Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Gezelligste feestcafé van Griekenland zoekt personeel!

 • Functie Barmedewerkers & proppers
 • Locatie Kos, Griekenland
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 62 dagen tussen 01 jun 2016 en 27 aug 2016.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Uitgaansleven
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Hét gezelligste, gekste en meest sfeervolle feestcafé van Kos zoekt nieuwe teamleden voor zomer 2016!! Voor komende zomer zijn we weer opzoek naar leuke nieuwe collega’s (kroegtijgers) die ons team kunnen versterken. We zijn een echt feestcafé, dat betekent dus veel gekte en gezelligheid. Sfeer staat bij ons voorop, personeel is daarvoor ontzettend belangrijk. We zorgen dan ook goed voor onze mensen. Onder de Nederlanders zijn we de laatste jaren niet voor niets de populairste tent van het eiland. Wij bieden: Als eerst bieden we een ontzettend leuke en vertrouwde werkomgeving waarbij je een onderdeel wordt van een hecht team. Dit komt tot uiting in het feit dat veel collega's elk jaar weer terug komen. Je werkt in een groep met veelal Nederlanders en een Nederlandse baas. Wij regelen kosteloos belangrijke zaken voor je, zoals woonruimte en een werkvergunning. Wij zoeken: Gezellige en “prettig gestoorde” teamspelers voor achter de bar, in de bediening en voor PR (proppers). Ook zoeken we iemand met leidinggevende ervaring. Hebben we je enthousiast gemaakt? Solliciteer dan via de onderstaande knop! Wellicht ga jij dan met ons mee naar Griekenland en word je onderdeel van ons knettergekke, enthousiaste en veel-te-gezellige team van 2016!!
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Werkvergunning

 • Accomodatie

 • Onderdeel van een hecht team

 • Ontzettend leuke en vertrouwde werkomgeving

Functie-eisen

 • Je bent minimaal 20 jaar

 • Komende zomer ben je minimaal 6 weken beschikbaar, langer is alleen maar mooi

 • Je hebt redelijk wat horeca/promotie-ervaring

 • Je legt gemakkelijk contact en kan tegen een stootje

 • Je houdt van het nachtleven en komt om te werken én om te feesten

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 1 juni 2016 en 27 augustus 2016.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Kay

Beste Mirjam,

Zijn jullie momenteel nog steeds opzoek naar leuke en gezellige collega's?

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groet,

Kay Blommensteijn

Reactie van werkgever:

Hallo Kay,

We zijn met de laatste loodjes bezig, maar nog niet klaar. Je kan dus nog solliciteren, al zou ik daar niet al te lang meer mee wachten:).

Groet

Quinten

Is 19 jaar egt geen probleem want ik doe al drie koude acqusitie en ben een redelijke verkoper zou perfect in het straatje passen van jullie vacature????

Nikki

beste mirjam,

ik heb vandaag gesolliciteerd bij jullie, maar ik ben vergeten mijn beschikbaarheid erbij te zetten. Maar dat zal ik bij deze even doen, ik kan eerder beginnen maar ga 19aug zelf op vakantie, dus zou tot 17/18 aug kunnen blijven. Zien jullie dit als een probleem ?

Jesse

Beste Mirjam, ik ben samen met mijn vriendin opzoek naar een leuke zomer job, we hebben beide horeca ervaring en zijn harde werkers!! we kunnen vanaf eind juni werken tot eind augustus heeft u nog een plek voor ons?. ik hoor graag van u

Reactie van werkgever:

Hallo Jesse! Dat klinkt in ieder geval goed:). We zijn nog druk bezig met de sollicitaties en hebben dus nog plek. Kijk voor meer info op onze site en solliciteer zou ik zeggen! Groeten Mirjam.

Mike

Beste mirjam,

ik ben 19 jaar, ik word na de zomervakantie 20. Betekend dit dat ik geen kans maak op de functie? Aangezien er word gezegd 'minimaal 20 jaar'?

Reactie van werkgever:

Hallo Mike,

We geven wel de voorkeur aan iets oudere mensen, maar hebben ook wel eens een uitzondering gemaakt. Hangt van de persoon af. Je kan het altijd gewoon proberen:).

Groet Mirjam.

Gerelateerde artikelen