Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Allround medewerker op een prachtige camping in Duitsland!

 • Functie Allround campingmedewerker
 • Locatie Senheim, Duitsland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 6 weken tussen 15 april 2021 en 30 juni 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorieën Horeca en Camping
 • Bruto maandsalaris €900 - €1600

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Senheim, Duitsland
Informatie voor het reizen naar Duitsland!
Voor Duitsland geldt momenteel een "groen" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen! Zorg voor vertrek voor een negatief testresultaat (PCR-test niet ouder dan 48 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 72 uur), een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Omschrijving

Maak je klaar voor een fantastische tijd met een nieuwe baan in Duitsland! Een gezellige vier sterren camping is op zoek naar een allround medewerker die graag mee wilt helpen in het hechte team. Werken op een camping midden in de Duitse natuur, wie wil dat nou niet?!
 
Jouw nieuwe baan in Duitsland 🏕️
De Duitse camping wordt beheerd door Nederlanders. Een groot gedeelte van de gasten zal dus uit Nederland komen! Toch is het ook belangrijk dat je de Duitse taal beheerst. De grote camping heeft een eigen restaurant, allerlei leuke activiteiten en zelfs een supermarkt met verse producten. Je komt terecht in een team waar je vrienden voor het leven kunt maken. Altijd fijn!
 
Hoe ziet jouw dag eruit als allround medewerker op de camping in Duitsland? ’s Ochtends werk je in de campingwinkel of achter de receptie. Daarna maak jij koffie en thee klaar voor de pauze met je gezellige collega’s! ’s Middags regel jij een heerlijke warme maaltijd voor het team. Natuurlijk geniet je samen met hen van deze pauze. Nadat je de keuken hebt opgeruimd en schoongemaakt, is het tijd om te genieten van je vrije tijd! Mooi meegenomen: je krijgt een eigen caravan op het personeel terrein én drie maaltijden per dag.
 
Jouw geweldige tijd in Duitsland 🇩🇪
Wanneer jij gaat werken als allround medewerker op de camping is er van alles te doen in de omgeving. Zo ligt de rivier de Moezel naast de camping, hier kun je een frisse duik nemen! Bovendien biedt de camping allerlei activiteiten waar je aan mee kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van kanoën, wijnproeven of touren op een segway? 
 
De Duitse camping ligt in het dorp Senheim. Senheim ligt vlak bij de Eifel, een groot natuurgebied met een prachtig uitzicht! Geen hoogtevrees? Bewandel dan de spectaculaire Geierlay, de allerhoogste hangbrug van Duitsland! Wanneer je een weekendje vrij hebt tijdens het werken in Duitsland, heb je genoeg tijd om het stadsleven te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld metropool Frankfurt en bewonder de historische museums, een skyline vol wolkenkrabbers en andere gave bezienswaardigheden!
 
Kortom, je zult je geen moment vervelen tijdens deze afwisselende baan in Duitsland! Sta jij al klaar om te vertrekken? Solliciteer dan nu! 🙌🏻
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je komt terecht in een heel hecht en gezellig team vol nieuwe vrienden!

 • Je krijgt 2x een broodmaaltijd en 1x warm eten per dag

 • Je krijgt een eigen plekje in een caravan op het personeelsterrein

 • Er zijn aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Het is een onvergetelijke ervaring in Duitsland!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Catering verzorgen voor het gehele team

 • Keuken opruimen en schoonmaken

 • Werken in de campingshop en achter de receptie

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beheert de Nederlandse taal goed

 • Je spreekt Duits

 • Je bent een gezellige teamplayer

 • Je bent flexibel ingesteld

 • Je beschikt over relevante werkervaring

Beschikbaarheid

Minimaal 6 weken tussen 15 april 2021 en 30 juni 2021.

Over bedrijf

Camping Holländischer Hof

Camping Holländischer Hof

Onze camping ligt in het Moezeldal in Duitsland en is gelegen tussen de steden Koblenz en Trier (Cochem-Zell). Het Moezeldal is een toeristisch aantrekkelijk gebied, waar ook de wijnbouw een grote rol speelt. Camping Holländischer Hof is een drukbezochte, viersterren-camping waar met name toeristische gasten verblijven (geen vaste-gasten-camping). In het najaar staat het verblijf met name in het teken van de wijnbouw en de wijnfeesten. We zijn dan druk bezocht door Nederlandse, Duitse, Belgische en Deense gasten. Daarnaast ligt bij de camping een jachthaven die ook in de receptie wordt beheerd.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Jeroen

Moinn,

Ik zag dat jullie van april tot eind juni iemand zoeken maar vroeg mij af of jullie verder in het seizoen ook nog mensen zoeken (einddatum augustus/september). Ik spreek gemiddeld Duits (halfjaar in Hamburg gestudeerd), vloeiend Engels en basis Frans. Qua beschikbaarheid kan ik rond begin juni beginnen (of eerder/later als dit nodig is).

Graag kom ik jullie reactie tegemoet!

Reactie van werkgever:

Goedemiddag Jeroen,
Op dit moment alleen voor de periode tot eind juni.
m.vr.gr. Mario

Joyce

Hallo
Is het erg als men geen vloeiend Duits kan spreken? Mijn moedertalen zijn wel Nederlands, Frans en Engels.
Alvast bedankt!

Reactie van werkgever:

Goedemorgen Joyce, Allereerst bedankt voor jouw interesse voor onze camping. Omdat we veel Duitse gasten hebben is een redelijke beheersing van de duitse taal belangrijk.
Met vriendelijke groet, Mario

Elly

Goededag, is er ook een mogelijkheid om met zijn tweeën aangenomen te worden?

Reactie van werkgever:

Goedemorgen Elly, ja dat is eventueel ook mogelijk maar dat is o.a. ook afhankelijk van de periode en jullie interesses en kennis/opleiding

Jolanda

Goedenavond,

Zit er een maximale leeftijd aan deze vacature vast?

Met vriendelijke groet, Jolanda

Reactie van werkgever:

Goedemorgen,
Als u over een eigen caravan beschikt is leeftijd natuurlijk geen punt. (huisvesten tussen de studenten is is voor iemand die ouder is, denk ik, dan geen optie)

Gerelateerde artikelen