Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Front Office Sales Agent bij Scandinavisch autoconcern in Duitsland! 🚘
Populair

Nog 3 plekken beschikbaar!
 • Functie Front Office Sales Agent
 • Locatie Frankfurt, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €3000 - €3300

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Omschrijf jij jezelf als een proactieve, commerciële en servicegerichte professional? Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière met een uitdaging in het buitenland? Dan is deze vacature wellicht de uitdaging die jij zoekt! Een toonaangevend Scandinavisch autoconcern zoekt iemand met interesse in Front Office & Sales vlakbij Frankfurt. Benieuwd naar de functie? Lees hieronder meer over de vacature en wie weet ga jij binnenkort werken in Duitsland! 🇩🇪
 
Wat kun jij straks allemaal op je CV zetten?
Als Front Office / Sales Agent in Dietzenbach ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van diverse klantvragen voor een toonaangevend autoconcern. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij hoe je dit zo goed mogelijk aanpakt en het serviceniveau naar een hoger niveau tilt. De contactmomenten lopen o.a. via e-mail, telefoon, post, social mediakanalen en de website. Je zorgt ervoor dat de communicatie zo goed mogelijk verloopt en optimaliseert dit proces waar nodig. 

Daarnaast ben je ook een belangrijke schakel in het genereren van leads en ondersteun je de verkoop. Je beheert leadgeneratie, communiceert dit met de juist mensen en zorgt voor een follow-up. Met jouw commerciële instelling weet je verkoopkansen te benutten. Jij houdt je bezig met het verkopen van contracten voor Elektrische auto's van het merk. Daarom ben je ook verantwoordelijk voor het stimuleren van upselling tijdens de gebruiksfase en ondersteun je consumenten met een aankoop- of gebruiksverzoek. Je werkt in een internationale werkomgeving waar je als Nederlander voornamelijk Nederlands en Engels spreekt en als Vlaming voornamelijk Vlaams en Frans spreekt. Het is daarom belangrijk dat je beide talen goed beheerst. 

Het internationale team bestaat uit competente specialisten die weten hoe zij het verschil kunnen maken. Geen traditionele serviceverlening, maar professioneel, individueel en kwalitatief hoog klantcontact is belangrijk. Alles om de klantloyaliteit te optimaliseren! Daarnaast krijg je de kans om jouw carrière te boosten en internationale werkervaring op te doen als je solliciteert voor deze vacature in Duitsland. 

Het bedrijf
Je gaat aan de slag bij een toonaangevende Scandinavische organisatie binnen de auto-industrie. 🚘  Het bedrijf levert diensten om dealernetwerken te optimaliseren in meer dan 80 landen. Wereldwijd werken er meer dan 6.500 mensen voor deze organisatie. Kortom, als je kies voor deze vacature in Duitsland kom je terecht in een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Daarnaast investeert de werkgever in haar medewerkers. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf professioneel te ontwikkelen op nationaal en internationaal niveau. Als je gaat werken in Duitsland krijg je ook een aantal interessante bijkomstigheden. De organisatie investeert namelijk graag in de gezondheid van medewerkers. Vers fruit, sportprogramma’s, kortingen en flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. 

Het bedrijf bevindt zich vlakbij Frankfurt, het financiële centrum van Duitsland. In deze internationale stad werken ontzettend veel mensen uit andere landen. Naast de zakelijke skyline vind je in Frankfurt superveel leuke bars, musea, restaurants, winkels en heeft het een aantal historische highlights. Genoeg te ontdekken dus als je gaat werken in Duitsland!

Is dit jouw droombaan? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Vergeet niet je CV toe te voegen!

Covid-19 informatie Duitsland
Ondanks het Coronavirus kan jij gewoon starten met je avontuur in Duitsland! 🇩🇪 Maar wat moet jij nou precies regelen voor je naar Duitsland vertrekt? 

Zorg in ieder geval voor een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 48 uur) geschreven in het Duits, Frans of Engels. Na aankomst ga je 10-14 dagen in quarantaine. Na een negatief testresultaat op de vierde dag mag jij alweer uit quarantaine. Vul ook voor vertrek de Digitale Einreiseanmeldung in. Daarnaast is het handig om onze speciale Coronablog over de huidige situatie in Duitsland in de gaten te houden. Zo blijf jij altijd goed op de hoogte! 🙌🏽


Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Werkervaring bij een toonaangevende Scandinavische auto-organisatie

 • Er is een aantrekkelijk relocatie pakket voor het regelen van woonruimte en inschrijfzaken

 • Je krijgt een aantrekkelijk maandsalaris van €3.200 bruto

 • Je professionaliseert jouw cv

 • Je bouwt een internationaal netwerk op

 • Flexibele werktijd en werklocatie

 • Aanvullende diensten en een goed gezondheidsmanagement

 • Het is een unieke levenservaring die je de rest van je leven met je meedraagt!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Klantvragen en -klachten professioneel afhandelen

 • Klanten ondersteunen met betrekking tot aankopen en gebruiksverzoeken

 • Verkoop ondersteunen

 • Contact optimaliseren

 • Optimaliseren van upselling tijdens de gebruiksfase

 • Beheren van leadgeneratie, -delegatie en follow-up

 • Je CV meesturen bij je sollicitatie

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een commerciële opleiding in de vorm van een bachelor diploma

 • Nederlanders: Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 • Je hebt enige ervaring met klantenservice

 • Ervaring bij een autodealer is een pré

 • Hoge servicegerichtheid

 • Je krijgt energie van een baan in de sales

 • Vlamingen: Je beheerst de Vlaamse en Franse taal in woord en geschrift

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen mei 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Met ons recruitment platform Yobbers nemen wij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
circa een maand geleden

Veelgestelde vragen

Hoe regel ik een accommodatie in het buitenland?

Je hebt natuurlijk een plek nodig om te wonen wanneer jij in het buitenland gaat werken. Het verschilt uiteraard per werkgever wat zij aanbieden qua accommodatie en wat zij voor je kunnen betekenen. In ieder geval kan elke werkgever je van tips voorzien voor het vinden van geschikte woonruimte! Daarnaast hebben wij ontzettend veel blogs geschreven waar wij je voorzien van handige tips voor het vinden van woonruimte in bijvoorbeeld Barcelona, Berlijn en Dublin. Deze blogs kun je hier vinden.

Moet ik een Engelse of Nederlandse cv uploaden op mijn profiel?

Je kunt je cv uploaden op je profiel in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor alle vaste banen vacatures is het van belang dat jij je meest recente Engelse cv upload, zodat onze recruiters je cv kunnen doorsturen naar de recruiters van de werkgever in het buitenland. Deze recruiters zullen niet altijd Nederlands zijn. Voor een aantal vakantiewerk vacatures is een Nederlandse cv voldoende, maar we willen je altijd aanraden om ook een Engelse cv te uploaden op je profiel.

Krijg ik een werk contract bij de werkgever in het buitenland of bij jullie?

Wanneer je gaat werken in het buitenland, krijg je een werkcontract van je nieuwe werkgever in het buitenland. Je bent dus niet bij Yobbers in dienst.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt