Alle vacatures

Gave baan als Implementation Specialist voor Google Ads in Lissabon!

 • Functie Web Product Implementation Specialist
 • Locatie Lissabon, Portugal
 • Nationaliteit Nederlands en Belgisch
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €950 - €1250

Het is mogelijk om te starten op 22 november 2021.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

Covid-update - Lissabon, Portugal
De kleurcode voor het vasteland van Portugal en voor Madeira is geel. De kleurcode voor de Azoren is zelfs groen! Dat betekent dat je vanuit Nederland gewoon naar Portugal kunt reizen en ook gewoon aan de slag kan gaan in bijvoorbeeld Lissabon. Voor binnenruimtes is momenteel een vaccinatiebewijs of negatief testbewijs nodig in weekenden en op feestdagen, voor buitenruimtes niet is dit niet nodig. Gelukkig zal er door het zonnige weer in Portugal genoeg te doen zijn in de buitenlucht!

Bij aankomst in Portugal moet je wel altijd beschikken over een negatieve testuitslag (PCR-test niet ouder dan 72 uur of een antigeensneltest niet ouder dan 48 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Portugal dan niet in quarantaine. Voor meer informatie over de Corona situatie in Portugal kun je onze speciale Corona blog bekijken. 
€4000 startersbonus! 💰
Start dan jouw internationale carrière als Web Product Implementatie Specialist voor Google Ads in het mooie Lissabon en ontvang een startersbonus van €4000 wanneer je start op 22 november 2021! 💰 Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? 

Voorwaarden:
- 50% wordt uitbetaald bij ondertekening van het contract en 50% na zes maanden in dienst
- Als je besluit het bedrijf te verlaten voor het einde van de 12 maanden-arbeidsovereenkomst, moet het volledige bedrag worden terugbetaald


Verwijs een vriend(in) en ontvang €300!

Deel jouw enthousiasme voor werken in het buitenland met een vriend(in) en ontvang een beloning t.w.v. €300!

Omschrijving

Ben jij gepassioneerd door online marketing en nieuwe technologieën en wil je werken voor een toonaangevend technologiebedrijf? Start dan jouw internationale carrière als Web Product Implementatie Specialist voor Google Ads in het mooie Lissabon! 

Jouw baan als Web Product Implementation Specialist 
Als Web Product Implementation Specialist in Lissabon ondersteun jij klanten uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Om jou kennis en vaardigheden uit te breiden ga jij de eerste zes weken een online training volgen. Daarna word jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe dienst die specifiek is afgestemd op de veeleisende en kritische programma's van klanten. Jij verleent de beste service en geeft advies aan klanten. Daarnaast zullen jouw werkzaamheden bestaan uit het communiceren met adverteerders en interne verkoop-en service teams via telefoon, e-mail, chat en video calls. Het uitvoeren en beoordelen van web gebaseerde producten valt ook onder jouw dagelijkse taken. Jij bent in het weekend vrij en hebt dus genoeg tijd om de omgeving te ontdekken! 

Je nieuwe werkgever in Lissabon
Je komt terecht bij een van de meest gerespecteerde werkgevers in Portugal voor het Google Ads project in Lissabon. Jij maakt deel uit van een gemotiveerd en internationaal team. Jij zal tijdens jouw baan als Web Product Implementation Specialist thuis aan de slag gaan. Deze werkgever zorgt goed voor jou! Jij wordt namelijk voorzien van de benodigde apparatuur zodat jij thuis aan de slag kunt! Daarnaast ontvang jij een gratis vliegticket, accommodatie wordt voor je geregeld en je volgt vooraf een betaalde training. Deze werkgever biedt ook nog andere leuke extra’s zoals taalcursussen en sportprogramma's. 
 
Wonen en werken in Lissabon
Ontdek Lissabon, proef de lokale gerechten en geniet van de zon op een van de prachtige stranden in de hoofdstad van Portugal. Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in het hart van Lissabon, dus de omliggende parken, restaurants en bars zijn binnen handbereik! Verken in je vrije tijd al het moois dat Lissabon te bieden heeft. Ga gezellig met collega's of vrienden op pad. Laat je meenemen door mooiste straatjes en wijken in de wereld beroemde tram 28. Bezoek het kasteel SãoJorge en geniet van een fantastisch uitzicht over de rivier de Taag.

Solliciteer snel en ga aan de slag in het prachtige Lissabon!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Competitief salaris & prestatiegebonden bonus

 • Betaalde opstarttraining van 6 weken (de training omvat training over het maken van Google-advertenties en een inleiding tot JavaScript en HTML5)

 • Verhuispakket (optioneel bedrijfshuisvesting, taalcursussen, sportactiviteiten, etc.) Terugbetaling van vliegticket (na 9 maanden dienst)

 • Allianz particuliere ziektekostenverzekering bij het ondertekenen van het contract Vaste werktijden van maandag t/m vrijdag

 • Een internationale werkomgeving

 • Veilige werkomgeving tijdens COVID-19: Werk vanuit huis en ontvang de benodigde arbeidsmiddelen van je werkgever

 • Aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden

Wat moet je daarvoor doen?

 • Communiceer met adverteerders en interne verkoop- en serviceteams via telefoon, e-mail, chat en video calls

 • Advies, ondersteuning en training voor klanten in het gebruik van de producten

 • Je biedt je klanten een hoogwaardige service en overtreft hun verwachtingen en de normen voor kwaliteitsbeoordeling

 • Het uitvoeren en beoordelen van web gebaseerde producten

Wat verwachten wij van jou?

 • Jouw moedertaal is Nederlands en je spreekt Engels B2 niveau

 • Je bent in het bezit van een diploma, een hbo diploma is een pré

 • Je bent vriendelijk, communicatief en kan goed luisteren

 • Je kunt een VOG of bewijs van goed gedrag en zeden aanvragen

 • Je hebt ervaring met werken in een B2B-omgeving

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen november 2021 en december 2023.

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 30 november 2021

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt