Corona crisis thuis te werken vanuit jouw nieuwe woonplek in het buitenland. Zodra het weer mogelijk is, kun je op kantoor werken. Klinkt goed toch?! Thuiswerken tijdens de Corona crisis biedt jou de mogelijkheid om veilig en verantwoord een nieuwe uitdaging aan te gaan in het buitenland en de stad alvast te ontdekken!

Lees in deze blog hoe het is om tijdens de Corona crisis in Portugal te werken

Zie jij het wel zitten om nu al te starten aan jouw avontuur en om tijdelijk vanuit huis te werken tijdens de Corona crisis? Lees dan snel deze blog en kom erachter hoe het is om tijdens deze periode in Portugal te werken en hoe anderen dit ervaren.

Lees in deze blog precies wat het thuiswerken tijdens corona inhoudt

Thuiswerken tijdens de Corona crisis

Yobbers gelooft erin dat iedereen de kans moet krijgen om in het buitenland te werken, omdat het een unieke levenservaring is. Helaas is het in verband met de Corona crisis bij een aantal werkgevers tijdelijk niet mogelijk om op kantoor te werken. Dit vinden wij natuurlijk superjammer, want veel avonturiers staan te springen om te gaan werken over de Nederlandse grenzen. Daarom hebben wij samen met werkgevers in het buitenland een oplossing bedacht. Jij krijgt nu de kans om alvast te starten met jouw droombaan in het buitenland, maar dan vanuit jouw nieuwe woonplek! Verschillende projecten voor grote internationale namen bieden jou de gelegenheid om tijdens de Corona crisis thuis te werken in het buitenland. Zodra het weer mogelijk is, ga je alsnog op kantoor werken bij je nieuwe werkgever. Door thuis te werken tijdens de Corona crisis begin je toch alvast met jouw avontuur én kun je de stad alvast rustig ontdekken.