Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Bediening & keukenhulp hotel in Franse Alpen voor zomer 2015

  • Functie Bediening & Keukenhulp
  • Locatie La Chapelle d'Abondance, Frankrijk
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 6 juni 2015 en 12 september 2015.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Restaurant
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - La Chapelle d'Abondance, Frankrijk
Informatie voor het reizen naar Frankrijk!
Voor Frankrijk geldt momenteel een "geel" reisadvies. Bij aankomst in Frankrijk moet je altijd beschikken over een negatieve PCR- of antigeentest (niet ouder is dan 24 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). Dit kun je gemakkelijk aantonen met behulp van de CoronaCheck app. Je hoeft in Frankrijk dan niet in quarantaine. Ook zijn terrasjes, musea, bioscopen en theaters zijn weer open! Voor meer informatie over de Corona situatie in Frankrijk kun je onze speciale Corona blog bekijken.

Omschrijving

Gezocht: Bediening & keukenhulp chalethotel in skigebied voor zomer 2015 Gezocht Twee gezellige, zelfstandige, vrolijke en gemotiveerde mensen in de bediening & keuken voor het zomerseizoen 2015, van begin juni tot half september. Jij bent… Je hebt liefde voor de bergen, vindt het leuk om de gasten een goede tijd te geven, spreekt een redelijk mondje Frans (niet een noodzaak, wel handig), bent collegiaal, vindt het prettig om in een klein team te werken en hebt goede communicatieve vaardigheden. Het werk is… Bediening: ’s Ochtends werk je een paar uur tijdens het ontbijtbuffet, om daarna vrij te zijn en de bergen rondom het hotel te ontdekken. Halverwege de middag of ’s avonds (afhankelijk van het rooster en de drukte) begint je dienst weer. In de weken dat we geheel vol zitten is dit 7 dagen in de week en anders 6 dagen in de week. Keuken: Je helpt onze Belgische chef in de keuken. Tot de werkzaamheden behoren de mis-en-place, doorgeven van het diner, afwas en het opruimen van de keuken. We hebben geen echte lunch (af en toe iemand voor een broodje of een salade) en ‘s avonds is het een vast 3-gangen diner met amuse, voor maximaal 42 gasten. Naast een kleine vergoeding krijg je van ons je maaltijden en drankjes in het hotel, inwoning en een multipass voor het gehele gebied. Hiermee heb je gratis toegang tot liften, zwembaden, tennisbanen, musea en bussen. Ook krijg je hiermee veel korting op overige activiteiten. Naast het wandelen, kan je hier veel rotsklimmen, raften, kanoën, mountainbiken en nog veel meer activiteiten ondernemen. Wij zijn… Het chalethotel met 20 kamers (maximaal 42 gasten), is geleid door een Nederlandse eigenaar. Het hotel ligt in een bekend skigebied. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten die hier op basis van half pension verblijven en voor gasten van buitenaf. Het hotel straalt een persoonlijke, gezellige en huiselijke sfeer uit. Dit komt door de inrichting/decoratie in de kamers en diverse ruimtes en ook door omgang met onze gasten. Onze keuken staat bekend als verrassend met verse, seizoens- en regionale producten. We willen onze gasten kennis laten maken met de echte “esprit montagne”. De servicegerichtheid, maaltijden en persoonlijke benadering in Esprit Montagne zijn een belangrijke reden waarom vakantiegasten hier keer op keer terugkomen. Om een beeld te krijgen van onze sfeer, kijk eens op onze website, blog of op Zoover.nl voor reacties van onze gasten. We horen graag van je!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 6 juni 2015 en 12 september 2015.

Over bedrijf

Hotel Esprit Montagne

Hotel Esprit Montagne

Hotel Esprit Montagne is een chalethotel met 20 kamers (maximaal 42 gasten), geleid door een Nederlandse eigenaar. Het hotel ligt in het bekende Portes du Soleil skigebied, in het dorpje La Chapelle d’Abondance. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten die hier op basis van half pension verblijven en voor gasten van buitenaf. Het hotel straalt een persoonlijke, gezellige en huiselijke sfeer uit. Dit komt door de inrichting/decoratie in de kamers en diverse ruimtes en ook door omgang met onze gasten. Onze keuken staat bekend als verrassend met verse, seizoens- en regionale producten. We willen onze gasten kennis laten maken met de echte “esprit montagne”. De servicegerichtheid, maaltijden en persoonlijke benadering in Esprit Montagne zijn een belangrijke reden waarom vakantiegasten hier keer op keer terugkomen. Om een beeld te krijgen van onze sfeer, kijk eens op onze website, blog of op Zoover.nl voor reacties van onze gasten.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Akash

Hoi,

zijn jullie nog opzoek naar medewerkers, voor in de bediening/bar/keuken?..

Ik hoor het van u.

mvg, akash patel

Gerelateerde artikelen