Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Staff Summer 2016 Club Sensation

  • Functie Ticketsellers
  • Locatie Griekenland,Chersonissos, Griekenland
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 20 mei 2016 en 20 augustus 2016.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Uitgaansleven
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Griekenland,Chersonissos, Griekenland
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
De kleurcode op het vasteland van Griekenland is momenteel geel, wat betekent dat vrij reizen weer is toegestaan. Voor veel eilanden geldt zelfs code groen! Bij aankomst in Griekenland moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Griekenland dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Ben jij spontaan, sociaal, gemotiveerd en heb je ervaring in de horeca? Altijd al in het buitenland willen werken om een onvergetelijke zomer tegemoet te gaan? Ben je tussen de 20 en 30 jaar oud? Zoek dan niet verder en solliciteer nu!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 20 mei 2016 en 20 augustus 2016.

Over bedrijf

Club Sensation

Club Sensation

Midden in het centrum van Chersonissos ligt Club Sensation. Deze club onderscheid zich met de beste resident DJ's met daarnaast een brede line-up van internationale DJ's en MC's, met als mainstream muziek dirty house, eclectic, hiphop, house, en R&B. We werken elk jaar met een gezellig, professioneel team van mensen die voor de vakantieganger elke avond onvergetelijk maken!
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen