Alle vacatures

Front Office Sales Agent bij Scandinavisch autoconcern in Duitsland! 🚘

 • Functie Front Office Sales Agent
 • Locatie Frankfurt, Duitsland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen december 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €3000 - €3300

Het is mogelijk om te starten op 13 december 2021. Daarnaast zijn er andere startmomenten mogelijk in overleg met onze recruiters.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Frankfurt, Duitsland
Informatie voor het reizen naar Duitsland!
Voor Duitsland geldt momenteel een "geel" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen! Zorg voor vertrek voor een negatief testresultaat (PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 72 uur), een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Omschrijf jij jezelf als een proactieve, commerciële en servicegerichte professional? Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière met een uitdaging in het buitenland? Dan is deze vacature wellicht de uitdaging die jij zoekt! Een toonaangevend Scandinavisch autoconcern zoekt iemand met interesse in Front Office & Sales vlakbij Frankfurt. Benieuwd naar de functie? Lees hieronder meer over de vacature en wie weet ga jij binnenkort werken in Duitsland! 🇩🇪
 
Wat kun jij straks allemaal op je CV zetten?
Als Front Office / Sales Agent in Dietzenbach ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van diverse klantvragen voor een toonaangevend autoconcern. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij hoe je dit zo goed mogelijk aanpakt en het serviceniveau naar een hoger niveau tilt. De contactmomenten lopen o.a. via e-mail, telefoon, post, social mediakanalen en de website. Je zorgt ervoor dat de communicatie zo goed mogelijk verloopt en optimaliseert dit proces waar nodig. 

Daarnaast ben je ook een belangrijke schakel in het genereren van leads en ondersteun je de verkoop. Je beheert leadgeneratie, communiceert dit met de juist mensen en zorgt voor een follow-up. Met jouw commerciële instelling weet je verkoopkansen te benutten. Jij houdt je bezig met het verkopen van contracten voor Elektrische auto's van het merk. Daarom ben je ook verantwoordelijk voor het stimuleren van upselling tijdens de gebruiksfase en ondersteun je consumenten met een aankoop- of gebruiksverzoek. Je werkt in een internationale werkomgeving waar je als Nederlander voornamelijk Nederlands en Engels spreekt en als Vlaming voornamelijk Vlaams en Frans spreekt. Het is daarom belangrijk dat je beide talen goed beheerst. 

Het internationale team bestaat uit competente specialisten die weten hoe zij het verschil kunnen maken. Geen traditionele serviceverlening, maar professioneel, individueel en kwalitatief hoog klantcontact is belangrijk. Alles om de klantloyaliteit te optimaliseren! Daarnaast krijg je de kans om jouw carrière te boosten en internationale werkervaring op te doen als je solliciteert voor deze vacature in Duitsland. 

Het bedrijf
Je gaat aan de slag bij een toonaangevende Scandinavische organisatie binnen de auto-industrie. 🚘  Het bedrijf levert diensten om dealernetwerken te optimaliseren in meer dan 80 landen. Wereldwijd werken er meer dan 6.500 mensen voor deze organisatie. Kortom, als je kies voor deze vacature in Duitsland kom je terecht in een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Daarnaast investeert de werkgever in haar medewerkers. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf professioneel te ontwikkelen op nationaal en internationaal niveau. Als je gaat werken in Duitsland krijg je ook een aantal interessante bijkomstigheden. De organisatie investeert namelijk graag in de gezondheid van medewerkers. Vers fruit, sportprogramma’s, kortingen en flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. 

Het bedrijf bevindt zich vlakbij Frankfurt, het financiële centrum van Duitsland. In deze internationale stad werken ontzettend veel mensen uit andere landen. Naast de zakelijke skyline vind je in Frankfurt superveel leuke bars, musea, restaurants, winkels en heeft het een aantal historische highlights. Genoeg te ontdekken dus als je gaat werken in Duitsland!

Is dit jouw droombaan? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Vergeet niet je CV toe te voegen!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Werkervaring bij een toonaangevende Scandinavische auto-organisatie

 • Er is een aantrekkelijk relocatie pakket voor het regelen van woonruimte en inschrijfzaken

 • Je krijgt een aantrekkelijk maandsalaris van €3.200 bruto

 • Je professionaliseert jouw cv

 • Je bouwt een internationaal netwerk op

 • Flexibele werktijd en werklocatie

 • Aanvullende diensten en een goed gezondheidsmanagement

 • Het is een unieke levenservaring die je de rest van je leven met je meedraagt!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Klantvragen en -klachten professioneel afhandelen

 • Klanten ondersteunen met betrekking tot aankopen en gebruiksverzoeken

 • Verkoop ondersteunen

 • Contact optimaliseren

 • Optimaliseren van upselling tijdens de gebruiksfase

 • Beheren van leadgeneratie, -delegatie en follow-up

 • Je CV meesturen bij je sollicitatie

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een commerciële opleiding in de vorm van een bachelor diploma

 • Nederlanders: Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 • Je hebt enige ervaring met klantenservice

 • Ervaring bij een autodealer is een pré

 • Hoge servicegerichtheid

 • Je krijgt energie van een baan in de sales

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen december 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 9 december 2021

Veelgestelde vragen

Heb ik recht op vakantiedagen wanneer ik ga werken in het buitenland?
Als werknemer heb jij altijd recht op een wettelijk aantal vakantiedagen per jaar. Wil jij je vakantiedagen inzetten? Overleg dit dan met je werkgever in het buitenland.
Kan ik al werken in het buitenland gezien de situatie met COVID 19?
Wil jij gaan werken in het buitenland? Dat is zeker mogelijk, maar lees je goed in in de situatie van jouw nieuwe bestemming. Hieronder geven we een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijke situaties. We zullen per kleur de betekenis van de kleurcode met betrekking tot werken in het buitenland geven. Groen: Er zijn geen opvallende risico’s. Werken in het buitenland is veilig. Geel: Er zijn risico’s, maar werken in het buitenland kan. Bereid je voor en let goed op. Oranje: Reis indien noodzakelijk. Hoewel reizen naar het buitenland voor vakanties tijdelijk wordt afgeraden, zijn noodzakelijke reizen dus wel toegestaan. Een verhuizing naar het buitenland voor een nieuwe baan valt onder noodzakelijk reizen en dat betekent dus dat jouw avontuur in het buitenland gewoon door kan gaan! Rood: Reizen wordt sterk afgeraden. Het is (tijdelijk) niet mogelijk om in het buitenland te gaan werken.
Ik heb specifieke vragen over de vaste baan vacature, aan wie kan ik die stellen?
Heb je vragen over een vaste baan vacature? Stel ze dan gerust via onze website chat. Wij beantwoorden graag al je vragen voor je. Heb je al gesolliciteerd op een leuke vaste baan vacature? Dan zal ons team van recruitment zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen. Aan een van onze collega’s van recruitment kun je ook al je vragen op afvuren.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt