Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Au Pair gezocht in Tarragona, Spanje!

 • Functie Au Pair in Spanje
 • Locatie Tarragona, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 62 dagen tussen 24 juli 2017 en 20 augustus 2017.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Au Pair
 • Bruto maandsalaris €700 - €800
Covid-update - Tarragona, Spanje
Informatie voor het reizen naar Spanje!
Op dit moment geldt er voor heel Spanje (zowel het vaste land als de Balearen en Canarische eilanden) nog code oranje. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Spanje kan reizen voor noodzakelijke doeleinden zoals werken in Spanje. Bij aankomst in Spanje moet je wel altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Je hoeft in Spanje dan niet in quarantaine. Winkels, terrasjes en musea zijn ook weer (beperkt) open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Spanje kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Ben jij goed met kids én niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit een unieke uitdaging voor jou. Onze opdrachtgever: een campingeigenaar in Tarragona zoekt een Au Pair voor zijn dochtertjes. Overdag ben je de oppas en beleef je de leukste momenten. In de avond werk je 2 uurtjes mee in de horeca. Zo doe veel werkervaring op en heb je een afwisselende zomerjob! Je gaat ongeveer 40 uur per week aan de slag, verdeeld over zes dagen. Je hebt genoeg vrije tijd om lekker te genieten van de Spaanse zon of een dagje naar Barcelona te gaan! Op deze manier geniet je van ontzettend leuk vakantiewerk en doe je veel ervaring op. Wees er snel bij en solliciteer nu op deze vacature en wie weet werk jij deze zomer in het warme Spanje. Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust onderaan de vacature.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Je deelt accommodatie met het entertainment team

 • Eten en drinken

 • Je verdient €760,- netto per maand

 • Een onvergetelijke zomer aan de Spaanse kust!

Werkzaamheden

 • Leuke activiteiten ondernemen

 • Brengen en ophalen

Functie-eisen

 • Je bent minimaal 18 jaar

 • Je bent beschikbaar van 24 juli tot 20 augustus

 • Engels is geen probleem voor jou; dit zal de voertaal worden

 • Wat horeca ervaring is een pre, maar geen vereiste

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 24 juli 2017 en 20 augustus 2017.

Over bedrijf

Cosmo

Cosmo

We are Cosmo. Al ruim 20 jaar zijn wij een bekende naam in de wereld van entertainment en hospitality. Wij bieden opleidingen, trainingen, stages, werkervaringsplekken en bemiddelen (bij)banen. In Nederland en Spanje. Met meer dan 600 talenten en professionals toveren we een glimlach op de gezichten van gasten en bezorgen we hen een onvergetelijke tijd. En dat doen we ook voor onze professionals. In grote en kleine internationale Cosmo-teams van entertainers en teamleiders laten we onze professionals schitteren op het juiste podium. Wij zijn betrokken en persoonlijk contact staat bij ons op 1. Jij bent voor ons geen nummer en we vinden het belangrijk dat jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent binnen een team waar jij je echt thuis voelt.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Iris

Hoi hoi! Ik zag deze vacature en ik werd gelijk enthousiast! Maar ik had wel een vraagje. Het motivatiefilmpje en de sollicitatie, ik neem aan dat deze in het Engels zijn? En bij het gezin thuis is de voertaal dan ook Engels, want helaas heb ik geen ervaring met de Spaanse taal.

Groetjes,

Iris

Reactie van werkgever:

Hoi Iris,

Leuk dat je zo enthousiast bent! Spaans is ook geen vereiste voor deze functie, dus dat is helemaal niet erg. Engels is wel belangrijk dus je kunt er zeker voor kiezen het filmpje in het Engels op te nemen.
Veel succes!

Groetjes Marijke

Anouk

Ik vraag me eigenlijk precies hetzelfde af als Julia!

Reactie van werkgever:

Hoi Anouk, bij deze dan :) de kids zijn onder de tien en het betreft 2 meiden. Huishoudelijke taken horen niet bij je functie. Het betreft echt 'oppassen' en leuke dingen met de meiden doen. In de avonduren vervul je een aantal horeca taken, zaterdag overdag ook een paar uurtjes en zijn dan zijn de kids gewoon bij de ouders.
Ben je al enthousiast? :)

groetjes Marijke

Julia

Goedemiddag,

Naar aanleiding van deze vacature heb ik nog wel een paar vragen! :-)

De werkzaamheden zijn eigenlijk kort omschreven, vaak wordt er als au pair ook van je verwacht dat je eten kookt en helpt in het huishouden. Is dat hier ook zo?

En hoe oud zijn de twee meiden?

Groetjes,

Julia

Reactie van werkgever:

Hoi Julia,

ik heb je sollicitatie inmiddels ontvangen dus ik verwacht ik een telefoongesprek je vraag te kunnen toelichten ;)

groetjes Marijke

Gerelateerde artikelen