Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Au pair gezocht voor gezin op Bonaire!

 • Functie Au pair
 • Locatie Kralendijk, Bonaire, Bonaire Sint Eustatius en Saba
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode De gehele periode van 01 jan 2021 t/m 01 jul 2022.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 30
 • Bruto maandsalaris €700

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Omschrijving
Vind jij het leuk om met kinderen te werken? Ben jij toe aan een uitdaging in het buitenland en lijkt het je gaaf om te werken op Bonaire? Een Nederlands gezin is op zoek naar een au pair op dit zonnige eiland. Lees snel verder om te kijken of deze vacature iets voor jou is! 🇧🇶

Werken als au pair
Je komt terecht in een gezellig Nederlands gezin met drie kinderen. Dit gezin verhuist vanaf januari naar Bonaire omdat de ouders daar in een ziekenhuis gaan werken, beiden als dokter. De jongste twee kinderen (8 maanden en 2,5 jaar oud) gaan naar de crèche en de oudste van 4 gaat naar school. ’s Ochtends maak jij de kinderen klaar en breng je ze met de auto naar de crèche of school. ’s Middags en één dag per week zullen de kinderen thuis zijn. Je zorgt dan voor ze, kookt eten en speelt gezellig met de kinderen! Verder zal je lichte werkzaamheden in het huishouden verrichten en met de kinderen zwemmen, daarom is het van belang dat je een zwemdiploma hebt! 🏊
 
Beide ouders hebben onregelmatige werktijden, soms zal je dus ‘s avonds of een dag in het weekend werken. Tijdens het werken op Bonaire krijg je een eigen kamer én badkamer van het gezin. Bovendien krijg je zakgeld volgens de au pair regels en krijg je hulp bij het regelen van papieren (visum, verzekering, etc.). Super chill!
 
Jouw tijd op Bonaire
Tijdens het wonen op Bonaire kun je van alles gaan doen. Toeristen over de hele wereld trekken naar het eiland voor onder andere de watersporten kitesurfen, windsurfen en duiken. Neem genoeg zomerkleding mee als je gaat werken op Bonaire. Het is er namelijk het hele jaar door heerlijk weer! ☀️ Wist je trouwens dat Bonaire onderdeel is van het Nederlands Koninkrijk? De feestdagen zijn bijvoorbeeld bijna hetzelfde, maar de cultuur is wel anders. De sfeer op Bonaire is bijvoorbeeld een stuk meer relaxed dan in Nederland! 🇳🇱
 
In je vrije tijd op Bonaire kun je genieten aan het strand, een duik nemen in de helderblauwe zee of op zoek gaan naar flamingo’s rond het Gotomeer. Heb je een weekendje vrij? Bezoek een gezellig terrasje, ga lekker uit eten of neem surflessen. 
 
Zie jij het al helemaal zitten om dit gezellige gezin te helpen op het prachtige Bonaire? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Wie weet zit jij straks in het vliegtuig naar de Caribische Eilanden. ✈️
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Je eigen kamer én badkamer

 • Hulp met het regelen van papieren (visum, verzekering, etc.)

 • Vrije tijd om het prachtige eiland Bonaire te ontdekken

 • Een salaris van 500 USD per maand

Werkzaamheden

 • Het zorgen voor en spelen met drie kinderen

 • Kinderen klaarmaken en naar de crèche/school brengen

 • Lichte huishoudelijke taken

 • Avondeten koken

Functie-eisen

 • Je bent flexibel: je vindt het prima dat de werktijden elke week anders kunnen zijn

 • Je hebt werkervaring met kinderen

 • Een rijbewijs

 • Je hebt een EHBO-diploma of bent bereid een EHBO-cursus te doen

 • Aantoonbare ervaring met meerdere jonge kinderen opvangen

Beschikbaarheid

De gehele periode van 1 januari 2021 t/m 1 juli 2022.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Aline

Duidelijk te laat. Maar wie niet waagt niet wint. Ik ben een belgische verpleegkunde en kite-instuctor. Net zelf een jaar in Aruba gewerkt in het ziekenhuis. Helemaal verliefd geworden op de Caraibean vibe. Anyway super enthousiast en klaar on jullie te leren kiten :) groet!

Reactie van werkgever:

Hoi Aline,
Dank voor je megaenthousiaste reactie. We zijn inmiddels al ver in de gesprekken inderdaad. Hopelijk zit je gauw weer in de Caraïben!
Groet, Lena

Tom

Beste, ik heb ervaring in deze sector en zou de gehele periode kunnen, kijk er erg naar uit zelfs, alleen kan ik mijn cv niet uploaden op de website, is er een andere manier om contact op te nemen?

Reactie van werkgever:

Beste Tom,
Wat leuk dat je zo enthousiast bent!
We zijn inmiddels al erg ver met een paar kandidaten dus daar gaan we hopelijk wel iemand uit kunnen selecteren.
Succes met het vinden van een leuke functie in het buitenland!
Groet, Lena

Marije

Goedeochtend,
Zijn jullie nog steeds naar iemand op zoek? Of zijn jullie inmiddels al voorzien?

Reactie van werkgever:

Beste Marije,
Hartelijk dank voor je interesse! We zijn inmiddels inderdaad al erg ver met een paar kandidaten dus daar gaan we hopelijk wel iemand uit kunnen selecteren.
Succes met het vinden van een leuke functie in het buitenland!
Groet, Lena

Sanne

Goededag,
Deze vacature spreekt me zo erg aan. Ik heb ervaring met kinderen en in de zorg.Ik ben alleen pas in februari klaar met de opleiding verzorgende IG. Mij lijkt het erg leuk om au pair te zijn en dan nog vooral in het buitenland. Het is altijd al een droom geweest. Ik ben voor lange tijd beschikbaar!

Reactie van werkgever:

Hoi Sanne,
Hartelijk dank voor je interesse! Er is zoveel animo dat we vooralsnog genoeg gegadigden hebben die rond de jaarwisseling met ons mee kunnen vliegen, dus daar gaan we nu mee verder. Mochten we geen geschikt persoon vinden dan blijven we doorzoeken met eventueel aangepaste eisen en zal de vacature open blijven.

Irene

Mocht het mogelijk zijn voor een kortere periode dan één jaar ben ik graag beschikbaar :) Ik ben verpleegkundige

Reactie van werkgever:

Hoi Irene,
Zie het antwoord op de vraag van Lotte. Mochten we er niet uitkomen dan zal de vacature mogelijk aangepast worden wat periode betreft, maar voor nu is er ook veel aanbod van mensen die de gehele periode kunnen dus dat heeft nu even de voorkeur.
Groet, Lena

Gerelateerde artikelen