Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Het bekende 'Ik Vertrek'-hotel is opzoek naar een allrounder

 • Functie Algemeen medewerker
 • Locatie Gries im Sellrain, Oostenrijk
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 6 maanden tussen 9 augustus 2021 en 1 juli 2022.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

Omschrijving

Wat je kan verwachten als algemeen hotelmedewerker
Je taken zullen zeer afwisselend zijn en zowel in als rondom het hotel plaats vinden. 
Je verzorgt de housekeeping van de 19 diverse hotelkamers. Je zorgt ervoor dat de kamers van de gasten keurig op orde zijn. Bedden opmaken, stofzuigen en alles moet natuurlijk weer helemaal blinken. 
Je verzorgt de bediening op het terras en in het restaurant. En ook taken in de keuken en de afwas kunnen onderdeel zijn van een afwisselende werkdag. 
Maar er is ook altijd buiten wat te doen, denk aan gras maaien of sneeuw schuiven, dus de frisse berglucht is binnen handbereik.
Ben jij zelfstandig, maar ook een teamspeler? Dan zal jij je hier helemaal thuis gaan voelen. 

Jouw toekomstige werkplekje! 
Jij kunt een plekje bemachtigen in het gezellig en vooral gedreven team. Ons team bestaat uit meerdere Nederlandse mensen, dus jij gaat je zeker geen buitenbeentje voelen! Het is ook belangrijk voor ons dat jij je op je gemak voelt bij het gezin. Ons gezin bestaat uit 4 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13, maar andersom is het ook net zo belangrijk. Op dit moment is het familiehotel op zoek naar een persoon die als algemeen hotelmedewerker met ambitie aan de slag wil gaan. Zie jij jezelf al bij dit hotel werken en ben jij voor minimaal 6 maanden beschikbaar? Dan is dit echt iets voor jou! 
 
Heel veel voordelen! 
We hebben in het hotel en kamer voor je met gratis wifi en natuurlijk uitzicht op de bergen. Elke dag kun je lekker eten, dus ook op je vrije dagen. Je ontvangt een leuk salaris en de ziektekostenverzekering wordt voor je betaald! Verder zullen we je helpen met andere zaken die geregeld moeten worden. Geen zorgen dus! 
 
Wat vooral belangrijk is
Jij gaat ervoor zorgen dat je het de gasten naar hun zin gaat maken en dat ze hierdoor weer snel terug willen komen. En natuurlijk dat de gasten goede reviews plaatsen op de diverse websites. Dit zal niet alleen de gasten veel positiviteit geven, maar ook jij krijgt daar ontzettend veel energie van! Heb jij deze positieve instelling op mensen en daarbij ervaring en een passende opleiding gedaan? Dan moet je niet langer wachten want voor je het weet is dit leuke plekje in het familiehotel Alpengasthof Grieserhof weg. 

We kijken uit naar je sollicitatie met motivatie en hopelijk naar de kennismaking!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Woonruimte incl. wifi

 • Eten en drinken, ook op je vrije dagen

 • Leuk salaris

 • De ziektekostenverzekering wordt betaald

Wat moet je daarvoor doen?

 • Gras maaien of sneeuw schuiven

 • Afwisselende taken

 • Bediening bar, terras en restaurant

 • Assisteren in de keuken

 • Kamers tip-top in orde maken

Wat verwachten wij van jou?

 • Positieve instelling

 • Enige ervaring in de horeca

 • Passende opleiding

Beschikbaarheid

Minimaal 6 maanden tussen 9 augustus 2021 en 1 juli 2022.

Over bedrijf

Alpengasthof Grieserhof

Alpengasthof Grieserhof

Alpengasthof Grieserhof is een echt familiebedrijf. Martin en zijn vrouw Linda runnen het hotel, ondersteund door een kleine groep gemotiveerde medewerkers. Grieserhof ligt aan de ingang van het dorp Gries im Sellrain en biedt een heerlijk uitzicht op de imposante bergwereld van het Sellraintal. Vanwege de centrale ligging kunnen zowel gemoedelijke wandelingen als hoogalpiene bergtochten direct voor de huisdeur worden gestart. In de directe omgeving bevinden zich een supermarkt, de populaire Sonnenberglift en in de 'achtertuin' de langlaufloipe met avondverlichting. Het skigebied Kühtai en de hoofdstad van de Alpen Innsbruck liggen op slechts enkele kilometers afstand. De gezellige Zirbenstube (verblijfsruimte in Tirolische stijl) met houtkachel, biedt een warme en gemoedelijke sfeer om van onze á la carte keuken te genieten of voor een warm drankje met wat lekkers. In het grote restaurant kunt de gasten ’s ochtends ontbijten en is er een babyspeelhoek gemaakt. Onder in de kelder is er ook een speelruimte met o.a. een tafelvoetbal en game computers, beamer en discolichten. Daarnaast kunnen de gasten een drankje doen in de hotelbar 'Wonderbar' en een kaart- of dartspel doen. In de gang naast de ingang van de bar staat een kast met spelletjes voor jong en oud. ’s Zomers kunnen de kinderen lekker buiten spelen in de speeltuin, terwijl de ouders genieten op het zonneterras.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 5 augustus 2021
Geplaatst
circa een maand geleden

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt