Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!

'Uitstekend' Trustpilot 5 stars

Beoordeeld 4.8 uit 5 gebaseerd op 302 beoordelingen
Review van Vek Muramelli Trustpilot 5 stars

Awesome experience

Since I have begun to seek an international job from France, I've been introduced to Martin which was really kind and helped me. Such a serious company, keeping in touch with you to help you during steps of seeking, applying and discussing with companies, Now I got a position in Budapest, Hungary for my new life, thanks martin, thanks Yobbers!! Don't hesitate ! :)

1 dag geleden geplaatst

Review van Sofie De Jongh Trustpilot 5 stars

Fantastische hulp

De medewerkers van Yobbers staan bij het hele proces klaar om je te helpen. Door de goede communicatie en doorstroom naar andere recruiters heb ik op een week tijd al een nieuwe job gekregen in het buitenland. Ze staan altijd klaar om je te helpen met vragen, reageren snel en zijn enthousiast en super vriendelijk in de omgang.. Kortom, de beste keuze als je aan een nieuw avontuur wil beginnen in het buitenland!

2 dagen geleden geplaatst

Review van Max la F Trustpilot 5 stars

Tiago is by far the best recruiter that…

Tiago is by far the best recruiter that goes the extra mile! Great help and support. Amazing effort. A+

9 dagen geleden geplaatst

Review van Flypixel Trustpilot 5 stars

Tip top makkelijk en goed geregeld :)

Tip top makkelijk en goed geregeld :) Reageren vlot op alle berichten. Had gesolliciteerd en over 2 maanden ga ik naar Sofia :)

16 dagen geleden geplaatst

Review van Samen Trustpilot 2 stars

Ook negatieve ervaringen

Reviews zijn hier uitsluitend positief, wat gek is, want even googelen laat ook heel veel negatieve ervaringen zien. Zoals op glassdoor.

18 dagen geleden geplaatst

Review van Pamela Trustpilot 5 stars

Top service!

I recently applied for a job in Berlin. Didn't know what to expect when I applied BUT in a few weeks, I'll be living and working in Berlin. I'd like to thank Tiago for helping me and checking in on me every step of the way.

19 dagen geleden geplaatst

Review van Denise Trustpilot 5 stars

Prettige en vlotte communicatie!

Zeer tevreden over de samen werking en het contact met Grenzelooswerk. Vlotte communicatie. Het was mijn 1e ervaring met jullie en meteen een goede! Ik heb via jullie de baan gevonden die ik wil voor deze zomer, helemaal geweldig. Zuid-Frankrijk, here I come!

22 dagen geleden geplaatst

Review van Patrick Streppel Trustpilot 5 stars

Een Soepel Proces

Vanaf het inschrijven tot het vinden en accepteren van de job ben ik leuk en vlot begeleid en te woord gestaan. Er werd meegedacht en m'n vragen werden goed beantwoord. Kortom, wanneer je toe bent aan verandering en nieuwe ervaringen, dan is Grenzelooswerk een aanrader.

22 dagen geleden geplaatst

Review van Nicolas Fischer Trustpilot 5 stars

Easy Apply

I applied for a sales job in Ireland last year. The contact between us was established very quickly. I am still in very good contact with my agent at the time, Mr. Martin Mensen! I am happy to have made the experience. Each of you who is looking for a new adventure, should not wait too long, because you can just start.

22 dagen geleden geplaatst

Review van Boris Trustpilot 5 stars

Nieuwe baan in 1 week

Zondag gesolliciteerd, volgende zondag contract ondertekend. Klasse service, zeer betrokken en flexibel. Aanrader!

23 dagen geleden geplaatst

Review van Silvano Ramautarsing Trustpilot 5 stars

100% blij met alle ondersteuning…

100% blij met alle ondersteuning tijdens het proces van A tot Z! Speciaal bedankje voor Martin die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.

26 dagen geleden geplaatst

Review van Damián Suyten Trustpilot 4 stars

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie

28 dagen geleden geplaatst

Review van Mevr. P Meijer Trustpilot 5 stars

Behulpzaam personeel

Via grenzelooswerk ben ik aan een baan gekomen. Lisa van Grenzelooswerk heeft me super goed geholpen. Het is heel fijn om zelf te kunnen inplannen wanneer er contact met je kan worden opgenomen. Alles is goed uitgelegd, waardoor ik goed was voorbereid. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

circa een maand geleden geplaatst

Review van Andy Lemon Trustpilot 5 stars

Fantastische ervaring

Ik werd enorm goed geholpen door Femke Theissen van Grenzelooswerk en kon met vragen bij haar terecht. Dankzij Grenzelooswerk kreeg ik een baan in Portugal en daar ben ik heel blij mee!

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Jan Trustpilot 5 stars

Sollicitatie Frankfurt

Een tijdje geleden heb ik gesolliciteerd in Frankfurt. Al binnen een paar dagen ontving ik gelijk een bericht van De Heer. Martin van Yobbers. Ik werd gelijk goed te woord gestaan en bij vragen was ik altijd welkom ze te stellen.

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Lianne Van der Kruijs Trustpilot 5 stars

alles meteen duidelijk

alles duidelijk uitgelegd gekregen, bij vragen kon ik gelijk terecht (uiterlijk volgende dag reactie terug) Vriendelijke mensen👍🏻

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Vanmarsnille Nathan Trustpilot 5 stars

Heel snel reactie en volledige…

Heel snel reactie en volledige opvolging! Je staat er zeker niet alleen voor. Zeer vriendelijke hulp die ook altijd klaarstaat. Een dikke aanrader!

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van D.S Trustpilot 5 stars

Hele duidelijke en snelle communicatie

Hele duidelijke en snelle communicatie met Grenzelooswerk. Ze besteden ook tijd aan je om te vragen over updates etc. Voor vragen staan ze ook altijd voor je klaar. Binnen 1,5 week ben ik aangenomen voor een baan in Lissabon! Lisa, super bedankt voor alles! Je bent een topper :)

2 maanden geleden geplaatst

Review van J w Trustpilot 5 stars

Ik heb gesolliciteerd op een vacature…

Ik heb gesolliciteerd op een vacature in Lissabon, ben erg goed begeleid en zeer tevreden over de manier waarop er gecommuniceerd word met de sollicitanten. Heb het contact met Lisa als enorm prettig ervaren en kijk er naar uit om te gaan starten met mijn nieuwe baan!!

2 maanden geleden geplaatst

Review van Dennis Martijnse Trustpilot 5 stars

Vriendelijke recruiters, snelle service

Nadat ik mijn sollicitatie verstuurde, nam Grenzelooswerk binnen een dag contact met mij op. De recruiter was erg behulpzaam en duidelijk, en ik ben snel door het sollicitatieproces begeleid. Over vragen kan altijd gebeld worden. Over twee maanden begint het avontuur voor mij. Kan niet wachten! Alle dank aan Grenzelooswerk.

2 maanden geleden geplaatst

Bekijk alle reviews Bekijk alle vacatures