Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Ga de uitdaging aan als accountmanager in Dublin!

 • Functie Accountmanager
 • Locatie Dublin, Ierland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Vereiste ervaring 3 jaren
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 21 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €4000
Covid-update - Dublin, Ierland
Informatie voor het reizen naar Ierland!
Voor Ierland geldt momenteel een “geel” reisadvies.  Dat betekent dat je vanuit Nederland naar Ierland kunt reizen met een negatieve PCR test met een geldigheid van 72 uur. Na aankomst in Ierland ga je 14 dagen in quarantaine. Echter mag je deze beëindigen wanneer je op de vijfde dag negatief test. Voor meer informatie over de Corona situatie kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in je leven en zou jij die het liefst in het buitenland aangaan? 🌏  Één van de grootste bedrijven in de wereld gespecialiseerd in marketing, sales and service is op zoek naar een enthousiaste accountmanager in Dublin! Lees snel deze vacature in Ierland voor meer informatie en ontdek alles over wonen en werken in het buitenland.

Over jouw nieuwe baan als accountmanager in Dublin
Wanneer jij gaat wonen en werken in Dublin ga jij aan de slag voor een groot internationaal bedrijf gespecialiseerd in software. Jij komt terecht in een groot internationaal team waarmee je veel kunt optrekken. Samen met jouw nieuwe collega’s zorgen jullie ervoor dat jullie klanten een compleet pakket hebben om processen zo goed mogelijk te optimaliseren binnen hun bedrijf. Hierbij is de klantervaring enorm belangrijk en jij kunt klanten daarbij helpen! Jouw klanten zijn kleine tot medium bedrijven die het doel hebben om te groeien. 

Als accountmanager in Dublin is het jouw uitdaging om met jouw goede verkoopstrategieën succes te behalen binnen de Benelux. Dit is voor jou geen probleem aangezien jij al meerdere jaren ervaring hebt in de sales sector. In deze markt ga jij op zoek naar nieuwe bedrijven die gebruik willen maken van jullie software en zorg jij dat zij groeien en zo goed mogelijk processen optimaliseren. Om jouw klanten zo goed mogelijk te informeren geef jij online demos en maak je een uniek voorstel speciaal en passend bij de klant. Haal jij de targets die gezet zijn? Super fijn, dan kan jouw jaarsalaris nog eens uitgebreid worden met bonussen tot €55.000 op jaarbasis! 😃  

Werken in Dublin
Heb jij altijd al relevante werkervaring willen opdoen en er over nagedacht om te gaan wonen en werken in het buitenland? De Ierse hoofdstad Dublin biedt de perfecte combinatie van gezelligheid en een gave uitdaging op gebied van werken in een internationale omgeving. Naast jouw nieuwe baan als accountmanager in Dublin zul jij je geen moment vervelen in de prachtige hoofdstad. Dublin staat natuurlijk bekend om de typische gezelligheid in de pubs en de levendige steden vol historische kenmerken. Daarnaast is de mooie stad versierd met vele terrasjes en leuke winkeltjes. Om de Ierse cultuur in geuren en kleuren te beleven is er bijna geen beter moment dan het vieren van St. Patricks Day. Op deze feestdag kleurt heel Ierland groen en wordt er uitbundig feest gevierd.

Tip! Om een echte Guinness (bier) in style te drinken is het Guinness Storehouse de place-to-be. Hier word je meegenomen in het brouwproces van a tot z. Cheers!  🍻

Klinkt wonen en werken in Dublin als een uitdaging die jij graag wilt aangaan? Grijp deze unieke kans met beide handen aan en werk aan jouw carrière als accountmanager. Solliciteer snel op deze te gekke job in Ierland! 🇮🇪
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een startsalaris van €53000 op jaarbasis + target bonus oplopend tot €55000 op jaarbasis

 • Je krijgt interactieve trainingen met alle medewerkers

 • Een goede schooltoelage per jaar

 • Een goed pensioen

 • Een basis zorgverzekering

 • Geweldige collega's om van te leren!

 • Je kunt genieten van sociale bedrijfsuitjes, feesten en evenementen

Wat moet je daarvoor doen?

 • Identificeer snel de uitdagingen waarmee onze potentiële klanten worden geconfronteerd en ontdek de beste marketingoplossingen voor hun bedrijf

 • Sluit voortdurend nieuwe deals op of boven het quotumniveau

 • Zorg voor goede relaties met hooggekwalificeerde en middelgrote bedrijven

 • Bouw relaties op met potentiële klanten

 • Werk samen met de marketing- en technologieafdelingen

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in de sales

 • Je spreekt vloeiend Engels

 • Je hebt doorzettingsvermogen om doelen te behalen

 • Je hebt verkoop- en afsluitvaardigheden

 • Je bent opgeleid en/of gecertificeerd in verkoopmethodes

 • Je bezit minimaal over een MBO diploma

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen oktober 2021 en december 2023.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 juli 2021
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

#Yobbers avonturen uitgelicht

Wil je ook jouw foto hier terugzien? Deel je foto op Instagram met #yobbers

Veelgestelde vragen

Hoe blijven jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het buitenland?

Wij nemen de gezondheid en veiligheid van onze avonturiers erg serieus en willen dat jullie werkomgeving op elk moment veilig en gezond is. Dagelijks hebben onze recruiters contact met onze klanten (de werkgevers in het buitenland). Zo blijven wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ook heeft Yobbers een speciaal team samengesteld dat alles in de gaten houdt met betrekking tot het coronavirus. Uiteraard bekijken zij de site van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de sites van de overheden in het buitenland en de site van het WHO (World Health Organization) en volgen hun adviezen op.

Moet ik een Engelse of Nederlandse cv uploaden op mijn profiel?

Je kunt je cv uploaden op je profiel in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor alle vaste banen vacatures is het van belang dat jij je meest recente Engelse cv upload, zodat onze recruiters je cv kunnen doorsturen naar de recruiters van de werkgever in het buitenland. Deze recruiters zullen niet altijd Nederlands zijn. Voor een aantal vakantiewerk vacatures is een Nederlandse cv voldoende, maar we willen je altijd aanraden om ook een Engelse cv te uploaden op je profiel.

Hoe regel ik een accommodatie in het buitenland?

Je hebt natuurlijk een plek nodig om te wonen wanneer jij in het buitenland gaat werken. Het verschilt uiteraard per werkgever wat zij aanbieden qua accommodatie en wat zij voor je kunnen betekenen. In ieder geval kan elke werkgever je van tips voorzien voor het vinden van geschikte woonruimte! Daarnaast hebben wij ontzettend veel blogs geschreven waar wij je voorzien van handige tips voor het vinden van woonruimte in bijvoorbeeld Barcelona, Berlijn en Dublin. Deze blogs kun je hier vinden.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt