'Uitstekend' Trustpilot 5 stars

Beoordeeld 4.8 uit 5 gebaseerd op 397 beoordelingen
Review van JZ Trustpilot 5 stars

Ontzettend snelle & goede communicatie

Ontzettend snelle & goede communicatie. Heel helder uitgelegd en ze zijn altijd bereikbaar. Veel informatie gekregen via de email & op elke vraag hebben ze een antwoord. Met dank aan Lisa & Chantal zijn wij zijn erg goed geholpen & aangenomen bij onze nieuwe job in Lissabon. Wat een top vrouwen!

9 dagen geleden geplaatst

Review van Romy le Feber Trustpilot 5 stars

Goed geholpen door Linda van Yobbers

Goed geholpen door Linda van Yobbers . Allebei aangenomen en super veel zin in het avontuur :)

15 dagen geleden geplaatst

Review van Kees Teeuwen Trustpilot 5 stars

Goed bereikbaar, snel en duidelijk

Yobbers en Martin waren super goed bereikbaar voor mij tijdens de procedure. Directe reacties met duidelijke uitleg. Soepel verlopen traject met voor mij, gelukkig ook nog een positieve uitkomst! Gisteren aangenomen, verhuis woensdag al naar Barcelona.

circa een maand geleden geplaatst

Review van Josiane Trustpilot 5 stars

Vlug en vriendelijke hulp

Ik was al een tijdje aan het kijken op de site van yobbers, tot ik iets vond waar ik ook contact mee wilde zoeken. Vanaf dat moment is alles enorm vlug gegaan en heb ik een leuke job gevonden.

circa een maand geleden geplaatst

Review van THE_AMAZON_GOD Trustpilot 5 stars

Prima organisatie

Prima organisatie. Eerder dit jaar afgesproken dat ze contact zouden opnemen als er een functie naar wens vrijkwam. Verleden week gebeld dat het zover was. Volgende maand in het vliegtuig. Groetjes aan Rutte!

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Arjo de Vries Trustpilot 5 stars

Enorm tevreden met de hulp en aandacht…

Enorm tevreden met de hulp en aandacht die Yobbers voor je doet. heeft mij een nieuwe baan en een uitdaging gegeven binnen een paar dagen tijdt!

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Shirley Trustpilot 5 stars

Voor de 2e keer terug naar Lissabon!

Via Yobbers beland ik straks weer in my home away from home! Lissabon! Ik werd geholpen door Sharon en het was meteen een leuk en positief gesprek. Zij droeg mij voor aan het bedrijf, nu scheelde het natuurlijk dat zij al een keer eerder met mij hebben gewerkt, maar heel erg handig dat zij meteen contact kon leggen. Het is allemaal erg snel gegaan en het is ook fijn om te weten dat er altijd iemand beschikbaar is, indien je nog vragen hebt gedurende het hele proces!

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Niels Ignoul Trustpilot 5 stars

Top verder geholpen van dag één

Top verder geholpen van dag één. Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk! Een echte aanrader

2 maanden geleden geplaatst

Review van Oanh Trustpilot 5 stars

Aanrader!

Na het solliciteren werd er binnen 1 dag al contact met mij opgenomen door een van de medewerkers van Yobbers. Er is toen uitgelegd wat ik nu verder kon verwachten. Binnen 1 week heeft de recruiter van de toekomstige werkgever al contact met mij opgenomen en uitgelegd hoe de verdere sollicitatieprocedure verloopt. Na 2 gesprekken en testen ben ik uiteindelijk aangenomen. Vervolgens is er weer vanuit Yobbers contact met mij opgenomen om me te feliciteren en ik kon ze altijd bellen/mailen, als ik nog verdere vragen had. Al met al heb ik de ervaring met Yobbers als prettig ervaren. In het bijzonder wil ik Sharon bedanken voor haar tijd en moeite. :)

2 maanden geleden geplaatst

Review van Christiaan Nieuwenhuizen Trustpilot 5 stars

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel

2 maanden geleden geplaatst

Review van Thias Esseboom Trustpilot 5 stars

Zo snel kan het gaan…

Het was een snelle en gemakkelijke sollicitatieprocedure. Aanmelden, cv uploaden en meteen een telefonisch gesprek in plannen. Linda was meteen enthousiast en stelde me voor bij de opdrachtgever en nu, nog geen week later zit ik op Malta en kan ik beginnen aan mijn nieuwe avontuur!

2 maanden geleden geplaatst

Review van Yana Wouters Trustpilot 5 stars

Super ervaring

Ik heb een super ervaring door hier te solliciteren ze hebben me heel goed geholpen en waren super vriendelijk en ze wouden me helpen met alles, het is zeker een aanrader!!

3 maanden geleden geplaatst

Review van Bjorn de Vries Trustpilot 5 stars

Op naar Barcelona, bedankt Martin van Yobbers!

Binnenkort werk ik voor Google Ads in Barcelona met behulp van Martin. Eén van de beste Mensen die ik heb mogen meemaken in het recruiters vakgebied. Bedankt Martin 💪! - Groet Björn

3 maanden geleden geplaatst

Review van Jules Trustpilot 5 stars

Avontuur in Málaga dankzij Yobbers

Kort na mijn sollicitatie via Yobbers werd ik gebeld voor een gesprek. Martin van Yobbers heeft mij zeer goed geholpen bij het zoeken naar mogelijkheden. De opvolging was goed en duidelijk. Hij denkt met je mee en legt het proces goed uit. Er werd goed gekeken naar wat er mogelijk is aan de hand van mijn profiel en waar mijn interesses liggen. Er is dan ook een match gevonden met een baan in Málaga! Ik heb ontzettend veel zin in dit avontuur dat gaat komen dankzij de service van Yobbers. Mijn dank is groot en complimenten voor Martin!

3 maanden geleden geplaatst

Review van Joey Meder Trustpilot 5 stars

Binnen een week een baan en appartement.

Na 2 dagen zeer snelle communicatie en gesprekken had ik al een eerste gesprek met de werkgever. Na het weekend en een aantal testen was ik aangenomen in het zonnige Lisbon Na minder dan een week kon ik al intrekken in het appartement. Ben zeer tevreden van de vriendelijke en professionele begeleiding van Yobbers. Thanks

3 maanden geleden geplaatst

Review van Emma Gielen Trustpilot 5 stars

Uitstekende ervaring

Ik ben heel blij met de hulp die ik gekregen heb van de medewerkers bij Yobbers! De recruiter was heel vriendelijk en hielp me bij al m'n vragen. Ze zocht samen met mij wat de beste opties waren voor mij wat me echt een goed gevoel gaf omdat ik eerst zelf nog niet wist wat ik wou gaan doen. Ze heeft me echt nog enthousiaster en meer zeker gemaakt over m'n keuze!

4 maanden geleden geplaatst

Review van Benthe van Sloten Trustpilot 5 stars

Geweldig traject

Na te gesolliciteerd te hebben ben ik al snel door yobbers gebeld. Na dat telefoon gesprek is alles enorm snel gegaan. Ik werd goed geholpen en heb niks slecht ervaren👍🏻

4 maanden geleden geplaatst

Review van Stijn Verkoelen Trustpilot 5 stars

Geweldige baan gekregen in Barcelona…

Geweldige baan gekregen in Barcelona met behulp van Martin Mensen. Betrokken, enthousiast en behulpzaam zelfs toen hij zelf op vakantie was! Gracias Martin en gracias Yobbers!

4 maanden geleden geplaatst

Review van Dirk Daems Trustpilot 5 stars

Uitstekende service

De service is zoals altijd gewoon perfect, vriendelijk, professioneel en mensen van hun woord. Staan je met raad en daad bij zoals je eigenlijk altijd van elke recruteerder zou mogen verwachten. Een echte aanrader. In 1 woord gewoon TOP!

4 maanden geleden geplaatst

Review van Sofie De Jongh Trustpilot 5 stars

Fantastische hulp

De medewerkers van Yobbers staan bij het hele proces klaar om je te helpen. Door de goede communicatie en doorstroom naar andere recruiters heb ik op een week tijd al een nieuwe job gekregen in het buitenland. Ze staan altijd klaar om je te helpen met vragen, reageren snel en zijn enthousiast en super vriendelijk in de omgang.. Kortom, de beste keuze als je aan een nieuw avontuur wil beginnen in het buitenland!

5 maanden geleden geplaatst

Bekijk alle reviews