Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Enthousiaste campingmedewerkers gezocht in de Ardennen!

 • Functie Diverse campingmedewerkers
 • Locatie Tintigny Belgische Ardennen / Gaume, België
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 62 dagen tussen 05 jun 2016 en 20 aug 2016.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Camping
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Wij zijn opzoek naar nieuwe medewerkers die het leuk lijken om het aankomende seizoen in het (nabije) buitenland (Belgische Ardennen / Gaume) te werken. Als medewerker werk je 6 dagen in de week en ben je dus 1 dag vrij. Je krijgt betaald naar Nederlandse maatstaven. Bovendien gratis onderdak en iedere dag een gezonde warme maaltijd. De reiskosten worden vergoed en je krijgt korting in de winkel, de bar, restaurant en de frituur. Je bent naast W.A. verzekerd ook verzekerd voor arbeidsongevallen. Wij zoeken medewerkers M/V voor de volgende functies: RECEPTIONIST: Het eerste aanspreekpunt voor de gast en de plaats van waaruit vele zaken worden gecoördineerd. Met je collega’s ontvang je de gasten, geef je de gasten informatie over de camping en de omgeving, je boekt gasten in, je boekt ook weer gasten uit. WINKELBEDIENDE: De kleinschalige kampwinkel wordt naast de ‘broodpiek’ in de ochtend gemanaged door één persoon. Je bent verantwoordelijk voor het totale reilen en zeilen van ‘jouw’ winkel. Gasten helpen, afrekenen, prijzen, goederen in ontvangst nemen, voorraadbeheer, schoonmaak, kas opmaken zijn allemaal taken die je in je ééntje doet. - ANIMATIE EN BUITENSPORT (via extern recreatiebedrijf): Het vermaken van de campinggasten door activiteiten te organiseren en te begeleiden. Hiervoor is het belangrijk dat je goed kunt op schieten met kinderen. ALLROUND: Ben jij een breed inzetbaar persoon? Wil jij graag variatie in het werk? Dan is deze job wat voor jou. Als vervanger van jouw collega's (vrije dagen, ziekte e.d) wordt je ingezet in de winkel, frituur, keuken, bediening, terrein. Je moet van afwisseling houden, maar er ook rekening mee houden dat afhankelijk van de omstandigheden je voor langere tijd op één discipline ingedeeld wordt. Lijkt één van de bovenstaande functies jou leuk? Solliciteer dan via de onderstaande knop en geef in je motivatie aan wat jij graag zou willen doen!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Gratis onderdak

 • Reiskosten vergoeding

 • WA verzekerd voor bedrijfsongevallen

 • Personeelskorting in de winkel, bar, restaurant

 • Goed salaris

Functie-eisen

 • Je bent iemand die van aanpakken houdt en kan zelfstandig werken

 • Flexibel en servicegericht

 • Minimaal 18 jaar (of doe je daarvoor niet onder)

 • Minimaal 3 weken beschikbaar

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 5 juni 2016 en 20 augustus 2016.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Claire

Beste Fred Lemmers,

is hier een bepaalde talenkennis voor vereist?

met vriendelijke groet,

Claire Maas

Reactie van werkgever:

Beste Claire,

Wij zijn een Nederlandse camping in Franstalig België. De voertaal op de camping is Nederlands. Voor de receptiemedewerkers zou het fijn zijn dat er (basis)kennis Frans is. Voor de overige jobs is Frans geen eis.

Groeten,
Fred Lemmers

Nena

Hallo Fred,

Ik heb gesolliciteerd en nu staat er bij de status van mijn sollicitatie dat er contact is opgenomen, ik heb alleen nog geen mail of ander contact gehad.
Is mijn sollicitatie wel of niet verwerkt?

Groetjes,
Nena van Doorn

Reactie van werkgever:

Beste Nena,

Al enige tijd geleden hebben we via "grenzeloos-werk" gereageerd. We hebben hetzelfde bericht nog een keer naar jouw e-mail box gestuurd.

Groeten,
Fred Lemmers

Monto

Zoeken jullie nog mensen ?

Reactie van werkgever:

Beste Monto,

Inmiddels via deze website grenzeloos-werk gereageerd naar je. ff checken.

Groeten,
Fred Lemmers

Gerelateerde artikelen