Alle vacatures

Werk als Customer Care Agent voor Oxxio in Sofia

 • Functie Customer Care Agent
 • Locatie Sofia, Bulgarije
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen december 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Sales en Klantenservice
 • Bruto maandsalaris €1000 - €1300

Het is mogelijk om te starten op 3 december 2021, 12 januari 2022 en 9 februari 2022.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Sofia, Bulgarije
Informatie voor het reizen naar Bulgarije!
Voor Bulgarije geldt momenteel een "geel" reisadvies. Dit betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Bulgarije kan reizen! Bij aankomst in Bulgarije moet je wel altijd beschikken over een vaccinatiebewijs. Heb je die niet? Met een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden), een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 72 uur) óf een negatieve antigeentest uitslag (niet ouder dan 48 uur) word je ook toegelaten. Je hoeft in Bulgarije dan niet in quarantaine. Je kan je ook laten vaccineren in Bulgarije (eerste en/of tweede prik, vaccin mag jij zelf kiezen), de werkgever zal jou hierbij helpen. Verder hebben de sportscholen, restaurants, bars, bioscopen en musea hun deuren weer (beperkt) geopend! Voor meer informatie over de Corona situatie in Bulgarije kun je onze speciale Corona blog bekijken.
€500 startersbonus! 💰
Bij dit specifieke project in Sofia krijg jij een startersbonus van €500*! Je ontvangt deze startersbonus wanneer je start in december 2021, januari 2022 of februari 2022. Waar wacht je nog op?! ✈️

*Van het totaalbedrag krijg je €125 uitbetaald wanneer je start op dit project, de volgende €125 krijg je uitbetaald na 1 maand in dienst te zijn bij de werkgever, en de overige €250 krijg je na drie maanden in dienst bij de werkgever te zijn! 

Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Denk jij in oplossingen en ben jij een goede luisteraar? Help klanten met hun vragen en geef ze advies. Ga aan de slag als Customer Care Agent en geniet van het mooie Sofia! Lees snel verder voor meer details!

Jouw baan als Customer Care Agent
Als Customer Care Agent word jij verantwoordelijk voor de service in de breedste zin van het woord. Jij houdt je bezig met de inkomende vragen van klanten op verschillende kanalen. Je  volgt als Customer Care Agent eerst een training van twee weken. Deze training volg je om klanten zo goed mogelijk te helpen op de verschillende kanalen en bij vragen over de service én verkoop. Je krijgt telefonische vragen via de ‘call me back’ of de live chat. Daarnaast houd jij ook de vragen op de social media kanalen in de gaten. Omdat jij zo breed bent opgeleid kun jij verschillende vragen beantwoorden over bijvoorbeeld financiën, online services, opzeggingen, veranderingen en ga zo maar door! Jij houdt je in deze functie ook een klein beetje bezig met de sales voor Oxxio, willen klanten uitbreiden of heb jij een vraag binnen gekregen over de producten en diensten? Dan kun je daar op inspelen! 

Jouwe nieuwe werkgever
Ga aan de slag in een team van gezellige collega’s! Ontdek de stad, ga gezellig borrelen of maak een wandeling door het prachtige Sofia. Wanneer je gaat werken voor Oxxio ontvang jij een fijn salaris. Omdat het levensonderhoud in Sofia een stuk lager ligt ben je minder geld kwijt en houd je dus genoeg van je salaris over! Bij dit bedrijf is er ook de ruimte om door te groeien en jouw talenten te ontwikkelen. 

Wonen en werken in Sofia
Wil jij eens iets anders dan de standaard steden? Dan is Sofia de perfecte stad.
De hoofdstad van Bulgarije heeft jou zoveel moois te bieden. Je kunt er langs de mooie gebouwen in het het stadscentrum lopen. Je vindt daar veel religieuze bouwwerken uit bijvoorbeeld de Romeinse, het Ottomaanse en de Bulgaarse geschiedenis. Tijdens het winterseizoen kun je in de buurt van Sofia in het skigebied Vitosha heerlijk skiën of snowboarden onder het genot van een winters zonnetje. 

Kijk hier ook eens waarom Bulgarije de ultieme werkbestemming is! 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Door het lage levensonderhoud houd jij veel van je salaris over

 • Er zijn leuke doorgroeimogelijkheden bij dit bedrijf

 • Jij krijgt genoeg vrije tijd om de stad en omgeving te ontdekken

 • Jij krijgt een relocation pakket inclusief accommodatie

 • Jij gaat werken in een enthousiast en gezellig team

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij gaat telefonisch, via e-mail en chat vragen van (potentiële) klanten beantwoorden

 • Jij houdt de vragen van (potentiële) klanten klanten op sociale media in de gaten

 • Jij helpt klanten met vragen over de service, producten en diensten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal een middelbare school diploma

 • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden

 • Jouw moedertaal is Nederlands

 • Jij bent erg leergierig en denkt in oplossingen

 • Je bent stressbestendig

 • Je bent flexibel

 • Je hebt een kritische blik

 • Medisch certificaat (dit wordt in Bulgarije geregeld)

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen december 2021 en december 2023.

Over het bedrijf

Yobbers

Yobbers

Je gaat aan de slag bij de werkgever in het buitenland via ons recruitmentplatform Yobbers. Na je sollicitatie brengen onze recruiters je in contact met de werkgever. Meer informatie over het sollicitatieproces kun je lezen in onze blogs.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 december 2021

Veelgestelde vragen

Ik heb specifieke vragen over de vaste baan vacature, aan wie kan ik die stellen?
Heb je vragen over een vaste baan vacature? Stel ze dan gerust via onze website chat. Wij beantwoorden graag al je vragen voor je. Heb je al gesolliciteerd op een leuke vaste baan vacature? Dan zal ons team van recruitment zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen. Aan een van onze collega’s van recruitment kun je ook al je vragen op afvuren.
Kan ik bij een vaste baan ook langer dan 12 maanden werken in het buitenland?
De werkgevers voor de vaste banen zijn op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor minimaal 12 maanden aan de slag te gaan. Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan is het vaak mogelijk om langer te blijven.
Ik heb interesse in een vaste baan vacature, maar geen ervaring in dit werk?
Leuk dat je interesse hebt in een vaste baan in het buitenland. Wanneer er specifiek gevraagd wordt om ervaring of een bepaalde diploma dan is dit noodzakelijk. Echter, soms wil een goede motivatiebrief helpen om de werkgever te overtuigen dat jij zonder de vereiste ervaring of diploma’s toch een goede toevoeging bent voor het bedrijf.
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt