Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Enthousiaste animatoren gezocht op een Grieks eiland!
Populair

 • Functie Animator
 • Locatie Lefkas, Griekenland
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 3 maanden tussen juni 2021 en oktober 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Animatie
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Lefkas, Griekenland
Informatie voor het reizen naar Griekenland!
Voor Griekenland geldt momenteel een "oranje" reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland naar Griekenland voor noodzakelijke doeleinden (zoals werken in Griekenland) gerust kunt reizen, mits je een negatieve PCR test hebt met een geldigheid van 72 uur. Je hoeft in Griekenland niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Griekenland kun je onze speciale Corona blog bekijken. 

Omschrijving

Ben jij dol op kinderen en heb je energie voor tien? Ga dan dit avontuur aan! Ga werken als animatiemedewerker in Griekenland! Zie je jezelf al zitten in het prachtige Griekenland, terwijl je het avontuur van je leven ervaart? Lees dan snel verder over wat deze leuke baan jou te bieden heeft..

Jouw baan als animatiemedewerker
Wil jij gasten, en natuurlijk jezelf, een onvergetelijke zomer laten beleven? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Ook als je in september bijvoorbeeld terug moet voor de studie, is er in overleg met de werkgever een andere einddatum mogelijk. Als animatiemedewerker verzorg jij samen met je collega’s een ‘5 sterren’ animatieprogramma op locatie. De locatie bestaat uit 12 villa’s, waaruit je verantwoordelijk bent voor ongeveer 20 kids. Samen met je collega’s houd jij je bezig met het plannen, organiseren en uitvoeren van een ontzettend tof animatieprogramma. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om je eigen pizza avond en barbecue te organiseren?! Naast het animatieprogramma biedt je ook kinderopvang aan. Jij vermaakt de kinderen terwijl hun ouders een uitstapje in de omgeving maken. Met jouw talent en enthousiasme bezorg jij de kinderen een fantastische vakantie!

Werken in Griekenland
Je gaat werken in Lefkas, een van de schitterende Griekse Eilanden. Lefkas is een eiland waar veel te beleven valt! Ga bijvoorbeeld in je vrije tijd relaxen op een van de mooie witte zandstranden waar het eiland om bekend staat. Dat klinkt toch als een droom?! Of ga in het weekend naar de stad Nidri, de gezelligste badplaats van het eiland. Hier vind je een mooie boulevard met talloze winkels, leuke eettentjes en souvenirwinkels. De perfecte plek om lekker te shoppen dus! Ben je meer van de cultuur? Ga dan naar Kaligoni. In deze stad vind je de geschiedenis van Lefkas. Je vind hier bijvoorbeeld een ruïne van een Romeins theater, delen van een aquaduct en een begraafplaats. Heb je wat meer tijd? Ga dan een boottocht maken naar de dichtbij gelegen eilandjes. Misschien kom je dan zelfs wel dolfijnen tegen! Zoals je leest zal jij je dus geen moment gaan vervelen op Lefkas! 

Let op! Vragen, cv's en sollicitaties dienen in het Engels opgesteld te worden bij deze vacature in het buitenland. 
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een onvergetelijke ervaring in een internationale omgeving!

 • Je krijgt je een accommodatie

 • Je krijgt een Grieks arbeidscontract (je salaris wordt uitgekeerd op je Nederlandse bankrekening)

 • Er is een auto voor het team om te gebruiken! Deze kun je gebruiken om boodschappen te doen of in je vrije tijd de omgeving te ontdekken!

 • Per gewerkte maand krijg je 2 vakantiedagen, en feestdagen worden gecompenseerd

 • Je heen - en terugreis worden vergoed!

 • Je krijgt je eigen uniform

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het plannen, organiseren en uitvoeren van een onvergetelijk animatieprogramma!

 • Het verwelkomen van de gasten en kinderen bij aankomst

 • Opstellen van rapporten, geven van feedback aan ouders en het voeren van overige administratie

 • Het promoten van het animatieprogramma aan de gasten

 • Het uitvoeren van gezondheids- en veiligheidscontroles en checks

 • Helpen bij eventuele vragen of problemen van gasten

 • Je rouleert mee in het rooster voor de pick-up en drop-of van de luchthaven

 • Je support je collega’s bij het klaarmaken van de villa’s op wisseldagen

 • Overige werkzaamheden die horen bij het begin – en einde van het seizoen (Extra schoonmaak, inventarisatie check, etc.)

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring met kinderen

 • Jij hebt een relevante afgeronde opleiding > MBO 4 (bijv. onderwijsassistent, pabo, pedagogiek, SPW/SPH) op zak.

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels

 • Je bent verantwoordelijk en flexibel!

 • Het bezit van een rijbewijs en/of een EHBO-diploma zijn een pré

Beschikbaarheid

Minimaal 3 maanden tussen juni 2021 en oktober 2021.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 7 juli 2021
Geplaatst
18 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik solliciteren op een vakantiewerk vacature?

Leuk dat je graag de uitdaging aan wil gaan in het buitenland. Om te kunnen solliciteren is het belangrijk dat je een account aanmaakt op onze website. Zodra je deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je vrijblijvend solliciteren op de vacatures die aansluiten bij je interesses. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken hier een account aanmaken. Wanneer je solliciteert op een vakantiewerk vacature krijgt de werkgever hier bericht van en zal je zo snel mogelijk voorzien van een reactie. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Ik heb specifieke vragen over de vakantiewerk vacature, aan wie kan ik die stellen?

Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Jill

Hi, het lijkt mij erg leuk om aan de slag te gaan deze zomer in Griekenland als animator!
Er staan een aantal vereisten bij de vacature waar ik (deels) niet aan voldoe; bij de vereisten staat dat er wordt verwacht dat je meer dan 2 jaar werkervaring hebt met kinderen, ik heb zelf vorige zomer gewerkt als animator op een vakantiepark en daar ervaring opgedaan als animator.
Verder studeer ik psychologie, ik voldoe hierbij niet aan de relevantie afgeronde opleiding.
Zelf ben ik beschikbaar in juli en augustus in plaats van het heden tot oktober. Ik vroeg mij af of het zin heeft om te solliciteren op deze vacature, aangezien ik niet alle verwachtingen en eisen kan invullen! Ik hoor graag van jullie!

Reactie van werkgever:

Goedemorgen Jill en bedankt voor je vraag. Met betrekking tot de functie moeten kandidaten over een passende kwalificatie voor kinderopvang beschikken om de functie te kunnen vervullen. In het VK is deze kwalificatie een niveau 3 en kwalificeert individuen om te werken met vroege jaren, de leeftijd van 0-3. Als u denkt dat u over een geschikte kwalificatie beschikt, laat het me dan weten, dan kunnen we een afspraak maken om de functie verder te bespreken. Beste wensen, Amy.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen