Vanaf nu zijn wij Grenzelooswerk Yobbers! 🎉
Lees meer!
Alle vacatures

Bouw een kloosteromheining tegen beren in Roemenië

  • Functie Vrijwilliger
  • Locatie Stanceni, Roemenië
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen tussen 17 juli 2016 en 30 juli 2016.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Bouwwerkzaamheden
  • Bruto maandsalaris Wordt later in het proces besproken
Covid-update - Stanceni, Roemenië
Informatie voor het reizen naar Roemenië!
Roemenië staat momenteel op code "groen". Fijn nieuws dus voor iedereen die naar Roemenië afreist! Wel dien je rekening te houden met een aantal maatregelen. Bij aankomst in Roemenië moet je beschikken over een negatieve PCR-testuitslag (niet ouder dan 72 uur), over een vaccinatiebewijs (van minimaal 14 dagen oud) óf over een herstelbewijs (niet ouder dan 6 maanden). De quarantaineplicht van 14 dagen komt dan te vervallen!

Omschrijving

Project: Het doel van dit project is om een klein klooster, bestaande uit één priores, één kloosterzuster en één priester, te ondersteunen in hun leven en werk. Het klooster bestaat bij de gratie van giften en het leven is zeer basaal. Van het weinige geld dat het klooster beschikbaar heeft, wordt een deel besteed aan het ondersteunen van de Roma- en Ciganegemeenschap. Verder heeft het klooster tot doel om de ‘Oosterse’ en de ‘Westerse’ kerken samen te brengen om een religieuze eenheid te vormen. In dat kader worden er internationale conferenties georganiseerd, waar onder andere Joodse en (orthodox) christelijke vertegenwoordigers voor worden uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomsten wordt, in de geest van oecumenische eenheid, gezocht naar overeenkomsten en mogelijkheden voor vrede. Werkzaamheden Het hek dat het klooster en het terrein omheint, is in deplorabele staat. Om het klooster voldoende te beschermen tegen beren en wolven, moet het opgeknapt worden. Van de vrijwilligers wordt gevraagd om de betonnen/stenen fundering van het hek te herstellen. De vrijwilligers worden professionele begeleid bij deze klus!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 17 juli 2016 en 30 juli 2016.

Over bedrijf

IBO-Nederland

IBO-Nederland

IBO-Nederland is een non-profit vrijwilligersorganisatie met liefde voor de wereld. Via ons kun je kennismaken met kleinschalige projecten in het buitenland die we met zorg gekozen hebben. Als vrijwilliger ga je buiten de gebaande paden van een land en proef je van een andere cultuur. Je zet je, vaak samen met de plaatselijke bevolking, actief in. Culturele uitwisseling, het opdoen van nieuwe ervaringen en het op een andere manier leren kijken naar anderen zijn belangrijke elementen bij onze vrijwilligersprojecten. www.ibo-nederland.org
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen