Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
5.000+ Yobbers

'Uitstekend'
Trustpilot 5 stars

Beoordeeld 4.8 uit 5 gebaseerd op 410 beoordelingen
Review van Samanta
Trustpilot 5 stars

Super snel te hulp.

Super goed geholpen en blijven goed met jou in contact over de stand van zaken. En zijn oprecht geintereseerd in het process waar je doorheen gaat. Ik ben super tevreden over hoe alles gelopen is en kan met oprechte blijdschap zeggen dat ik nog nooit zo snel een baan gevonden heb.

4 days geleden geplaatst

Review van Martin Middelveld Kazymyrenko
Trustpilot 1 stars

Ontzettend slechte organisatie

Ontzettend slechte organisatie, als je ze wijst op zaken die niet kloppen dan keren ze zich tegen je. Ze werken bijna allemaal voor hun zelf en voelen zich god, De arrogantie ten top en beterweter eerste klas ! Heb al veel meegemaakt in mijn leven maar dit wat toch wel 1 van de slechtste ervaringen in mijn leven. Kortom mijn advies er zijn genoeg die banen aanbieden kijk daar en niet bij Sjompers . ehh Yobbers ! Hun antwoord hier is een lachertje ! Dan zeggen sorry dat we geen baan konden vinden ! Die was er wel maar toen ik te diep inging in het hoe en wat waren ze zwaar op hun teentjes getrapt met name 1 persoon .. mag hier geen namen noemen, dus dit kan HELAAS niet. Normaal antwoord hier een naomi en zoals je kan zien is dit nu niet het geval !!! Het bedrijf zelf antwoord niet omdat zij je gewoon slecht praten, ze denken enkel aan geld en wat nou goede zorgen ! Bull shit ! Ik weet zeker dat alle recruiters bij hun zelfstandig zijn! Enkel uit op snel geld, en de rest zal ze een zorg zijn .. Ik kan hier wel even de email wisseling plaatsen en wie het wil zien stuur me maar een mail en ik stuur je de hele mail wisseling toe ! Dan zie je dat ze liegen dat ze barsten met elkaar !

about 2 months geleden geplaatst

Review van Stefan Nolle
Trustpilot 5 stars

Goeie organisatie

Het team van Yobbers is heel klantgericht. Ze zijn duidelijk, vriendelijk en heel geintreseerd in je. Ik heb er een positieve indruk van. Complimenten !

2 months geleden geplaatst

Review van Jean
Trustpilot 5 stars

Solliciteren op vacature

Prima geholpen van a tot z door Sharon. Het ging allemaal zeer soepel, makkelijk en snel! Communicatie was natuurlijk ook goed Nogmaals bedankt voor alles Sharon!

3 months geleden geplaatst

Review van klant
Trustpilot 5 stars

Snelle en fijne communicatie

Ik verbleef al in Spanje, toen vond ik een toffe vacature in Alicante, gesolliciteerd, en super fijn en goed geholpen aan deze baan door Martin. Ik begin spoedig en kijk er mega naar uit!

3 months geleden geplaatst

Review van Amanda den Ridder
Trustpilot 5 stars

Bedankt Martin voor de goede zorgen!

Bedankt Martin voor de goede zorgen!! Ik kijk enorm uit naar mijn nieuwe baan in Málaga. 💥

4 months geleden geplaatst

Review van JZ
Trustpilot 5 stars

Ontzettend snelle & goede communicatie

Ontzettend snelle & goede communicatie. Heel helder uitgelegd en ze zijn altijd bereikbaar. Veel informatie gekregen via de email & op elke vraag hebben ze een antwoord. Met dank aan Lisa & Chantal zijn wij zijn erg goed geholpen & aangenomen bij onze nieuwe job in Lissabon. Wat een top vrouwen!

4 months geleden geplaatst

Review van Romy le Feber
Trustpilot 5 stars

Goed geholpen door Linda van Yobbers

Goed geholpen door Linda van Yobbers . Allebei aangenomen en super veel zin in het avontuur :)

4 months geleden geplaatst

Review van Kees Teeuwen
Trustpilot 5 stars

Goed bereikbaar, snel en duidelijk

Yobbers en Martin waren super goed bereikbaar voor mij tijdens de procedure. Directe reacties met duidelijke uitleg. Soepel verlopen traject met voor mij, gelukkig ook nog een positieve uitkomst! Gisteren aangenomen, verhuis woensdag al naar Barcelona.

5 months geleden geplaatst

Review van Josiane
Trustpilot 5 stars

Vlug en vriendelijke hulp

Ik was al een tijdje aan het kijken op de site van yobbers, tot ik iets vond waar ik ook contact mee wilde zoeken. Vanaf dat moment is alles enorm vlug gegaan en heb ik een leuke job gevonden.

5 months geleden geplaatst

Review van THE_AMAZON_GOD
Trustpilot 5 stars

Prima organisatie

Prima organisatie. Eerder dit jaar afgesproken dat ze contact zouden opnemen als er een functie naar wens vrijkwam. Verleden week gebeld dat het zover was. Volgende maand in het vliegtuig. Groetjes aan Rutte!

6 months geleden geplaatst

Review van Arjo de Vries
Trustpilot 5 stars

Enorm tevreden met de hulp en aandacht…

Enorm tevreden met de hulp en aandacht die Yobbers voor je doet. heeft mij een nieuwe baan en een uitdaging gegeven binnen een paar dagen tijdt!

6 months geleden geplaatst

Review van Shirley
Trustpilot 5 stars

Voor de 2e keer terug naar Lissabon!

Via Yobbers beland ik straks weer in my home away from home! Lissabon! Ik werd geholpen door Sharon en het was meteen een leuk en positief gesprek. Zij droeg mij voor aan het bedrijf, nu scheelde het natuurlijk dat zij al een keer eerder met mij hebben gewerkt, maar heel erg handig dat zij meteen contact kon leggen. Het is allemaal erg snel gegaan en het is ook fijn om te weten dat er altijd iemand beschikbaar is, indien je nog vragen hebt gedurende het hele proces!

6 months geleden geplaatst

Review van Niels Ignoul
Trustpilot 5 stars

Top verder geholpen van dag één

Top verder geholpen van dag één. Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk! Een echte aanrader

6 months geleden geplaatst

Review van Oanh
Trustpilot 5 stars

Aanrader!

Na het solliciteren werd er binnen 1 dag al contact met mij opgenomen door een van de medewerkers van Yobbers. Er is toen uitgelegd wat ik nu verder kon verwachten. Binnen 1 week heeft de recruiter van de toekomstige werkgever al contact met mij opgenomen en uitgelegd hoe de verdere sollicitatieprocedure verloopt. Na 2 gesprekken en testen ben ik uiteindelijk aangenomen. Vervolgens is er weer vanuit Yobbers contact met mij opgenomen om me te feliciteren en ik kon ze altijd bellen/mailen, als ik nog verdere vragen had. Al met al heb ik de ervaring met Yobbers als prettig ervaren. In het bijzonder wil ik Sharon bedanken voor haar tijd en moeite. :)

6 months geleden geplaatst

Review van Christiaan Nieuwenhuizen
Trustpilot 5 stars

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel

6 months geleden geplaatst

Review van Thias Esseboom
Trustpilot 5 stars

Zo snel kan het gaan…

Het was een snelle en gemakkelijke sollicitatieprocedure. Aanmelden, cv uploaden en meteen een telefonisch gesprek in plannen. Linda was meteen enthousiast en stelde me voor bij de opdrachtgever en nu, nog geen week later zit ik op Malta en kan ik beginnen aan mijn nieuwe avontuur!

6 months geleden geplaatst

Review van Yana Wouters
Trustpilot 5 stars

Super ervaring

Ik heb een super ervaring door hier te solliciteren ze hebben me heel goed geholpen en waren super vriendelijk en ze wouden me helpen met alles, het is zeker een aanrader!!

7 months geleden geplaatst

Review van Bjorn de Vries
Trustpilot 5 stars

Op naar Barcelona, bedankt Martin van Yobbers!

Binnenkort werk ik voor Google Ads in Barcelona met behulp van Martin. Eén van de beste Mensen die ik heb mogen meemaken in het recruiters vakgebied. Bedankt Martin 💪! - Groet Björn

7 months geleden geplaatst

Review van Jules
Trustpilot 5 stars

Avontuur in Málaga dankzij Yobbers

Kort na mijn sollicitatie via Yobbers werd ik gebeld voor een gesprek. Martin van Yobbers heeft mij zeer goed geholpen bij het zoeken naar mogelijkheden. De opvolging was goed en duidelijk. Hij denkt met je mee en legt het proces goed uit. Er werd goed gekeken naar wat er mogelijk is aan de hand van mijn profiel en waar mijn interesses liggen. Er is dan ook een match gevonden met een baan in Málaga! Ik heb ontzettend veel zin in dit avontuur dat gaat komen dankzij de service van Yobbers. Mijn dank is groot en complimenten voor Martin!

7 months geleden geplaatst

Bekijk alle reviews Bekijk alle vacatures