Ervaren team
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbare baankansen
6.000+ Yobbers
Alle vacatures

Zelfstandige Medewerker buitenterrein/ Handige Harry :-) voor gezellige camping in Duitsland!

 • Functie Medewerker Buiten
 • Locatie Gerbach, Duitsland
 • Nationaliteit Europees
 • Vereiste ervaring 1 jaar
 • Periode Minimaal 160 dagen tussen mei 2022 en oktober 2022.
 • Minimum leeftijd 22 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 32, 40
 • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Gerbach, Duitsland
Informatie over het reizen naar Duitsland
Voor Duitsland geldt momenteel een groen reisadvies. Dat betekent dat je vanuit Nederland gerust naar Duitsland kan reizen. In Duitsland geldt momenteel de 2G-regel. Dit houdt in dat jij voor je bezoek aan Duitsland, een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden) moet kunnen laten zien. Reizigers die geen vaccinatie- of herstelbewijs hebben gaan in Duitsland in quarantaine. Op z’n minst 5 dagen na aankomst in Duitsland kan de quarantaine met een negatief testresultaat worden beëindigd. De maatregelen verschillen per deelstaat in Duitsland. Lees hier in onze speciale Corona blog meer over de precieze regelingen! 

Omschrijving

Ga  aan de slag als `handige Harry` op deze gezellige camping in Duitsland. Bij deze camping wordt een medewerkergebouwen beheer/groenonderhoud gezocht! Is het jouw droom om zelfstandig te werken in de natuur.  Dan is dit echt iets voor jou! Het takenpakket is mega divers waardoor je veel nieuwe dingen kunt gaan leren.  

Werken als Medewerker gebouwenbeheer/groenonderhoud
Voor deze functie in Duitsland is het belangrijk dat je het leuk vind om je met allerlei soorten taken bezig te houden. Jouw werkzaamheden zijn namelijk erg divers.  Het is je eigen verantwoordelijkheid onderhoud te verrichten waardoor de camping er netjes uit blijft zien. Doordat jij goed om kan gaan met mensen, maak je gezellig een praatje met wat gasten die op de camping verblijven. Dit hoort ook bij het werken op een camping. Samen met jouw medebeheerder runnen jullie de camping en zorgen jullie dat de gasten op de camping een fijne tijd hebben.  Voor jou is aanpakken geen probleem, alle taken voer jij graag met plezier uit!

Seizoenswerk in Duitsland
Vanuit Nederland is een uitstapje naar onze oosterburen zo gemaakt, maar Duitsland is ook een populaire bestemming als je wilt wonen en werken in het buitenland. Ooit gedacht aan seizoenswerk in Duitsland? Dan is dit een leuke kans! Je zal met veel verschillende taken bezig zijn op deze camping, en daarom is het extra leuk! Je kan namelijk ontzettend veel verschillende dingen leren en doen. Daarnaast ben je aan het werk in Duitsland, dus heb je ook nog eens de mogelijkheid om je Duitse taal skills te verbeteren. Voor Nederlanders is de stap om in Duitsland te werken relatief klein, omdat het dicht in de buurt ligt. Zo voelt het voor sommigen toch fijn om dicht bij ‘huis’ te zijn. Vaak hebben wij Nederlanders al een goede basis van de Duitse taal, omdat we dit op school leren. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om in het Duitse leven te rollen.

Ben je benieuwd waarom werken op een camping in Duitsland zo leuk is? Lees het hier! De camping ligt middenin de natuur en daardoor is er veel te doen op en rondom de camping. Zwemmen, kanoën, hiken of mountainbiken, avontuur genoeg! Ga jij de uitdaging aan en wil jij werken in Duitsland op deze gezellige camping? Solliciteer dan snel! 

Omdat Camping Donnersberg op zoek is naar een medewerker gebouwenbeheer/groenonderhoud is het fijn als je solliciteerd. Dit doe je door  een profiel aan te maken en via daar  te solliciteren.  Zien we je sollicitatie gauw tegemoet? 😃
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je huisvesting wordt geregeld en betaald door de werkgever

 • Je krijgt gratis maaltijden wanneer het restaurant open is

 • De taken voer je zelfstandig uit waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt

 • Een fijne, gezellige werkomgeving

 • Huisdieren (een hond) zijn toegestaan

Wat moet je daarvoor doen?

 • Je hebt diverse werkzaamheden op deze camping in Duitsland

 • Je voert soms horecawerkzaamheden uit

 • Je verricht kleine onderhoudswerkzaamheden

 • Je bent verantwoordelijk voor het gebouwenbeheer op deze camping

 • Je bent ook bezig met het groenonderhoud van de camping

 • Het verrichten van onderhoudstaken

 • Je verricht opruimwerkzaamheden zodat de camping er netjes uit ziet

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt minimaal een mbo opleiding afgerond

 • Je bent enthousiast en hebt zin om een seizoen te gaan werken in Duitsland

 • Je haalt energie uit contact met mensen en vind het ook gezellig om eens een praatje te maken met gasten

 • Je bent een echte aanpakker met een hands-on mentaliteit

 • Het is een pre als je naast Nederlands ook Duits spreekt

 • Het is een pre als je ervaring hebt in Tourism

Beschikbaarheid

Minimaal 160 dagen tussen mei 2022 en oktober 2022.

Over het bedrijf

Camping Donnersberg

Camping Donnersberg

Wilt u ook uw kampeervakantie op een van de mooiste campings van Rijnland-Palts doorbrengen? Wij heten u van harte welkom op onze idyllische familiecamping midden in het heuvelachtige Rijnland. Geniet van de rust, de ruimte en de prachtige natuur, duik in het zwembad of doe mee aan onze buitenactiviteiten. Op onze camping is er voor ieder wat wils.
Vertaald door Google
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 5 juni 2022

Veelgestelde vragen

Ik heb gesolliciteerd op een vakantiewerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?
Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!
Kun je bij vakantiewerk ook korter dan de gevraagde periode werken in het buitenland?
Voor de vakantiewerk vacatures zijn de werkgevers op zoek naar kandidaten die de intentie hebben om voor de gevraagde periode aan de slag te gaan. Wijkt je beschikbaarheid iets af? Dan kun je dit met de desbetreffende werkgever bespreken.
Ik wil graag samen met een vriendin/ vriend vakantiewerk in het buitenland doen, is dat mogelijk?
Wat leuk dat jullie graag samen willen gaan. Solliciteren met z'n tweeën is zeker mogelijk. Het is alleen wel belangrijk dat jullie ieder apart een account aanmaken, individueel solliciteren en beide in de motivatie aangeven dat jullie graag samen wil werken. De werkgever kan hier vervolgens rekening mee houden. Je kunt gemakkelijk hier een account aanmaken.

Wist je dat je ook een vriend(in) kan introduceren? Zo kun je samen naar het buitenland en ook nog eens een fijne extra verdienen! Lees hier alles over het introduceren van een vriend(in)!
Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek onze Helpcenter.
Kim

Hallo! Mijn vriend en ik vinden de functieomschrijving erg leuk klinken, maar zijn benieuwd hoe de opbouw van de uren eruit ziet.
Ben je als beheerder 7 dagen per week aan het werk of zijn er vrije dagen?
Met vriendelijke groetjes! Kim

Reactie van werkgever:

Hallo Kim, Uiteraard heb je ook vrije dagen. Hartelijke groet, Mercedes

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt