Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers

'Uitstekend'
Trustpilot 5 stars

Beoordeeld 4.8 uit 5 gebaseerd op 433 beoordelingen
Review van Robert Kunst
Trustpilot 5 stars

Goede communicatie en zeer prettig…

Goede communicatie en zeer prettig contact. Ik heb goede hulp gehad en uitleg altijd snel gereageerd op mijn berichten. Als je een baan zoekt kijk niet verder maar contact Yobbers. Ik ben vandaag begonnen bij Volvo in Duitsland en het is te gek ! Bedankt team YOBBERS !


Review van Steven Smits
Trustpilot 5 stars

Goede Communicatie

Snel & goede communicatie alles is zeer vlot en duidelijk verlopen.


Review van Amber D'hondt
Trustpilot 5 stars

Alles ging erg vlot

Alles ging erg vlot. Ik begon mijn sollicitatieproces twee weken geleden, ging door een paar interview rondes en nu ben ik op weg naar Lissabon! Iedereen die ik aan de telefoon had of ik een email van kreeg was erg behulpzaam en goed uitgelegd. Ik ben nog niet begonnen met de baan, maar ik kan niet wachten!


Review van Sinan
Trustpilot 5 stars

Vanaf het moment dat ik solliciteerde…

Vanaf het moment dat ik solliciteerde tot aan het moment dat ik in Spanje in mn appartement zit is alles soepel verlopen. Blij dat ik de stap heb genomen


Review van Lara Schouten
Trustpilot 5 stars

hele goede communicatie en ik ben…

hele goede communicatie en ik ben aangenomen!


Review van claudia porreye
Trustpilot 1 stars

Slechte firma, geen aanrader

Yobbers zijn niet communicatief, en maken beloftes die niet worden nagekomenn dus niet betrouwbaar.😒 Sneller manier is om bij de werkgever zelf te solliciteren dan met een tussenpersoon. Een andere platform gebruikt en meteen werk gevonden in dezelfde vacatures! Het probleem ligt dus niet aan de kandidaat zelf maar omdat ze u zelfs niet toe laten aan de werkgever. Echt geen aanrader die Yobbers. Slechte ervaring keer op keer!


Review van marina
Trustpilot 5 stars

ik had en vacaturen gevonden op yobbers…

ik had en vacaturen gevonden op yobbers en daar op gereageerd en werd al snel gebeld super lieve meid en hielp je ook heel goed zocht ook van wa past echt bij jou en uitijndelijk vertrek ik bijna na lissabon en komt mijn droom op mijn pad yobbers is echt en geweldig team en helpen je direct alles je vragen hebt


Review van oussama
Trustpilot 5 stars

Yobbers hebben goede begeleiding…

Yobbers hebben goede begeleiding geboden gedurende recruitment proces.


Review van Milan
Trustpilot 5 stars

Toffe vriendelijke jongedame die mij…

Toffe vriendelijke jongedame die mij goed en snel aan een job geholpen heeft in Sofia


Review van Anthony Heuvel
Trustpilot 5 stars

Super snel geholpen en veel uitleg…

Super snel geholpen en veel uitleg gekregen over hoe en wat. Als ik vragen had werd ik snel geholpen.


Review van Nikita Step
Trustpilot 5 stars

Snel een perfecte baan in Bulgarije gevonden

Na een snelle google search heb ik een baan op Yobbers gevonden in Bulgarije. Een technisch baan die perfect bij mij past. Binnen 24 uur had ik Sharon (Recruiter van Yobbers) aan de lijn. Ze was erg hulpzaam, na een paar vraagjes had ze mijn CV doorgestuurd naar het bedrijf. Na een paar weken was ik al aangenomen. Yobbers medewerkers: Jullie zijn top! Hardstikke bedankt voor de hulp in het vinden van mijn droombaan!


Review van menno koolsbergen
Trustpilot 5 stars

Werd goed heholpen

Werd goed heholpen, duidelijk uitgelegd en er werd snel gehandeld. Top.


Review van Joelle
Trustpilot 5 stars

Topp

Super geholpen en alles wordt goed en snel geregeld !!


Review van maikel rm
Trustpilot 4 stars

Een zeer accuraat en betrouwbaar…

Een zeer accuraat en betrouwbaar besrijf dat snel reageert om mails/whatsapp's en telefoontjes. Al om al niks verkeerts te zeggen. Het gehele proces is snel en soepel verlopen en vragen werden snel en duidelijk beantwoord.


Review van Leo'tje Kn
Trustpilot 5 stars

Zeer goede ervaring met Yobbers gehad

Zeer goede ervaring met Yobbers gehad. Het contact verliep snel en duidelijk en als er iets uitgezocht moest worden, dan werd dat ook snel gedaan. Volgende week begin ik bij mijn nieuwe baan en ik heb er veel zin in.


Review van Samanta
Trustpilot 5 stars

Super snel te hulp.

Super goed geholpen en blijven goed met jou in contact over de stand van zaken. En zijn oprecht geintereseerd in het process waar je doorheen gaat. Ik ben super tevreden over hoe alles gelopen is en kan met oprechte blijdschap zeggen dat ik nog nooit zo snel een baan gevonden heb.


Review van Martin Middelveld Kazymyrenko
Trustpilot 1 stars

Ontzettend slechte organisatie

Ontzettend slechte organisatie, als je ze wijst op zaken die niet kloppen dan keren ze zich tegen je. Ze werken bijna allemaal voor hun zelf en voelen zich god, De arrogantie ten top en beterweter eerste klas ! Heb al veel meegemaakt in mijn leven maar dit wat toch wel 1 van de slechtste ervaringen in mijn leven. Kortom mijn advies er zijn genoeg die banen aanbieden kijk daar en niet bij Sjompers . ehh Yobbers ! Hun antwoord hier is een lachertje ! Dan zeggen sorry dat we geen baan konden vinden ! Die was er wel maar toen ik te diep inging in het hoe en wat waren ze zwaar op hun teentjes getrapt met name 1 persoon .. mag hier geen namen noemen, dus dit kan HELAAS niet. Normaal antwoord hier een naomi en zoals je kan zien is dit nu niet het geval !!! Het bedrijf zelf antwoord niet omdat zij je gewoon slecht praten, ze denken enkel aan geld en wat nou goede zorgen ! Bull shit ! Ik weet zeker dat alle recruiters bij hun zelfstandig zijn! Enkel uit op snel geld, en de rest zal ze een zorg zijn .. Ik kan hier wel even de email wisseling plaatsen en wie het wil zien stuur me maar een mail en ik stuur je de hele mail wisseling toe ! Dan zie je dat ze liegen dat ze barsten met elkaar !


Review van Stefan Nolle
Trustpilot 5 stars

Goeie organisatie

Het team van Yobbers is heel klantgericht. Ze zijn duidelijk, vriendelijk en heel geintreseerd in je. Ik heb er een positieve indruk van. Complimenten !


Review van Jean
Trustpilot 5 stars

Solliciteren op vacature

Prima geholpen van a tot z door Sharon. Het ging allemaal zeer soepel, makkelijk en snel! Communicatie was natuurlijk ook goed Nogmaals bedankt voor alles Sharon!


Review van klant
Trustpilot 5 stars

Snelle en fijne communicatie

Ik verbleef al in Spanje, toen vond ik een toffe vacature in Alicante, gesolliciteerd, en super fijn en goed geholpen aan deze baan door Martin. Ik begin spoedig en kijk er mega naar uit!


Bekijk alle reviews